Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 16. do 22. avgust 2021

15. avg 2021 19:25
0

Oglasno sporočilo

Ta teden je preprosto nekaj v zraku. Vsi so nekako apatični in vsak v svojem svetu. Na prvem mestu je užitek – poletje je na vrhuncu in zavedajo se, da se bo kaj kmalu vse končalo, saj oblastniške babe Vange že napovedujejo nove ukrepe zaradi namišljenega, nevidnega sovražnika.

Tako pa je tudi zato, ker se bo v ponedeljek Venera vrnila v svoj planet, Tehtnico, kjer vsemu vladajo uravnoteženost, dober okus in lepota. Venera vsako leto kak mesec prebije v svojem domačem znaku, Tehtnici, a letos je to prvič od septembra 2016, da se ne bodo tekom tega tranzita hkrati zgodili kaki težki aspekti napram Marsu ali Saturnu.

Zatorej uživajte v tem obdobju, kolikor le lahko. nenazadnje se tudi poletje bliža koncu, zatorej ga izkoristite, sploh izlete v naravo.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Leva: Jennifer Lopez, Rose Byrne, Sandra Bullock, Helen Mirren, Mick Jagger, Arnold Schwarzenegger, Laurence Fishburne, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Hilary Swank, Jason Momoa, Tom Brady, Barack Obama, Meghan Markle, Charlize Theron, Antonio Banderas, Chris Hemsworth, Mila Kunis, Halle Berry, Steve Martin, Jennifer Lawrence, Debra Messing, Ben Affleck, Steve Carell, Angela Bassett, Madonna, Robert de Niro, Matthew Perry, John Stamos, Amy Adams, Demi Lovato.

 

Ovnica

Venera se v ponedeljek vrne v svoj domači znak, Tehtnico, kar bo prineslo veselje in lahkotnost v vaše najbližje odnose. Čeprav se bo v torek zgodila navezava Merkurja in Marsa, kar bo morda privedlo do prepirov o banalnih stvareh, kot so npr. domača opravila ali kdo bo pripravil kosilo ali kdo ni zaprl okna, če dela klima, bo vaše sicer ognjevito srce veliko bolj naklonjeno kompromisom. V petek boste nenadoma doživeli razsvetljenje glede izboljšanja svojega dela ali treningov, česar nikar ne vzemite za samoumevno. Majhne stvari so pomembne, zato dvignite vibracije.

Sporočilo tedna: Ljubezen je tako preprosta. 

 

Bikica

Venerin premik v Tehtnico v ponedeljek vas bo motiviral, da začnete delati na bolj zdravih navadah. Čas je, da postavite meje svojemu delu in svojim nakupom hrane ter se končno zatopite v knjige, za katere ste si že zdavnaj prisegli, da jih boste prebrali. Ko se bo v torek Mars udaril z Merkurjem, bo to prineslo nekaj vznemirjenja v vaše zmenkanje, kar pa ne bo toliko romantični preboj kot usmeritev na izjemen skupinski pogovor. Sicer pa se boste pomikali naprej brez distrakcij.

Sporočilo tedna: Osredotočite se na stvari, ki jih lahko naredite.

 

Dvojčici

Čeprav bo ta teden vsem prinesel kup pozitivne energije, se boste počutili ekstra užitkarsko, ko bo v ponedeljek Venera stopila v svoj znak, Tehtnico. Vrnitev planeta ljubezni v del vaše karte, ki vlada ljubezni, spolnosti in kreativnosti, vas bo navdihnila, da naložite aplikacije in se spogledujete z natakarjem, pa tudi napišete kako pesem. Ko se bo v torek Mars udaril z Merkurjem, bo to vneslo nekaj konfliktov v vaš dom (vaša zoprna cimra se bo pokazala kot vaša sovražnica), a ostala področja vam bodo cvetela.

Sporočilo tedna: Vaše srce hoče svoje.

 

Rakica

Znani ste po svoji domačnosti: vaše triki v kuhinji se skrijejo pred profesionalnimi, vaš vrt kar razganja in stanovanje se blešči. Venerin povratek v domači znak Tehtnico v ponedeljek vas bo spomnil, da čeprav vsi občudujejo vse to, se že dolgo časa niste počutili zares doma. Vsaj ne do sedaj. To, da si dovolite počitek in relaksacijo, je redek trenutek, zato nikar ne izgubljajte časa in ne skrbite glede kariere ali ker se ne mrežite. Vaši največji dosežki ne bodo imeli nikakršne vrednosti, če ne boste imeli trdnih temeljev, ki jih vlagate v doma.

Sporočilo tedna: Dom je, kjer je srce.

 

Levinja

Vaša sestra vam pomeni vse in zadnja leta – sploh pa med plandemijo – sta se redkeje videli. Venerin povratek v znak čudovite Tehtnice v ponedeljek vam bo omogočil, da skupaj preživita nekaj kakovostnega časa. Ta tranzit bo prinesel dodatno podporo tudi s strani drugih tesnih prijateljev, ki so vam kot družina. Hkrati imate toliko dela in ne morete si vzeti oddiha od vseh obveznosti. Naslonite se na družino in prijatelje za podporo.

