
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano

- Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano


































Pri njem nisem tako hitro obupala, čeprav mi prvič ni bil všeč, zdel se mi je brez okusa. Zdaj ga pa popečem na malo olivnega olja na teflonski, da se tako fajn zapeče (dobi skorjico), pa zalijem s paradižnikovo mezgo, dodam začimbe, včasih še kakšno zelenjavo in je prav slasten. Nima nekega značilnega okusa, je pa podoben siru; imajo pa še dimljene / s papriko, ampak meni je najboljši kar navadni. Pa ne se ustrašit, ker v surovem stanju malo smrdi (po starem siru ali pa še huje - po bruhanju), ta vonj s pripravo čisto izgine.






in večina je prav okusnih. Tofu pa uporabljam predvsem narezan na male kockice za v solato, namesto sira.

. Jaz si paprikaša brez njokov sploh ne predstavljam 