Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

10 razlogov, zakaj se moški bojijo močnih žensk, ki znajo razmišljati in čutiti globlje

27. okt 2017 11:15 K. R.
0

Oglasno sporočilo
Še težje kot sicer je najti partnerja tistim, ki znajo globlje razmišljati, saj moški z njimi enostavno ne znajo in jim ne zmorejo slediti. Kaj pravzaprav pomeni, ko rečemo, da nekdo zna globlje razmišljati? Pomeni, da je ta človek sposoben zaznati občutja drugih in da se v stvari in teme praviloma poglobi. Vedno išče globlji pomen vsega, kar mu pride na pot in ničesar ne jemlje zlahka.
 
 

Kar je pravzaprav kar dobra lastnost. Le v čem je namreč smisel pogovarjanja o puhlicah, kot je pogovor o vremenu; ali  smisel površinskih odnosov, ki ne prinesejo rezultatov? Kaj so lastnosti teh žensk, ki moške odbijajo oz. se jih bojijo?

 

PREBERITE TUDI: Ojoj! Samska pri 30-ih?
 

1. 'Težka' vprašanja 

Večina moških se boji vprašanj, kot so ta, kaj je njihov namen in cilj v življenju, kaj jih osrečuje, kako čutijo glede česa ali česa se bojijo (globokih vprašanj, očitno), saj se ne znajdejo ravno najbolje, ko morajo narediti vtis in hkrati hitro odgovoriti. Predvsem pa se ne želijo 'razgaliti'. Večina moških se namreč težko odpre in nezrel moški se ob takih vprašanjih lahko ustraši in počuti negotovega.
 

2. Iskrenost in direktnost

Ženska, ki zna razmišljati, bo vedno iskrena, saj je izjemno povezana sama s seboj in brezkompromisno sledi svojim ciljem in vrednotam. Ker točno ve, kaj hoče, bo svoje želje in potrebe tudi jasno povedala. Zato se moški ob takih ženskah pogosto čutijo nervozne, saj jih stalno skrbi, ali bodo vse naredili prav. Poleg tega vedo, da je iskrena ženska vedno direktna in enako pričakuje tudi od njih.
 

3. Točno ve, kaj hoče

Ženska, ki želi imeti globlji uvid v vse sfere, zelo dobro pozna tudi sebe in zato točno ve, kaj hoče. Točno ve, kaj želi od sebe, od življenja in še bolj točno ve, kaj želi in pričakuje od razmerja in partnerja. In na manj kot to pač ne bo pristala, kar pomeni, da ima visoke standarde.
 

4. Globoka zveza

Ženska, ki ima sposobnost globokega razmišljanja in čutenja, ne mara površinskosti, zato tudi ne išče take zveze. Želi globoko zvezo, ki ima globlji pomen. Ker tudi sama to prinese v razmerje, enako pričakuje od partnerja. Taka ženska torej ni za moškega, ki išče le bežen odnos ali zabavo.


PREBERITE TUDI: 12 znakov, da je moški nezrel
 

5. Močna intima

Ko se enkrat taka ženska odloči, da si ji všeč, gre na vse ali nič. Sama se ne boji bližine, intime in deljenja svojih občutij. Ker se želi z moškim zares povezati, enako pričakuje od njega in o njem želi vedeti vse. Moški, ki na to ni pripravljen, bo odšel s prvim vlakom.
 

6. Prebran značaj

Ženska, o kateri govorimo, zna jasno in hitro prebrati moški značaj in kaj lahko pričakuje od njega. Pravzaprav hitro prebere osebnost partnerja, kar moške lahko straši. Kar ne ve, pač vpraša. In ta radovednost je tisto, kar moške spravlja v negotovost in ranljivost.
 

7. Pričakuje zanesljivost

Ženska si želi, da se na partnerja lahko zanese in da drži svoje obljube. Ne prenese polovičarstva in hitro zameri, kadar partner le malo odstopi od njenih visokih pričakovanj, zato se moški hitro ustraši, saj ob njej ne najde udobja v smislu lenarjenja, malomarnosti, površinskosti in brezbrižnosti.
 

8. Čutnost

Ko se taka močna ženska enkrat nekomu preda, se preda v celoti. Pa naj bo to kariera, prijateljstvo ali ljubezenska zveza. V to bo vložila vse, kar ima. Svoje srce in dušo vloži v vse, s čimer se ukvarja in do tega goji visoka občutja, kar večino današnjih moških ustraši.
 

9. Globoka ljubezen

Ker je sama ženska, ki zna razmišljati in čutiti globoko, na enak način tudi ljubi. Ko ljubi, ljubi z vso močjo, zvestobo in predanostjo, ki jo premore, česar se mnogi moški bojijo.
 

10. Nikoli ne bo čakala na moškega

Če taka ženska samo malo začuti negotovost, ki je s strani moškega prišla v razmerje, bo raje sama odkorakala stran. Nikoli ne bo čakala moškega, da se odloči zanjo.
 
 

PREBERITE TUDI: Zato bi morali ostati sam(sk)i.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Najbolj bodo prišle do izraza v kombinaciji z nevtralnimi barvami kot so bež, bela, črna in, jasno, džins.