Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 14. do 20. junij 2021

13. jun 2021 13:56
0

Oglasno sporočilo

Sončni mrk v četrtek pretekli teden je prinesel neverjetna razkritja, zaradi katerih hrepenimo po novih začetkih. A začeti na novo ni enostavno. V nedeljo, 13. junija, se Sonce zoperstavi zblojenemu Neptunu, kar pomeni, da bodo naši egi  zagrizli v večji kos, kot so ga sposobni prebaviti. Zato se ustavite in globoko zajemite sapo, preden nadaljujete s svojim izjemnim načrtom. A previdno – ponudba ni to, kar se zdi na prvi pogled!

V ponedeljek se bo stabilni Saturn zoperstavil šokantnemu Uranu – že drugič letos, kar bo na globalni ravni pretreslo vse, kar smo, a nas tudi prisililo, da se vprašamo o svojim mejah in strukturah v naših življenjih. Morda je tisto, kar mislite, da ste zgradili, da bo trajalo, v resnici hišica iz kart. A prav zares vedeli, kaj je trdno, bomo šele ko bo konec potresa.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Dvojčka: Naomi Campbell, Heidi Klum, Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Ginnifer Goodwin, Helena Bonham Carter, Lauryn Hill, Annette Benning, Brooke Shields, Alanis Morissette, Natalie Portman, Adriana Lima, Mary-Kate in Ashley Olsen, Courteney Cox, Zoe Saldana, Paula Abdul, Kanye West, Johnny Depp, Clint Eastwood, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Colin Farrell, Shia LaBeouf, Joshua Jackson, Morgan Freeman, John Wayne, Jogh Goodman.

 

Ovnica

To je bil najbolj retrogradni Merkur vseh retrogradnih Merkurjev za vas, Ovnica. Neprestane tipkarske napake, preloženi leti in zgrešeni klici so le del vašega dogajanja. Navezava Sonce-Neptun v nedeljo je le še povečala vso zmedo, zatorej če iščete jasnost, nikar ne pričakujte, da jo boste dobili prej kot konec tega tedna ali celo šele naslednji teden. Z vašim vladajočim planetom Marsom v znaku Leva, bodo izzvane vaše frustracije, ki jih boste izrazili na kreativen način.

Sporočilo tedna: Nikar preveč ne hitite.

 

Bikica

Obdobje mrkov vas je pahnilo v bridko sprevidenje, kdo in kaj je v resnici vredno vaše energije. Sodelovanja so propadla in pogodbe je bilo treba na novo izpogajati. Ostra navezava Saturna in Urana ta teden vas bo ponovno popeljala v občutke odtujenosti na delu, ki se je začela že sredi februarja. A na srečo se bo v ta miks že v nedeljo, 13. junija, vpletla sladka Venera, ki bo ustvarila podporno navezavo z Uranom in vas tako spomnila, da vaš ščitijo vaši prijatelji.

Sporočilo tedna: Pomoč je na poti.

 

Dvojčici

Spopad Sonca in Neptuna v nedeljo 13. ste doživeli kot nekakšen osebni napad. Vaš šef vam daje mešane signale glede vsega in vpletate se v čisto preveč besednih dvobojev na družbenih omrežjih. In potem vse težave vaše sestre in ločevanje prijateljice – zmešalo se vam bo. A zajemite sapo in se umirite: osredotočite se nase in ostale ignorirajte. Saj veste, da ste prva oseba, za katero morate poskrbeti, mar ne? Morda pa je to idealni teden, da se postrižene na krajše, o čemer že dolgo sanjate.

Sporočilo tedna: Dokler odgovor ni DA, je pač NE.

 

Rakica

Mrki preteklega tedna so vam pustili močne občutke zapuščenosti. Čeprav se je bilo po eni strani prijetno malce odklopiti, pa boste ta teden hrepeneli po socialni interakciji. Plani s prijatelji se bodo pojavili kar od nikoder, ko se bo sladka Venera v nedeljo, 13., povezala s šokirajočim Uranom. Bliža se začetek vaše sezone in imeli boste kaj praznovati. Stvari so turbulentne v svetu, kar pa ne pomeni, da s ene morete sproščati ob kozarcu penine in krožniku dobrot.

Sporočilo tedna: Praznujte!

 

Levinja

Naveza Saturn-Uran tega tedna, ki bo v ponedeljek, bo na plano naplavila konflikte v odnosih, za katere ste že februarja mislili, da so zaključeni. A bodimo realni: zavedali ste se, da nesporazum še ni končan, a minilo je toliko časa, da ste upali, da bo preprosto izpuhtel. A na žalost se to redko zgodi in izzvani boste, da ostanete predani svojim zaobljubam, ko se boste prhali za uspehom. Sporočilo, ki vam ga vesolje neprestano sporoča, je, da vsega pač ne morete narediti sami.

