Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 19. do 25. julij 2021

18. jul 2021 17:42
0

Oglasno sporočilo

A s tem, ko se Venera ta teden počasi premika v pedantno in predano Devico, bomo prisiljeni ostati skromni. Pod tem vplivom bo naše delo zasijalo in spregovorilo samo zase. Polna Luna v znaku Vodnarja, ki bo v petek, bo želela, da ostanemo mirni.

Čeprav je polna Luna praviloma bolj čas, da se zapiše namere, pa bo tokratna lunacija pokazala, da velja pravilo 'manj je več'. preprosta in jasna komunikacija bo rešila večino težav tega tedna.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Raka: Chris Pratt, Lana Del Ray, Meryl Streep, Cyndi Lauper, Selma blair, Mindy Kaling, Busy Philipps, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Kathy Bates, Liv Tyler, Margot Robbie, Lindsay Lohan, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Ringo Starr, Kevin Bacon, Milo Ventimiglia, Tom Hanks, Sofia Vergara, Jessica Simpson, Harrison Ford, Will Ferrell, Vin Diesel, Julianne Hough, Gisele Bündchen, Selena Gomez.

 

Ovnica

Petkova polna Luna vam bo pomagala razjasniti vizijo, kateri so naslednji koraki v vaši karieri. Ne gre za to, da nimate ambicij ali talenta, temveč da ste se za podporo obračali na napačne ljudi (ali pa na preveč njih). V sredo se Venera prestavi v znak Device, kar bo še dodatno poudarilo vašo potrebo po zanesljivih sodelavcih in spodbudnem delovnem okolju.

Sporočilo tedna: Prosite za nasvet le, če ga nameravate potem tudi upoštevati.

 

Bikica

Venera, vaš vladajoči planet, bo v sredo stopila v Devico in s tem v vaš sektor užitka. Zadnji teden ste bili polni izgovorov, zakaj ste 'prezaposleni' za zmenke – a ta teden boste dobili navdih za strategijo in seznam za in proti, ko boste primerjali aplikacije za zmenkanje. Petkova polna Luna pade v vaš sektor javne podobe, zato se uredite in pokažite svetu.

Sporočilo tedna: Skrivate se lahko le omejen čas.

 

Dvojčici

Odkar je Merkur stopil v znak Raka ta mesec, je glavna stvar v vaših mislih občutek varnosti. Kaj dejansko potrebujete, da bi se počutili varne in sprejete in kako boste to dosegli? Polna Luna v petek vam bo pomagala, da boste videli situacijo skozi oči tretje osebe in dobili boljšo perspektivo nad celotno zadevo. Nepričakovan pogovor bo temelj za vaše nadaljnje načrte.

Sporočilo tedna: Imate več možnosti.

 

Rakica

Petkova polna Luna sicer ne bo kritična, a bo za vašega partnerja. Zadnjih nekaj mesecev je bilo prav napornih, saj ste se morali ubadati s pričakovanji vseh okoli vas. Na srečo boste lahko sprejeli malce pomoči, da boste poplačali kredit oz. nepričakovan strošek. Dovolite za spremembo nekomu drugemu, da je radodaren.

Sporočilo tedna: Prosite in dobili boste.

 

Levinja

Kdor čaka, dočaka! Vse najboljše za vaše obdobje, draga Levinja! Sonce se v četrtek premakne v znak Leva, kar vam bo dvignilo ego za celo leto in res se boste izvrstno počutili v svoji koži. A ko boste že mislili, da se končno vse vrti le okoli vas, vam bo petkova polna Luna prinesla nekaj težav v razmerje. Na srečo se bodo konflikti hitro razrešili in skupaj bosta preživela kakovosten čas v globokih pogovorih.

Sporočilo tedna: Delitev prvega mesta bo vse skupaj še bolj razsvetlilo.

