Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 17. do 23. januar 2022

16. jan 2022 16:22
0

Oglasno sporočilo

A v sredo se začne obdobje Vodnarjev in čas je, da sprejmemo izziv tega znaka. Čeprav se bomo še vedno prebijali skozi svoje občutke, ni treba, da nas ti definirajo.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Vodnarja: Paul Newman, Bridget Fonda, Heather Graham, Christian Bale, Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, The Weeknd, Jennifer Aniston, Christina Ricci, Justin Timberlake, Shakira, Portia de Rossi, Benicio del Toro, Alice Cooper, Diane Lane, James Dean, Kerry Washington, Clark Gable, Sherilyn Fenn, Isla Fisher, Ashton Kutcher, Chris Rock, Robbie Willims, Elizabeth Banks, Tom Selleck, John McEnroe, Paris Hilton, Nick Nolte, Mena Suvari, Phil Collins, John Travolta, Geena Davis, Christian Bale, Alicia Keys, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Abraham Lincoln, Wolfgang Amadeus Mozart, Galileo Galilei, Charles Darwin.

 

Ovnica

Polna Luna v Raku, ki bo v torek, bo določene domače ali družinske zadeve, ki se jim izogibate, prinesla v sredino fokusa. Da lovite svoje sanje, je že fino, a kaj vam pomaga uspeh v čemerkoli, če niste v ničemer prizemljeni. Obrnite se na dobro prijateljico – pa ne za nasvet, ampak da imate ramo, na kateri se lahko zjokate. Povsem v redu je sedeti v tišini in čakati, preden imate za deliti kaj novega. Poskušajte svoje plane vsaj enkrat ohraniti skrivnost.

Sporočilo tedna: Če že ne morem dlje, grem pa lahko globlje.

 

Bikica

Polna Luna v Raku v torek bo osvetlila del vaše karte, ki je povezan z vsem znanim: dnevni sprehodi, skupinski pogovori in tedenska popoldanska kava s prijateljico. Vse, kar vam je blizu, vam bo ta teden še bližje in čeprav bo na nek način prijetno, vas bo hkrati dušilo – kar je preveč, je preveč. Nismo bili ustvarjeni za procesiranje topiko informacij non stop. Delajte na tem, da se boste uspeli upreti skušnjavi, da pogledate povsem vsako obvestilo.

Sporočilo tedna: Svoje dneve bom zapolnil/a z namerami.

 

Dvojčici

Polna Luna v Raku v torek bo osvetlila vaš finančni sektor in ne glede na to, ali boste dobili povišico, ali dediščino ali končno zamenjali pohištvo v spalnici – vaša vrednost in vaša samozavest se bosta dvignili. A ta dvig pride v paketu z več odgovornostmi: dediščina bo za sabo povlekla določeno družinsko dinamiko in novo pohištvo bo terjalo vzdrževanje. Vse, kar vam nekaj pomeni, terja skrb.

Sporočilo tedna: Cenim, kar je moje.

 

Rakica

Polna Luna tega tedna v torek bo v vašem znaku in to je kozmična osvetlitev, na katero ste čakali! Vse, kar ste od julija 2020 dalje investirali v osebno rast – najsi bo to boljša nega kože, odkritje na terapiji ali nadgradnja garderobe – se vam sedaj obrestuje. Čeprav ste seveda veseli, da prejemate pozitivni feedback od ostalih, vas ta lunacija opominja predvsem, da bodite prijaznejši do sebe. Peljite se ven za kako praznovanje in s tem nadaljujte.

Sporočilo tedna: Grem tja, kjer sijem.

 

Levinja

Polna Luna v torek pade v vaš sektor nezavednega, zato boste imeli bolj malo energije in boste povsem sprejeli hibernacijo na kavču. Zakopljite se z dobro knjigo, telefon pa nastavite na 'airplaine mode'. Ničesar ne boste zamudili, če boste nekaj časa posvetili sebi. V sredo, ko se začne obdobje Vodnarja, bodo v ospredje prišla razna partnerstva, zato toliko bolj uživajte v času zase, dokler lahko.

Sporočilo tedna: Čas zase ni osamljenost.