Sporočilo tedna: Sprememba zahteva odločitev.

 

Devica

Kot da retrogradni Merkur še povzročil dovolj stresa vaši komunikaciji v službi, vam bo naveza Sonce-Neptun tega tedna sprožila spraševanje, če so maili, ki ste jih poslali, preprosto izpuhteli v zrak. Vaše nedavno napredovanje je bilo več kot zasluženo, a ne morete se povsem otresti občutka, da vas kot avtoriteto nihče prav zares ne upošteva. Izkoristite ta teden za refleksijo in občudovanje lastnosti, ki jih cenite pri svojih mentorjih. Morda pa zares ne zablestite, ker ste preveč obremenjeni s tem, kaj si drugi mislijo o vas.

Sporočilo tedna: Hodite svojo lastno pot.

 

Tehtnica

Naveza Sonce-Neptun v nedeljo bo vaše načrte za potovanje, nadaljnje izobraževanje ali lovljenje sanj malce zaustavila. Namesto, da bi se prepustili svojim frustracijam, jih boste uspeli obrniti v svoj prid: uspešno boste rešili spor med sodelavci v službi ali med prijatelji. Poslušajte svoj lastni nasvet in nikar ne spreminjajte preprostih konfliktov v neskončne boje (pre)moči.

Sporočilo tedna: Kreativno sprejemajte kompromise.

 

Škorpijonka

Sezona mrkov je bila velik preizkus, ali se držite svojih vrednot, Škorpijonka, in verjetno ste ugotovili, da niste na isti valovni dolžini z mnogimi vašimi prijatelji. Nadaljevanje neprijetne navezave Saturn-Uran, ki bo dosegla vrhunec v ponedeljek, vas bo pripravila, da se boste spraševali, kaj si v resnici želite od svojih najbližjih odnosov. Sprevideli boste, da nočete slediti tradicionalni, poti v nedeljo, 13., pa vam bo spodnesel noge nekdo, ki sicer sploh ni vaš tip.

Sporočilo tedna: Ljubezen ni izgubljena igra, je pa lahko nenavadna.

 

Strelka

Mrk preteklega tedna vas je spravil v popolno brezno. Vaše možnosti so neskončne. Ne glede na to, ali zapuščate nek odnos, strupeno delovno okolje ali neugodno situacijo – počutili se boste oddahnjene, da je za vami, a še bolj prestrašeni pred neznanim, ki je pred vami. Zoperstavitev Sonca in Neptuna v nedeljo vas bo spomnila, da vam je dovoljeno sanjariti o prihodnosti. Prepustite se vibracijam in nikar ne skrbite, kako se boste lotili zadeve – oz. vsaj ne še.

Sporočilo tedna: Vibracije, ne akcije.

 

Kozoroginja

Zoperstavitev Saturn-Uran tega tedna se bo ponovno zamajala vaš občutek varnosti. Okoli 17. februarja ste se zapletli v intenzivno notranjo debato o tem, ali je bolje slediti srcu ali denarju in čeprav ste dobili nekaj jasnosti, vas bo ta teden pahnil v razmišljanje, ali ste sprejeli pravo odločitev. Zoprna navezava Sonce-Neptun bo sesula vaš urnik in rutine, zato se nikar preveč ne naprezajte, da bi dobili vse odgovore naenkrat.

Sporočilo tedna: Koliko je vredna vaša svoboda?

 

Vodnarka

Čeprav je sezona mrkov pripravila velik preboj pri vaših prijateljstvih, kreativnosti in romancah – pravzaprav lahko rečemo, da trenutno živite svoje najboljše življenje – vas bo ta teden potegnil nazaj v realnost. Navezava Saturn-Uran ki bo dosegla svoj vrhunec v ponedeljek, vas bo potegnila nazaj v družinsko dramo, s katero ste se ubadali februarja. Vaša mama vas roti, da dobite redno zaposlitev in zaprete s.p. in čeprav ste odločeni, da ostanete pri svojem, morate priznati, da ima glede določenih stvari prav.

Sporočilo tedna: Razmislite o alternativi.

 

Ribi

Sezona mrkov vam je dala veliko za razmišljati glede vaše kariere in vašem mestu v svetu. Niste še tam, kjer bi želeli, a ni vznemirljivo, da še vedno lahko izberete smer? Navezava Sonce-Neptun v nedeljo, 13., vam utegne prinesti občutke izčrpanosti in izgorelosti, čeprav ste si že malce opomogli od vsega. To vam bo prineslo občutek, da ste se ne sposobni potolažiti. Najbolje bo, da se malce spočijete in se stvari ponovno lotite prihodnji teden.

Sporočilo tedna: Produktivnost ni vse.

PREBERITE TUDI: Znaki zodiaka, ki so najslabši prijatelji med seboj

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...