Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Mlaj v Devici (27. 8. 2022) želi, da zaživite sanjsko življenje

26. avg 2022 16:24
0

Oglasno sporočilo

Ta astrološki dogodek prinaša v vaše življenje veliko energije za prevzemanje odgovornosti.

Novo lunino obdobje je eden najbolj ključnih trenutkov v mesecu, ko si lahko zastavite namere, določite prednostne naloge in se manifestirate za svojo prihodnost. Mlaj v Devici nas bo 27. avgusta blagoslovil z ambiciozno in zagonetno energijo, ki bi bil greh, da je ne bi izkoristili – ali pa se nanjo vsaj pripravili.

Da bi čim bolje izkoristili ta Mlaj, se morate vprašati: "Kakšne so moje želje? Kako naj jih dosežem?" Ta vprašanja se zagotovo zdijo preprosta, vendar jih lahko uporabite za to, da vas poženejo naprej do kraja, kjer želite biti.

Čas za postavljanje ambicioznih ciljev

Mlaj v Devici je odličen čas za postavljanje ambicioznih ciljev za prihodnost. Devica je daleč najbolj organizirano in ambiciozno znamenje zodiaka – in ker jo aktivirata tako Sonce kot Luna, imamo na voljo dvojno dozo energije, ki nam omogoča, da lahko nekaj naredimo.

Mlaj v Devici se pogosto zdi kot mini novo leto. Pozornost usmerimo nazaj k našim navadam, zdravju in vsakodnevni rutini. Katere prakse lahko izvajate, da se boste lažje približali svojemu sanjskemu življenju? Katere slabe navade so že preživele svoj čas? To je vaša kozmična priložnost, da spremenite način, kako preživljate svoj čas, in se spomnite, da se največ preobrazbe zgodi, ko se posvetite majhnim spremembam.

To, skorajda novoletno, vzdušje vam bo dalo željo, da razčistite svoje življenje, tako fizično kot čustveno. Ta Mlaj je namenjen redu in popolnosti. Paziti morate, da ne razmišljate preveč o svojih čustvih, saj jih ne morete nadzorovati. Namesto, da bi lovili nadzor nad nečim abstraktnim, je ta Luna idealna za to, da se osredotočite na razbremenitev svojega življenja.

Čas za akcijo

Mlaj bo v kvadratu z Marsom v Dvojčkih. Ker je vpleten Mars, je to čas akcije – ni čas, da bi sedeli in pustili, da gredo vaše sanje na stranski tir. Ko se ti planeti spopadajo, vas silijo k uresničevanju vaših najglobljih želja. Če želite manifestirati, se osredotočite na denar, ustvarjanje boljših temeljev s prijatelji in družino ter na "poklic z visokim ugledom".

To vas bo prisililo, da se lotite dela in se osredotočite na vse, kar je treba narediti, pa naj bo to tako preprosto, kot da se kot prvak spustite v pranje perila, ali tako veliko, kot da končno poiščete novo stanovanje.

Seveda si boste vzeli dovolj časa za zabavo (ker je potrebna!), vendar boste čutili močno potrebo, da najprej poskrbite za posel.

Hkrati pa se boste počutili izjemno darežljivi in boste iskali načine, kako pomagati ljudem v svojem življenju. Ne bodite presenečeni, če se boste ponudili za pomoč pri selitvi svojemu prijatelju ali pa sodelavcu odvzamete del obsežnega projekta.

PREBERITE TUDI: Danes se je začel retrogradni Uran: kaj je in kako vpliva na vaše znamenje?

 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Z Leo Pisani, strokovnjakinjo za kulturo oblačenja, smo se pogovarjali o celoviti podobi, ženstvenosti in kako pomembna je naša podoba.