Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je pravi razlog, da je operacija Kate Middleton zavita v tako skrivnost

27. jan 2024 18:26
0

Oglasno sporočilo

Novinarji ne smejo kampirati pred londonsko kliniko, kjer okreva valižanska princesa, da lahko v miru okreva v bolnišnici, saj je bila prejšnji teden v torek uspešno operirana na trebuhu.

Medtem, ko so novinarji lahko poročali izpred londonske klinike na dan, ko je Kensingtonska palača objavila novico o Kateinem zdravju, pa se mediji od takrat ne smejo zadrževati pred bolnišnico Marylebone. 

Princesino bivanje v bolnišnici in dolgotrajno okrevanje je obdano s številnimi skrivnostmi. 

Povsem drugače kot leta 2013, ko je Kate pričakovala princa Georgea, ko so novinarji in fotografi več tednov kampirali pred krilom Lindo bolnišnice St Mary's v Paddingtonu in čakali na novice o rojstvu kraljevega otroka. Medijsko norijo so celo poimenovali "veliko čakanje na Kate".

Takratna vojvoda in vojvodinja Cambriška sta se iz te izkušnje nekaj naučila in pri naslednjih dveh rojstvih svojih otrok, princese Charlotte in princa Louisa, sta medije v bolnišnico povabila šele, ko je Kate že rodila.

Razlog za skrivnostnost okoli Kateinega bivanja v bolnišnici pa zdaj ni le zaščita njene zasebnosti, temveč tudi zasebnosti drugih pacientov na londonski kliniki. To je drugačna situacija kot pri rojstvih kraljevih otrok in upoštevati je treba zasebnost drugih bolnikov, ki prihajajo na zdravljenje, in tudi zasebnost princese.

Kensingtonska palača je novico o Kateini operaciji objavila prejšnji teden in prav tako pozvala k spoštovanju zasebnosti. V izjavi so med drugim zapisali: "Valižanska princesa se zaveda zanimanja, ki ga bo sprožila ta izjava. Upa, da bo javnost razumela njeno željo, da bi za svoje otroke ohranila čim več normalnosti; in njeno željo, da bi njeni osebni zdravstveni podatki ostali zasebni. Kensingtonska palača bo zato o napredku njene kraljeve visokosti poročala le, ko bo na voljo dovolj novih informacij."

Kate bo na londonski kliniki predvidoma ostala še nekaj dni, nato pa se bo vrnila domov v Windsor in nadaljevala okrevanje. S svojimi otroki Georgom, Charlotte in Louisom je v stiku prek FaceTime-a, medtem ko za njune otroke doma skrbi William.

Princ je zmanjšal število svojih uradnih obveznosti, da bi lahko skrbel za svojo družino in bil ob strani ženi. Prejšnji teden so ga fotografirali, ko je prišel v bolnišnico obiskat Kate.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton je načrtovano operacijo trebuha skrivala celo pred bližnjimi

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.