Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Modna revija oblikovalcev zadruge ZOOFA: Kdo kroji prihodnost?

19. apr 2024 18:20
0

Oglasno sporočilo

... zadruge ZOOFA se je sinoči v Unionski secesijski dvorani zgodil zelo dobro obiskan modni dogodek z naslovom "Kdo kroji prihodnost?", kjer je naših sedem uveljavljenih modnih oblikovalcev, Simona Kogovšek, Tina Pavlin, Princip, Renata Bedene, Patricia Pie, David Bacali in Aemona, predstavilo najnovejše kreacije za pomlad in poletje 2024.

Ob glasbi v živo odlične Ani Frece & Hotela za srečo ter šarmantnem povezovalcu večera Boštjanu Romihu so se po modni brvi sprehodile tudi znane Slovenke. Igralka Maja Martina Merljak je kot ambasadorka modne znamke odigrala vlogo manekenke za otvoritveno kolekcijo Simone Kogovšek, pevka Raiven je predstavljala brand Aemona, modno znamko Princip je nosila podjetnica, spletna vplivnica in zvezda resničnostnega šova Vražje dame Pika Zrim.

Voditeljica in igralka Ula Furlan se je sprehodila v modnih kosih znamke Renata Bedene, lepa ljubiteljica modnega sveta Ana Elez pa v kreacijah Tine Pavlin. Polona Požgan, priljubljena radijska in televizijska voditeljica, je zažigala v oblačilih modnega oblikovalca Davida Bacalija, modno revijo pa je sklenila znamka Patricia Pie, katere ambasadorka je bila pevka Tjaša Hrovat Steklasa, ki se je ta večer prelevila v manekenko.

Osvežujoče kavarniško sproščeno vzdušje revij romantične preteklosti, ki ga je ZOOFA pričarala in vanj vpletla najsodobnejše kreacije je ob skupnem zaključnem defileju vseh oblikovalcev z ambasadorkami in manekenkami doseglo vrhunec. Navdušeno občinstvo je ustvarjalce nagradilo s stoječimi ovacijami.

Projektno vodenje dogodka je ZOOFA zaupala Ani Miklavž. Dogodek so podprli: LOreal, Svet metraže, Novelius Medical, Koželj - hiša dobrih vin, Kevin Murphy, Farzad preproge, Color us, Cukrček, DM studio, Zadružna zveza Slovenije in Olimpija burek. 

Foto: Marta Plasencia

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.