Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Volitve 2008

Pojdi na stran 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21
Mis
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 11:01
Povezava do prispevka
NSi je volilnim upravičencem v tujini poslala "navodila" za glasovanje. Na vzorčni glasovnici je bil v prostorčku za stranko, za katero glasujejo, napisano NSi. 
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Starost: 45Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 11:09
Povezava do prispevka
Kakec levica zmagala.

No zdaj od Pahorja pricakujem:

1. Da razjasni afero Patrija. Ce bo vse poniknilo potem lahko mirne duse recem da so jo oni zakuhal.

2. Kresalka naj povrne zaupanje v sodstvo kot je vpila na soocenjih.

3. Vzamejo denar iz obrambe in ga dajo v zdravstvo in pokazejo NATU sredinca.

Me prav zanima.
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 11:12
Povezava do prispevka
DeviLee je napisal/a
1. Da razjasni afero Patrija. Ce bo vse poniknilo potem lahko mirne duse recem da so jo oni zakuhal.

Težko, če so Janševi popucali vse dokaze.  Če je že dobival kakšno podkupnino, se je že prej dodobra zazihral, da je vse popucal za sabo. Sploh pa je zanimivo videt, da je nekaj istih obrazov bilo vpletenih tudi v orožarsko afero leta 92.
I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
Connie
Starost: 123Pridružen: 6. apr 2008Prispevkov: 2373Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 11:16
Povezava do prispevka
lilja4ever je napisal/aMi pa nikakor ni
jasno, kaj mora biti z ljudmi narobe, da izvolijo takšne predstavnike,
kot so Grims, Jerovšek, Irglca. Z ljudmi je nekaj resno narobe.

Meni pa ne bo nikoli jasno, zakaj imajo ljudje radi tudi oblastiželjnega in zoprnega Ropa, spletkarskega Cvikla,
smotano Potrato, pohlepno Oražmovo, egoistično Pečanovo, razvajeno, pohlepno in neumno Kresalovo ...

lilja4ever je napisal/a

Težko, če so Janševi popucali vse dokaze.  Če
je že dobival kakšno podkupnino, se je že prej dodobra zazihral, da je
vse popucal za sabo. Sploh pa je zanimivo videt, da je nekaj istih
obrazov bilo vpletenih tudi v orožarsko afero leta 92.

Lilja, mene pa zanima, kje to ti dokazi, ki naj bi jih imeli Kos, Cvikl in drugi. Naj nam pokažejo, če je to res ...

Nazadnje urejeno 22. sep 2008 11:22; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Starost: 45Pridružen: 13. maj 2005Prispevkov: 313Kraj: tu pa tamStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 11:22
Povezava do prispevka
...ti opisi, ki jih navajaš so v bistvu tvoj problem in tvoje mnenje in ne nujno dejansko stanje. Smotana si tudi ti komu, pohlepen za vsakogar pomeni drugo in imamo različen prag, egoističen je včasih pozitivna lastnost, neumna pa Kresalova prav gotovo ni.

Kaj bi vam govorila, če pa nič ne zaleže.
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 11:26
Povezava do prispevka
Connie je napisal/aLilja, mene pa zanima, kje to ti dokazi, ki naj bi jih imeli Kos, Cvikl in drugi. Naj nam pokažejo, če je to res ...

Položnic o plačilih najbrž nimajo, a ne...  Ampak še vseeno mislim, da nekaj bo na tem. Seveda je Janša v očeh mnogih boga žrtev, ki ga bombardirajo iz vseh strani, ampak v tej vlogi se je vedno briljantno znašel. Finska TV si tega po moje ni kar tako izmislila ... tega si zagotovo ne bi privoščila, predvsem ob visokem ugledu, ki ga uživa. Sploh pa so povedali, da so zaradi narave teh oddaj že velikokrat imeli kakšne tožbe ... a še niti enkrat niso izgubili, tako da... Drugače pa ... tudi, če pridejo na dan kakšni dokumenti, bodo spet zagotovo vsi ponarejeni...

In če sem malo zlobna in šegava ... če pogledaš ti Grimsa, Jerovška in kompanjone ... že kot pojave in kako se obnašajo v parlamentu ... ne veš ali gledaš DZ ali umobolnico.

I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
Connie
Starost: 123Pridružen: 6. apr 2008Prispevkov: 2373Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 11:34
Povezava do prispevka
Pomlad, verjetno sem tudi tebi smotana ...
Kresalova je le napiflana, če ne, pa samo napada in blati (mi je par ljudi povedalo, kaj počne pred govori). To zame ne more biti neka pamet.
No, vsak ima svoje mnenje ...