 

Devica

Polna Luna v torek bo osvetlila vaš sektor skupnosti in povezav, kar bo vašo pozornost pritegnilo k tistim, ki podpirajo vaše najbolj nore sanje. Če vam je doslej manjkala usmeritev za letošnje leto, vam bo ta lunacija dala energijo, ki jo potrebujete, da greste za svojimi sanjami. Ko se v sredo začne obdobje Vodnarja, se boste vznemirjeni vrnili na delo in se osredotočili na korake, ki jih morate narediti, da boste dosegli, kar želite.

Sporočilo tedna: Moj podporni sistem je vse, kar potrebujem.

 

Tehtnica

Polna Luna v Raku v torek bo osvetlila vaš karierni sektor, javno podobo in odnos do uspeha. Ne glede na to, ali se le lotevate novega kariernega izziva ali komaj čakate na upokojitev, to je trenutek za prepoznavanje in spoštovanje, ki vas opominja, da je vaš glas pomemben. Od nekoga boste dobili prijetno sporočilo, kar vam bo dalo samozavest in zavedanje, da bo vaše delovanje vplivalo še na daljno prihodnost.

Sporočilo tedna: Sežem do tistih, ki morajo slišati moj glas.

 

Škorpijonka

Julija 2020 vas je prešinila zanimiva ideja. Naj bo to nadaljevanje šolanja ali sprememba kariere ali uvedba kake meditacije, da se boste lažje soočali s stresom – sedaj že videvate rezultate. Bilo je vredno! Ko boste še naprej delovali v skladu s svojimi prepričanji in vrednotami, boste našli še več notranjega miru in namena. Polna Luna v torek vam bo vzbudila željo po potovanjih. Četudi je le v vaših mislih – kam bi najraje šli?

Sporočilo tedna: Sem v sozvočju s tem, kar mi je namenjeno.

 

Strelka

Vsi vaši računi bodo zapadli na polno Luno v torek. Ta lunacija bo prišla kot krut opomnik realnosti glede dolgov, davkov in raznih deljenih virov. Morda mora vaš partner prispevati več, kajti stroški gredo v nebo. Sedaj je ča, kje lahko privarčujete, ne da bi se odpovedali stvarem, ki vas veselijo. V sredo se začne obdobje Vodnarja in pogovor s prijateljico vam bo pomagal urediti svoje prioritete.

Sporočilo tedna: Jaz nadzorujem svoj denar, ne denar mene.

 

Kozoroginja

Polna Luna v torek pade v vaš sektor odnosov in ne glede na to, ali boste svoj odnos popeljali na naslednjo raven ali se dokončno razšli, to je čas, ko morate biti izjemno previdni glede potreb nekoga drugega. Čustva bodo zelo močna, a pazite, da daste vse svoje skrbi na mizo. Ko se v sredo začne obdobje Vodnarja, se bo vaš fokus preusmeril v denar. Zadnja leta ste bili izjemno previsni s svojim denarjem in sedaj je morda čas, da se malce sprostite in si kaj privoščite.

Sporočilo tedna: Moje vrednote so pomembne.

 

Vodnarka

Čas praznikov je že zdavnaj mimo, a še vedno ste v energiji kavč-krompirja. Na srečo vas bo polna Luna v torek navdahnila, da se vrnete k rutini, ki ji lahko vzdržujete in vas hrani. Sedaj je pravi čas, da se vrnete k redni vadbi, vsaj uro pred spanjem odložite telefon in pazite, da jeste zelenjavo. V sredo se začne vaše obdobje, ki bo dalo fokus tako na vaš imidž kot tudi zdravje. Zaslužite si, da sijete!

Sporočilo tedna: Sem na poti k boljšemu zdravju.

 

Ribi

Polna Luna v Raku v torek pade v vaš sektor, ki vlada romanci, kreativnosti in otrokom. Ne glede na to, ali greste na vroč zmenek, začenjate z vznemirljivim projektom ali boste preživeli nekaj kakovostnega časa s svojim otrokom – naj vas ne bo ta teden sram početi natanko tisto, kar si želite. V sredo se začne obdobje Vodnarja, zato nadaljujte s tistim, kar vas veseli in se nehajte ubadati s tem, kaj si mislijo drugi.

Sporočilo tedna: Dobim, kar hočem.

PREBERITE TUDI: Kako je v zvezi z vodnarjem in vsi nasveti, ki vam bodo prišli prav

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Eden najpomembnejših vplivov travm v najzgodnejših letih je tudi na naše odnose v zreli, odrasli dobi.