Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Eden najslavnejših igralcev priznal, da se je zato počutil nevrednega biti oče svojim hčerkam

20. dec 2023 18:26
0

Oglasno sporočilo

... stresa in temačnih misli, ko je mislil, da je njegove kariere konec. Sylvester Stallone je hčerkam iskreno priznal: "Bilo mi je nerodno biti vaš oče", ko ni dobil nobene vloge in bil 'brezposeln'.

V oddaji Unwaxed – podkastu, ki ga vodita njegovi hčerki Sophia, 27 let, in Sistine, 25 let – je igralec razkril, da ga je bilo nekoč sram biti njun oče, ker ni mogel najti službe. "Sram me je bilo biti vajin oče," se je spominjal obdobja v zgodnjih 2000-ih letih, ko je imel težave pri iskanju igralskega dela.

"Počutil sem se tako ničvrednega. Sploh niste vedeli, od česa živim," je dodal. "Samo hodi naokrog in je videti depresiven."

Stallone, ki ima danes 77 let, je v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja doživel velik komercialni uspeh s filmi o Rockyju, franšizo Rambo in drugimi uspešnicami na velikih platnih. Vendar je v njegovi karieri nastopilo obdobje zatišja, ko vlog ni bilo več tako veliko.

Sophia in Sistine sta se v oddaji Unwaxed spominjali, da je njun oče v tem času "cel dan" gledal filme.

"Ko minejo dobri časi, takrat ugotoviš, da je tvoja družina tako pomembna," je dejal hčerkama. "Ladja je odplula z mano, bilo je precej hudo. In spoznal sem, da ljudje, za katere si mislil, da so tvoji prijatelji, niso tvoji prijatelji."

Dodal je: "Mislil sem, da je z mano dokončno konec. Telefon ni več zvonil."

Zvezdnik se je od takrat vrnil z glavnimi vlogami v filmih Expendables, nadaljevankah Creed in Varuhih galaksije. Pred kratkim je na Netflixu debitiral dokumentarni film o svoji karieri z naslovom Sly.

Stallone ima z ženo Jennifer Flavin, s katero nastopa v resničnostni seriji Družina Stallone, tudi 21-letno hčerko Scarlet. Novembra 2022 je Stallone za časnik The Hollywood Reporter povedal, da mu je bilo v nekem trenutku žal, da je kariero postavil pred družinsko življenje.

"Nekoč sem postavljal delo pred svojo družino, in to je bila tragična napaka, ki se ne bo več ponovila," je dejal. Igralec je pojasnil tudi, da se mu je zdelo, "kot da sem zapravil veliko časa" v svoji karieri in "zdaj se zavedam, da je v pištoli ostalo le še toliko nabojev".

PREBERITE TUDI: Eden najslavnejših hollywoodskih parov se ločuje; pred kratkim sta praznovala 25 let poroke

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar nekaj zvezdnic se je odločilo, da se ne bodo podvrgle kirurškim popravkom temveč sprejele svoj naravni videz.