Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Pozor! 12. 12. bo zadnja polna luna letos in tega nikar ne počnite

10. dec 2019 8:10
0

Oglasno sporočilo

Luna je tokrat v dvojčkih, kar pomeni, da bo živahna, prebrisana, zabavna. To bo odličen dan za druženje, intelektualno delo, hujšanje, zabavo in manjše nakupe. Vendar previdno, čeprav se vam bo morda zdelo, da je dober dan, nikar ne podpišite kakšne pogodbe. Odsvetuje se tudi striženje, barvanje in urejanje las. 


Obisk frizerja se na ta dan odsvetuje

Priložnost za nove začetke

Med tokratno polno luno imamo možnost sprostiti tiste stvari, ki nam ne služijo več. Vse stvari, ki jih ne želimo vzeti s seboj v novo leto, lahko brez slabe vesti izpustimo. Imela bo tudi izjemno zdravilno moč, če ste se zadnje mesece počutili utrujene, brez energije in pod stresom, se prepustite zdravilnim vibracijam lune in jo sprejmite odprtih misli, bolje se boste počutili.

Ne zmenite se za mnenja drugih

V primeru, da imate v razmerju težave, naredite tisto, kar je najbolje za vas, ne da bi na to vplivalo mnenje drugih. Sami veste, kaj je najbolje za vas, čeprav bo luna okrepila dvome in povečala vpliv drugih ljudi - ignorirajte jih.

Kreativnost, ljubezen in dobra energija

Ta polna luna lahko prinese tudi ljubečo, ustvarjalno in prijazno energijo. Zaradi vpliva dvojčkov se bomo lahko počutili bolj ljubeče, občutljive in odprte. Te energije lahko uporabimo, da širimo ljubezen, prijaznost in svoje sočutje, ki bi jih tako morali čez celo leto.

Finance

Finančno je ta polna luna nepredvidljiva. V tem letnem času seveda porabimo več denarja, vendar obstaja nekaj načinov, kako to polno luno uporabiti v svojo finančno korist. Tik pred polno luno naredite proračun, da boste bolje organizirali svoje finance. Morda lahko že naložite nekaj denarja na svoj varčevalni račun, ali pa si določite cilje za naslednje leto.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 9. do 15. december 2019

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 7 dnevi
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  • [*jag0da*] 11. mar 2020 14:50
   Nobene razlike
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da je vitamin C čudežno zdravilo, ni več nobena skrivnost – med drugim ...