 

Devica

Že odkar se je v začetku meseca Merkur pomaknil v znak Raka, delate na mreženju. Medtem, ko se sedaj komunikacijski planet povezuje s šokirajočim Uranom in zasanjanim Neptunom, boste imeli precej nepričakovanih (in dolgih!) pogovorov s pomembnimi ljudmi. Petkova polna Luna bo padla v vaš sektor dnevnih opravil in poudarila pomembnost sortiranja elektronskih sporočil.

Sporočilo tedna: Čaka vas priložnost.

 

Tehtnica

Sladka Venera, vaš vladajoči planet, se bo v sredo premaknila v znak Device in s tem v vaš sektor nezavednega. Po celem mesecu druženja z Venero in Levom boste končno lahko zadihali. Vzemite si čas in počivajte v miru in samoti. V petek bo polna Luna povzročila, da se boste želeli povezati s svojim notranjim otrokom. Igrajte kako igrico, zapojte kako pesem ali si pripravite nekaj, kar ste jedli kot otrok.

Sporočilo tedna: Pobeg ne pomeni, da morate dejansko pobegniti.

 

Škorpijonka

S Saturnom in Jupitrom v Vodnarju večino letošnjega leta, urejanje vašega doma prihaja z veliko omejitvami. Ustvarjanje sanjskega bivalnega prostora je zahtevalo veliko žrtev. Petkova polna Luna, ki je prav tako v Vodnarju, bo trenutek, da reflektirate, kako daleč ste prišli od februarja. Naredili ste velike korake. Delite svoj napredek!

Sporočilo tedna: Omejitve so lahko pozitivne.

 

Strelka

V sredo se Venera premakne v Devico in s tem v vaš karierni sektor. Čeprav ste večino zadnjih mesecev namenili navajanju na svoj novi dom, se boste ta teden lahko osredotočili na povezave, ki vam bodo pomagale se pomakniti naprej v vaši karieri. Polna Luna v petek pa bo vzbudila vaše zanimanje za pisanje dnevnika ali celo novinarstvo. Ne pozabite beležiti svojega napredka.

Sporočilo tedna: Pozornost omogoči lahkotnost.

 

Kozoroginja

V četrtek se začne obdobje Leva, kar bo privedlo Sonce, našo življenjsko silo, v vaš sektor deljenih virov. To, ali boste ta mesec komaj preživeli, ali boste cveteli, bo odvisno od vaše sposobnosti sodelovanja, investiranja in opuščanja kontrole nad projektom. Petkova polna Luna bo vašo pozornost usmerila na vaš prihodek in finance. Kje ste od februarja naprej našli izobilje in kje morate še izboljšati svojo varnost?

Sporočilo tedna: Prevzemite nalogo.

 

Vodnarka

Vaša sposobnost reflektirati situacije drugih njim nazaj z jasnostjo in vpogledom bo ta teden na testu, saj se v četrtek začne obdobje Leva. Vsi bodo prihajali do vas s svojimi vprašanji in skrbmi in vas spraševali, če so na pravi poti. Na srečo petkova polna Luna pade v vaš znak, kar vam bo omogočilo, da se boste osredotočili nase. Privoščite si manikiro in spodbudne govore prihranite za kak drug dan.

Sporočilo tedna: Veste, kdo si zasluži vaš čas.

 

Ribi

Skrb zase bo ta teden najbolj pomembna, saj bo Jupiter preživel svoj zadnji teden v vašem znaku, preden se bo 28. 7. retrogradno premaknil v Vodnarja. Bodite glasni! Zavzemite svoj prostor! Zahtevajte, kar si zaslužite! Petkova polna Luna pade v vaš znak nezavednega, kar vam bo prineslo tudi občutke osamljenosti, ki jih niste občutili že dolgo. Osredotočite se na to, koliko bolje vam že gre v tem, da ste sami sebi najboljši prijatelj.

Sporočilo tedna: To, da ste sami, ni enako, kot da ste osamljeni.

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Prišel je december in hkrati čas praznovanj in zabav.