Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Pot do lepih, zdravih in belih zob je preprosta
Sponzoriran članek

29. maj 2019 9:30
0

Ko enkrat dobimo svoje stalne zobe, jih imamo za vedno in nasmeh, ki razkrije vrsto zdravih, sijočih belih zob, je eden najbolj privlačnih atributov.

Zato je redna in ustrezna nega ustne votline tako pomembna že od otroških let dalje. Na voljo imamo vrsto navadnih in električnih zobnih ščetk, ki obljubljajo marsikaj – a le ena je Sonicare, ki poskrbi za preprosto vse.

Izjemna Philips Sonicare tehnologija

Električne zobne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart temeljijo na učinkoviti, a nežni sonični tehnologiji. Ta je bila razvita in izpopolnjena preko sodelovanja z zobozdravniki in ustnimi higieniki in poskrbi za globinsko, nežno in preprosto čiščenje ustne votline. Sonične zobne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart nudijo edinstveno združitev zelo visoke frekvence vibracij z zelo veliko amplitudo gibanja vlaken. Dinamično fluidno delovanje, ki je rezultat edinstvenih 62.000 premikov glave ščetke v minuti, zagotavlja hitrejše in lažje čiščenje težje dostopnih predelov v ustni votlini ter vam na ta način omogoča popolno ustno higieno in občutek čistih, gladkih zob.

Klinično je dokazano, da so zobne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart učinkovitejše v primerjavi z ročnimi zobnimi ščetkami pri zmanjševanju zobnih oblog, vnetja ter krvavenja dlesni. Zato ni nič presenetljivega, da je Philips Sonicare št. 1 med svetovnimi blagovnimi znamkami soničnih zobnih ščetk, ki jih priporoča zobozdravstvena stroka.

Naravno beli zobje – brez škodljivega beljenja!

Beli zobje so nekaj najbolj privlačnega, a kaj, ko je beljenje zob zamudno, agresivno in drago, povrhu vsega pa lahko še poškoduje zobno sklenino. Zobne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart so izjemno učinkovite pri obnavljanju in ohranjanju beline zob, ki so potemneli zaradi kajenja ter madežev kave, čaja in vina. Ob redni uporabi zobne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart bodo vaši zobje (p)ostali ne le zdravi, temveč tudi beli!

Preprečuje slab zadah

Zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart pomaga tudi pri odpravi slabega zadaha, saj odstranjuje bakterije v ustni votlini, ki ga povzročajo.

Nežno ščetkanje

Zahvaljujoč nežnim vibracijam glave zobne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart in dinamičnemu fluidnemu delovanju se ustvarja vidno manjši pritisk na zobe in dlesni kot v primerjavi z ročno zobno ščetko. Tako Philips Sonicare DiamondClean Smart zagotavlja učinkovito in nežno čiščenje težko dostopnih predelov ustne votline. Bojazni, da bi pri drgnjenju zob pretiravali in poškodovali zobno sklenino ali dlesni, torej ni.

Popolna nega za zdravo ustno votlino

Pametna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart je najbolj izpopolnjena Philipsova rešitev za ščetkanje do sedaj. S svojimi številnimi značilnostmi vam nova zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart nudi popolno rešitev, ne glede na to, kakšni so vaši cilji glede ustne nege. Čiščenje, nega dlesni, odstranjevanje madežev, vodenje, oblikovanje navad, krepitev samozavesti, bolj pregleden sistem za popolno ustno nego … vse to in še več vam ponuja nova sonična ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart.

Pet načinov delovanja in tri stopnje intenzivnosti

Zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart ponuja kar 5 načinov delovanja in 3 stopnje intenzivnosti ter tako poskrbi za vse potrebe.
Načini delovanja so sledeči:

 • Clean - za čiščenje
 • White+ - za beljenje
 • Gum Health - za zdravje dlesni
 • Deep Clean+ - za globinsko čiščenje
 • Tongue Care - za nego jezika

Tako lahko prilagodite uporabo zobne ščetke glede na trenutne želje in potrebe.

Izjemno učinkovite glave ščetk

V kompletu dobite kar 4 pametne, izjemno učinkovite glave ščetk, ki so na voljo za prilagojeno ščetkanje zob in prinašajo vrhunske rezultate za bolj zdravo ustno votlino. Izberite pravo glavo, glede na nego, ki jo potrebujejo vaši zobje in ustna votlina.

 • Glava Premium Plaque Defense za izboljšano ščetkanje za vrhunsko čiščenje ter do 10x boljše odstranjevanje oblog* na težko dostopnih mestih.
 • Glava Premium Gum Care ima posebno mehke krajne ščetine, ki dosežejo obloge na robu dlesni in zagotovijo do 7x bolj zdrave dlesni*
 • Glava Premium White, katere sredinske ščetine za odstranjevanje madežev belijo in polirajo zobe in poskrbijo za do 5x boljše odstranjevanje madežev**
 • Glava TongueCare+ ima fleksibilne mikro ščetine, ki odstranijo nakopičene bakterije. Oblikovana za čiščenje mehke in porozne površine jezika 

* v primerjavi z ročno zobno ščetko
**v primerjavi z uporabo ročne zobne ščetke in ob uporabi vodilne belilne zobne paste

Ostale prednosti

To pa še ni vse – poleg naštetega zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart ima tudi naslednje prednosti:

 • Tehnologija Smart Sensor, ki sledi načinu ščetkanja in nudi takojšnje napotke preko aplikacije Philips Sonicare. Ta omogoča tudi prilagojeno vodenje za boljšo tehniko ščetkanja - podatke o ščetkanju pošilja v aplikacijo Philips Sonicare, da vam lahko jasno prikaže vaše navade ščetkanja zob.
 • Lokacijski senzor pokaže vam, kje ščetkate, da ne bi spregledali določenih mest, kar vam zagotavlja 100 % čistočo pri vsakem ščetkanju zob.
 • Senzor drgnjenja pomaga voditi, da bi zmanjšali drgnjenje s ščetko, s tem pa optimizirali tehniko in osvojili učinkovito, nežnejše čiščenje.
 • Senzor pritiska ob premočnem pritisku kot opozorilo da vidno in vibracijsko povratno informacijo.
 • Lastnost TouchUp nudi prilagojena navodila, ki vas usmerijo k ponovnemu čiščenju spregledanih mest.
 • Središčna območja - označite lahko območja, ki potrebujejo dodatno nego, da bi se jim posebno posvetili.
 • BrushPacer in SmarTimer je spodbuda pri ščetkanju vsakega dela ustne votline in podaljšanje priporočenega trajanja ščetkanja 2 minut.
 • Obvestilo za menjavo glave ščetke: za optimalno učinkovitost vam bo ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart sporočila, kdaj je potrebno zamenjati glavo ščetke. Ikona na ročaju zasveti, ko je čas za menjavo glave ščetke. Učinkovitost glave ščetke se lahko zmanjša do 28 % po 3 mesecih uporabe.
 • Vedno pripravljeni: v kompletu dobite polnilni kozarec in potovalno torbico z možnostjo USB-polnjenja.

Zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart je torej idealna izbira za vse starosti, želje in potrebe – za zdrave, lepe in sijoče bele zobe od prvih do 'zadnjih' zob in čim manj obiskov zobozdravnika!

Advertisement

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Modne revije, ki je bila oktobra, se je udeležilo kar nekaj najbolj znanih zvezdnikov.