Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Postanite kraljica svojega življenja
Sponzoriran članek

4. maj 2020 18:40
0

Kakšni ste bili na pogled, kakšna oblačila ste radi nosili, vas je spremljala najljubša igračka? Imate pred očmi sliko sebe v vrtcu?

Sedaj pomislite na to, kaj je takrat zapolnjevalo vaše dneve, kaj vam je priklicalo nasmeh na obraz, in se poskusite spomniti na vse želje, ki ste jih imeli. Ste si želeli čimprej odrasti, morda biti podobni mami, ste imeli sanjski poklic, ki ste si ga želeli opravljati? Kdo je bil vaš idol? Kaj bi tista vrtčevska punčka rekla, če bi vas lahko spoznala? Bi vas občudovala – in, ali občudujete sebe? Pomembno je, da sebe postavite najvišje na lestvico prioritet, saj boste le tako lahko uspešno opravljali tudi vloge partnerke, prijateljice, mame, sodelavke, hčerke …

Neodvisnost in svoboda

Ženske se v današnjem času in prostoru včasih premalo zavedamo, da naše pravice in svoboda, da si izberemo kariero, način življenja, ter številne druge okoliščine, na katere lahko same vplivamo, nikakor niso samoumevne. Še v času naših babic in prababic je le redkokatera ženska vozila avto, obiskovala fakulteto ali celo zavrnila tradicionalni način življenja. V navdih vam je lahko tudi zgodba znamke Avon, ki je s svojo 125-letno tradicijo spremenila življenja mnogih gospodinj. Ko so jim pri Avonu ponudili možnost osebne prodaje, si je marsikatera ženska v ZDA ustvarila lasten vir zaslužka in pridobila neodvisnost, ki je prej ni imela. Zato cenite možnosti, ki so vam v današnjem svetu na voljo, in nikoli ne prenehajte slediti svojim ciljem.

Spremenite napake v prednosti

Ali veste, da je kozmetiko Avon pravzaprav ustvaril – prodajalec knjig? Res je, David McConnell je s svojim poslom začel leta 1886, k vsakemu nakupu pa je dodal še drobno dišeče darilo. Njegova dišava je kmalu postala bolj popularna kot knjige, zato se je odločil, da ustanovi kozmetično podjetje.

Tudi ta zgodba vam je lahko v navdih, da ne obupate, tudi če se vam zdi, da zastavljen projekt ne gre v pravo smer – morda se bo na koncu izkazalo, da vam je preprosto namenjeno nekaj drugega! Ostanite odprtega duha in ne pustite, da vas težave povsem potrejo in ustavijo na vaši poti. Na koncu vas čaka nekaj čudovitega.

Upam, da so vas zgornje zgodbe navdihnile, da se boste jutri zjutraj pogledale v ogledalo, se nasmehnile same sebi in v dan zakorakale z nevidno krono na glavi. Cenite vse, kar vam življenje ponuja, in ravnajte se po modrosti, da prave kraljice druga drugi pomagajo namestiti krono na glavo.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 1 dnevom
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 3 dnevi
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Česa vam "lamestream" mediji in indoktrinirani strokovnjaki, od katerih mediji povzemajo informacije, ne povedo?