Lilja, res je, da se nekateri poslanci obnašajo kot eni otroci ...
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Objavljeno: 22. sep 2008 11:48
Povezava do prispevka
Connie je napisal/aPomlad, verjetno sem tudi tebi smotana ...
Tega nisem rekla.
...mi je par ljudi povedalo...dej se probi izogibat tega v življenju na splošno. Včasih se je bolje na soje občutne zanašat, pa kej tud sam preverit, pa se prepričat.
0
Nazaj na vrh
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 11:59
Povezava do prispevka
Bomo videli. Mogoče pa sploh ni tako slabo da je JJ izgubil. Pluvat iz
opozicije je tako ali tako najlepše. Me prav zanima, če bo novi vladi
uspelo zlaufat celi mandat.

Tista, ki pa je napisala, da se JJ ni vdal in da upa na zmago, pa
verjetno vse prej kot spremlja novice, poročila in še kaj. JJ je samo
rekel, da situacija ni definitivna, da je minimaln razlika in da se
lahko zgodi, da bodi dobili enako število mandatov, kar pa je celo zelo
verjetno. Ni pa v nobenem primeru zanikal premoči levice in se tudi
proti njim ne bo boril. Sam bi moral zmagati z veliko razliko kar pa
žal ni. Zdaj bo pa lepo v opoziciji čičal in čakal....
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
Maja85
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 1565Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 12:04
Povezava do prispevka
Mis je napisal/aNSi je volilnim upravičencem v tujini poslala "navodila" za glasovanje. Na vzorčni glasovnici je bil v prostorčku za stranko, za katero glasujejo, napisano NSi. 

Ovčice pač rabijo nekoga, ki jih vodi in jim pove, kaj lahko in česa ne.
Upam, da je Bajuk že na avionu za Argentino.
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Objavljeno: 22. sep 2008 12:08
Povezava do prispevka

Za Kresalovo tudi jaz mislim, da je bolj kot ne, postavljena figura, s katero operirajo drugi. Lahko da se motim. Ne vem. Noben od nas ne ve. Je pa res, da se v teh debatah skos najde kup ljudi, ki poznajo neke ljudi, kateri poznajo spet druge in ti so povedali pikantne podrobnosti iz ozadja. Khm.  Kresalova pa, ker je relativno mlada ženska, pa ni ravno neprijetna za oko, se bo mogla pač precej bolj dokazovat (saj so se tudi že v tej temi pojavljale neke domneve, da nastavlja nekomu). Takšna je današnja gnila družba.

0
Nazaj na vrh
1pomlad
Objavljeno: 22. sep 2008 12:17
Povezava do prispevka
...pa sej stranka ni last ene osebe, logično, da kdo iz ozadja tudi uveljavljavlja svoje ideje. A ni tko?
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Objavljeno: 22. sep 2008 12:19
Povezava do prispevka

Je že res, vendar hotela sem povedat, da so bolj glavni drugi in ne ona. In da je bila bolj kot ne postavljena, bolj kot figura. Ampak lahko, da se motim. Ne vem ... nimam podatkov iz ozadja, kot ogromno ljudi, očitno ...

0
Nazaj na vrh
DeviLee
Starost: 45Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 12:33
Povezava do prispevka
1pomlad je napisal/a
...pa sej stranka ni last ene osebe, logično, da kdo iz ozadja tudi uveljavljavlja svoje ideje. A ni tko?

Ni ravno last, je pa strankin uspeh na volitvah zelo odvisen od njihovega leaderja. Recimo Bajuk in Pece sta popusila ravno zaradi bednih voditeljev. Ce bi Bajuka zamenjal s tisto njegovo namestnico (pozabil ime) bi blo bistveno boljse, prav tako ce bi Tavzeva bila leaderka Lipe. Bi vsaj zenske zanjo volile, ko pa Peceta pogledajo se jim pa zelodec obraca. Jansa tudi ni ravno simpaticen tip ampak vsaj vzbuja nekaj spostovanja pri desno usmerjenih.

Tako da karizmaticnost voditelja ogromno pripomore. Saj en Pahor nic takega ne pove, da bi rekel: Tale je pa res brihten. Lepo se smejcka, hodi v solarij in daje diplomatske izjave da nikoli ne mores rect da je res nekaj definitivno obljubil. Potrc pa v ozadju kuje nacrte in Barbiki printa papirje kaj naj zine.
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Objavljeno: 22. sep 2008 12:41
Povezava do prispevka

Pa kaj imate s tem barbikastim poimenovanjem Pahorja? Aha - torej, če tip da nekaj nase in ni ravno grd, je pa že kar Barbika (in najverjetneje še tudi peder)? A je edino debel in zanemarjen dec ta pravi dec ali kako? Kako krasno! Zakaj se noben npr. ne obregne ob ogromno težo in golšo od Bajuka? Najbrž zato ne, ker je po mnenju tistih, ki Pahorja barbikasto obravnavajo, utelešenje ta pravega deca, zgleda.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Volitve 2008
Stran 16 od 22
Pojdi na stran 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Izbira čevljev valižanske princese in bodoče kraljice dokazuje, da je kraljica kraljevskih, ženstvenih čevljev.