Sporočilo tedna: Ste kreator svoje realnosti.

 

Devica

Ne morete si pomagati, da ne bi bili ta teden direktni – in morda celo malce agresivni – ko se bosta v torek udarila Mars in Merkur in to v vašem znaku. Če na delu vodite projekt ali imate prezentacijo, vam bo ta aspekt prinesel ali izjemno jasnost ali ali pa nepričakovan izbruh. Skušajte uporabiti svojo dobro presojo za natančno lekturo namesto grobo kritiko. Venerin prehod v Tehtnico v ponedeljek bo prinesel nekaj krvavo potrebnih izboljšav v vaše finance, kar vas bo navdihnilo, da ustvarite boljši sistem za nadzor svojih financ.

Sporočilo tedna: Ne podcenjujte moči sugestije.

 

Tehtnica

Vaš vladajoči planet, Venera, se v ponedeljek vrača v vaš znak kot popoln vir adrenalina in samozavesti. Vaši podočnjaki so skoraj nevidni in celo z ljudmi lažje shajate. Vse deluje tako preprosto! Torkov spopad Merkurja in Marsa vam bo prinesel čudaške sanje, ki vas bodo kar malce zaparanoizirale, a vaša predanost skrbi zase bo povozila vse dvome. Naslednjih nekaj tednov se boste posvetili negi kože, zapravljali za ličila in si dovolili biti malce ošabni.

Sporočilo tedna: Vaše telo je vaš tempelj, zato z njim tako tudi ravnajte.

 

Škorpijonka

Vsi okoli vas imajo nekakšen sij, ko se v ponedeljek Venera premakne v Tehtnico. A Tehtnica je vaš sektor nezavednega in čeprav vam lahko ta tranzit prinese pomirjajočo meditacijo in 12-urni spanec, pa lahko vodi tudi v užitkarsko samo-sabotažo. Ja, zaslužite si, da bi vsak dan jedli zunaj – ampak, a si lahko tudi privoščite? Medel pogovor s prijateljico v torek vam bo preprečil, da naredite karkoli preveč samodestruktivnega. Najbolje, kar lahko naredite zase je, da najdete užitek v tem, da ste sami.

Sporočilo tedna: Izogibanje je oblika zavrženja. Preverite sami sebe!

 

Strelka

Venerina zmagovalna vrnitev v Tehtnico v ponedeljek bo poživila vaše družabno življenje in vas navdihnila, da začnete krožiti. Tranziti tega poletja za vas niso bili lahki in Mlaj preteklega tedna je bil manj nov začetek in bolj eksistencialna kriza venerino potovanje skozi Tehtnico v naslednjih nekaj tednih vas bo spomnil, kako zelo povezani ste. Čeprav se bo v torek Merkur udaril z Marsom, kar bo razvnelo prepir v pisarni, vam bo nenadni diplomatski navdih pomagal, da umirite napetost in greste naprej.

Sporočilo tedna: Nič ni boljše kot dobro prijatelji.

 

Kozoroginja

Ne glede na to, ali iščete novo službo ali ste zagozdeni na trenutnem delovnem mestu, za katerega ste čisto preveč kvalificirani – astrologija tega tedna vam prinaša čudovite karierne novice! Venerin premik v Tehtnico v ponedeljek vas bo naredil samozavestne, da boste zavzeli več prostora. Vodstvene priložnosti čakajo na vas in končno so opazili vaš doprinos. Koga briga, kaj mislijo vaši starši ali simpatija ali zoprna soseda, da delate? Če vas osrečuje, nadaljujte.

Sporočilo tedna: Presegate svoje delo, a ni slabo se počutiti nad nečem.

 

Vodnarka

Vsakič, ko se odločite za kak tečaj ali izlet ali začetek branja dolgega romana, vam nekaj prekriža pot. Venerin prehod v sanjsko Tehtnico v ponedeljek vam bo prinesel priložnost potovanja ali izobraževanja , po katerem ste hrepeneli. Celo z vsem, kar imate za raziskati, ko se bo v četrtek Sonce zoperstavilo Jupitru, vas bo to naredilo ljubosumne na uspeh nekoga drugega. A pot do sreče je, da se držite svoje poti.

Sporočilo tedna: Pojdite po manj znani poti in ne bo vam dolgčas.

 

Ribi

Prehod sladke Venere v Tehtnico v ponedeljek bo osvetlil vaše področje neprijetnih tematik, kot so smrt, dolgovi in davki. In medtem, ko drugi trenutno kar najbolj uživajo, se vi počutite obupane. A ta tranzit je primeren tudi za sklepanje poslov in najemanje posojil. Spopad Merkurja in Marsa v torek bo prinesel prepir s poslovnim partnerjem, a je nujno potreben, da se oba pomakneta naprej z jasnostjo in integriteto.

Sporočilo tedna: Zavezanost je lahko težka, a hkrati tudi vredna.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu oven?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  • Dow* 20. sep 2021 20:00
   dobra
  • Dow* 20. sep 2021 17:09
   super
  • Dow* 20. sep 2021 17:04
   v redu
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ličenje bi moralo biti v sodobnem svetu za vsako urejeno žensko nekaj tako osnovnega, kot je vzdrževanje higiene.