Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako bo polna Luna v Devici februarja 2024 vplivala na vas

23. feb 2024 10:10
0

V teku je zanimiva polna Luna, ki naznanja obdobje razločevanja in skrbne pozornosti do podrobnosti. Ne glede na to, ali gre za čiščenje vašega življenjskega prostora ali povečanje ravni produktivnosti, boste kot vedno navdihnjeni, da izveste več o tem, kako bo polna Luna v devici vplivala na posamezna znamenja zodiaka.

Medtem pa brez zadržkov vzemite rokavice za čiščenje, saj je to priložnost, da v svoj svet vnesete red in jasnost. Nikakor ne gre za prenovo čez noč; nasprotno, že majhni koraki k urejanju in izpopolnjevanju različnih vidikov vašega življenja vam lahko prinesejo občutek zadovoljstva.

Če ste se kdaj spraševali, zakaj vaši vrstniki in bližnji v znamenju Device nenehno iščejo načine, kako izboljšati sebe in svet okoli sebe – odstraniti tisto, kar ni zdravo, produktivno ali potrebno, da bi ustvarili učinkovitejši življenjski slog – vam povemo, zakaj. Bistvo Device, ki ji vlada Merkur – planet komunikacije, miselnih procesov in naše neposredne okolice – je povezano z razumom, natančnostjo in predvsem s čiščenjem.

To spremenljivo zemeljsko znamenje je pogosto povezano z razločevanjem in strukturo, ne le v fizični razsežnosti, temveč tudi v zvezi z duševnim in čustvenim blagostanjem. Če je Merkur kot planetarni vladar Dvojčkov simbol vpogleda in trdnih podatkov, v Devici predstavlja (komunikacijsko) sinergijo med umom, telesom in dušo. 

To je še toliko bolj pomembno upoštevati ob prihajajoči polni Luni 24. februarja. Ob polni Luni, ki se bo zgodila ob 13.30, se je pomembno sklicevati na novo Luno v Devici, ki se je zgodila septembra 2023, saj se bodo semena vaših namenov verjetno začela uresničevati.

Faza polne Lune označuje sredino luninega cikla, ki prinaša občutek kulminacije in zaključka, saj osvetljuje področja našega življenja, ki smo jih v preteklosti morda spregledali ali pa je morda treba integrirati naša čustva.

Številni astrološki vidiki vplivajo na energijo, ki jo oddaja ta lunacija. Vladar polne Lune (Merkur) bo prehajal skozi neulovljive Ribe, zodiakalno znamenje, v katerem naj bi bil planet glasnik na slabšem. Razlog za to je Merkurjeva velika pozornost do podrobnosti in prirojena želja po zbiranju informacij in posredovanju sporočila.

Toda v medlih Ribah se planet glasnik znajde na področju, kjer intuicija in čustva vladajo nad dejstvi. To pa lahko privede do razmišljanja in načina komuniciranja, ki je bolj dvoumen kot logičen. Ker nam Merkur (vladar polne Lune) ne pušča druge izbire, kot da se usmerimo navznoter, lahko na tej poti še vedno raziskujemo in odkrivamo marsikaj zanimivega.

Merkur bo namreč v neposredni bližini Sonca in Saturna v Ribah, ki lahko prav tako osvetljujeta nekaj, česar se še ne zavedamo in kar moramo videti. To se lahko zgodi tudi v obliki preverjanja resničnosti ali neprijetnega pogovora. Ob tej lunaciji bi se lahko pokazale tudi nezavedne meje in omejitve, zlasti tiste, ki prispevajo k dinamiki in ravni produktivnosti v vašem vsakdanjem življenju. Sicer pa bo polna Luna tvorila harmoničen trikotnik z Jupitrom – planetom obilja, ekspanzije in duhovne modrosti – ki bo dodal ugodno plast stabilnosti in potrpežljivosti.

To pomeni, da če obstaja nekaj, o čemer nenehno razmišljate ali v kar vlagate energijo in kar ni v skladu z vašimi temeljnimi vrednotami, vas bo to v tem času tudi opozorilo nase. Jupiter se bo spopadel tudi z Marsom in Venero v Vodnarju, kar še naprej osvetljuje vse od vaše osebne svobode do vaših prihodnjih ciljev, kaj pa ne odzvanja več z vašim občutkom varnosti ali z osebo, ki postajate?

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Žajbelj in menopavza: je to popolna zeliščna pomoč za vročinske oblive?