Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnica pobesnela ob obtožbah, da si je dala botox

27. jul 2021 11:11
0

Oglasno sporočilo

Kate Beckinsale je zelo razjezilo, ko so jo začeli obtoževati, da si je dala botoks. V intervjuju s časnikom The Sunday Times, je 47-letna igralka razkrila resnico glede svojih lepotnih posegov ter domnevanj, da se jih poslužujejo vse ženske v Hollywoodu.

"Sama nisem naredila ničesar," je dejala. "Nič nimam proti, če ljudje to počnejo. Me pa zelo razjezi, ko mene obtožijo, da sem kaj naredila, ker dejansko nisem."

"Bojim se paralize svojega obraza," je nadaljevala. "V moji glavi je še vedno glas moje mame, zelo glasen, ves čas. Moja mama ni šla niti do kozmetičarke, sumničava je bila do vseh teh zadev, pa izgleda naravnost izjemno in sijoče. Vem, da če bi šla na botoks, bi dobila kake povešene veke in mama bi mi rekla 'Saj sem ti rekla! Vidiš? Nikoli ne bi smela narediti tega.'"

A čeprav se boji botoksa, je Kate Beckinsale povedala, da je šla na tako imenovani 'vampirski lifting', kjer ti lastno krvno plazmo injicirajo v obraz za zategnjen in sijoč videz.

Kar se tiče njenega mladostnega videza, pa se zahvaljuje predvsem svojim dobrim genom: "Cela moja družina načeloma izgleda mladostno," je povedala. "Celo moj pes je star 9 let, pa izgleda kot mladiček."

"Ljudje so me začeli pri 33-ih strašiti, kaj bo, ko bom dopolnila 40 let," je nadaljevala. "Če te takole strašijo, dosežejo samo, da ti postane vseeno."

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da je uživanje sladkorja izjemno škodljivo za zdravje, čivkajo že ptički na strehi.