Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nekaj razlogov, zakaj nimate snežno belih zob

5. avg 2019 12:46
0

Oglasno sporočilo

... lahko povzroči veliko dejavnikov, a vendar so najpogostejši razlogi ravno ti, ki jih predstavljamo v nadaljevanju. V kolikor menite, da razlog za obarvanost tiči v katerem izmed naštetih, se ga poskusite izogibati.

PREBERITE VEČ: Pot do lepih, zdravih in belih zob je preprosta

1. Kajenje

Poleg vseh zdravstvenih težav, ki vam jih povzroča (ali vam jih še bo) kajenje, je eden izmed njih rumena obarvanost zob. Neprijetna posledica je tudi slab zadah, ki prihaja iz vaših ust. Opustite kajenje, telo, zobje, koža, prijatelji ... vam bodo hvaležni.

2. Pijača in hrana

Hrana in pijača, ki vsebuje veliko pigmenta prav tako povzroča obarvanost. Največja krivca sta prav kava in rdeče vino, če želite popolno belino zob, boste morali omejiti pitje vaše najljubše razvade.

3. Nekatera zdravila

Prav ste prebrali. K obarvanosti zob znatno prispevajo različni sirupi proti kašlju, antibiotiki in antihistaminiki (tablete proti alergijam).

4. Higiena

Večina ljudi si nepravilno ščetka zobe, premalo časa in premalokrat. Preverite, kako se pravilno lotiti čiščenja vaših zob, morda je ravno to krivec, da nimate nasmeška, ki si ga želite.

PREBERITE TUDI: Kokosovo olje - zobna pasta prihodnosti?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Konični proteini, ki se nahajajo v "cepivu" za Covid, potujejo z mesta injiciranja po telesu in lahko povzročijo poškodbe organov.