Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Medtem, ko Kate okreva po zahtevni operaciji, ji pomagata tudi sestra Pippa in mama Carole Middleton

28. jan 2024 9:52
0

Oglasno sporočilo

Princesa Walesa je po uspešni operaciji trebuha več kot 10 dni preživela v bolnišnici. Njen mož, princ William, skrbi za njune otroke, desetletnega princa Georgea, osemletno princeso Charlotte in petletnega princa Louisa.

Sicer pa ima Kate v bližini še drugo močno podporno mrežo – svojo primarno družino.

Kateina starša Carole in Michael Middleton živita v Buckleburyju v Berkshiru, približno 40 minut vožnje od družinskega doma Walesovih v Windsorju. V Berkshiru živi tudi njena mlajša sestra Pippa, ki ima z možem Jamesom Matthewsom tri otroke.

Middletonovi so res tesno povezana družina in Carole je zelo praktična babica, zato sem prepričana, da bo na čelu. "Pogosto pobere otroke," je za HELLO! povedala Ingrid Seward, glavna urednica revije Majesty. "Pippa ima zdaj svoje otroke, vendar sem prepričana, da bo pomagala tako, da bo povabila otroke na čaj in podobno."

Dodala je: "William jo kot mož neverjetno podpira. Zelo nenavadno je, da valižanski princ odpove obiske, ker njegova žena ni zdrava – v preteklosti se to zagotovo ne bi zgodilo – vendar je sodoben moški, ki mu je družina pomembnejša od vsega drugega."

Carole se je opisala kot "praktična" babica in je v preteklosti že povedala: "Želim teči po hribih, plezati po drevesih in iti skozi tunel na igrišču. Dokler bom lahko, bom to počela. Z njimi kuham, plešem, vozimo se s kolesi."

Pippa ima medtem polne roke dela s svojimi tremi majhnimi otroki, vendar je vedno podpirala svojo starejšo sestro Kate. Je ponosna mama šestletnega Arthurja, Grace, ki bo marca dopolnila tri leta, in enoletne Rose.

PREBERITE TUDI: To je pravi razlog, da je operacija Kate Middleton zavita v tako skrivnost

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.