Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Volitve 2008

Pojdi na stran 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 23:23
Povezava do prispevka
alexa je napisal/aSe pa strinjam, da Pahor nima pojma o pojmu.Še najbolje mu gre od roke znojenje.

Znojil se je zato, ker je imel vnetje ledvic. Me pa žalosti, da je folk tako gnil, da se iz česa takega dela norca.

I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Starost: 45Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 23:32
Povezava do prispevka
Eh neumnost. Se spomnim ko je par let nazaj bil na HriBar in je tako svicnil, da ko si je na oddaji slekel reklc, je mel srajco cisto mokro. Pac je bolj obcutljiv, kot drugi. Enkrat sem bil tudi sam v TV studiju in so tiste studijske luci tako mocne, da me cudi da vec ljudi ne svicne kot konji.

Alexa: Ta brihtni politiki so itak vsi lopovi: Jansa, Golobic, Jankovic, Jelincic... vsi po vrst. Zdej samo vprasanje je a rajs gledas brihtnega lopova ali posteno budalo.
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 23:35
Povezava do prispevka

Ko se je konkretno znojil na enem soočenju (zaradi česar je kasneje postal pri nekaterih junakih v posmeh), je povedal, da je bil bolan - vnetje ledvic. Ampak ok, ne mislim tu razpravljat, če je res ali ne. Sploh pa se mi ne zdi primerno, da se iz takih stvari dela norca. Ampak eni nimajo mere pri temu ... ko se treba iz koga delat norca, seveda - tudi, če gre za bolezen.

I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 23:47
Povezava do prispevka
DeviLee je napisal/a

Kresalovi sta LDS kupila Senica in Gantar, z enim zivi z drugim sexa ker je Gantar pac porocen. Tisti ki dvomite ali je to res, se vprasajte: Mislite da bi stari LDSovci pustil smrklji kot je Kresalova da bi postala predsednica stranke, ce nebi imela mocnega financnega lobija in vplivnezev za sabo? Mislim pa da se za zacetnico v politiki, ker vredu drzi. Jelincica bi jaz za 1 leto dal za notranjega ministra, da malo popuca in ljudi pomece v arest, potem pa bi ga prestavil na ministrstvo za kulturo, ker je le mal prevec nor, da bi mel dalj casa pomembno funkcijo.

Itak, čim je mlada ženska relativno uspešna, je takoj govora o tem da se daje dol s pravimi ljudmi. Ne glede ali je to res ali ne, mi gre tako "rumenilo" in PREDSODEK na peceljček.

Kresalova mi sicer ni niti malo všeč, a konec koncev se kar dobro znajde med temi mački in je morala pokazati kaj več kot pi***, da je, kjer je sedaj. Kdo se s kom daje dol je stvar za rumeni tisk, ne za debato o kompetentnosti nekoga.

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 20. sep 2008 23:51
Povezava do prispevka
Za katero uspesno zensko se pa to se govori? Nikoli nisem nic slisal o Evi Irgl, tisti iz SNS in ostalih malce lepsih clanicah strank.

Glede na to da vsi poudarjajo druzino, se hocejo poistovetiti z navadnimi ljudmi, se meni zdi pomembno, kaksno je tvoje druzinsko ozadje.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 23:57
Povezava do prispevka
Eh, splošen predsodek. Prvo kar se vpraša je vedno s kom se je dala dol, če je na vplivnem mestu. No za Carlo del Ponte ne vprašajo, ker obstaja dodaten predsodek, in sicer ta da so običajne ženske (torej ne ravno lepotice) najbrž na pol moški da jim je uspelo, ta luštne pa seveda širijo noge. Kajpada.

Eva Irgl ni na pomembnem položaju.

Družina je širok pojem, zame je družina tudi gayevska družina ali swingerska družina, spolna usmerjenost ni domena družinskih vrednot, z njimi nima nobene veze, razen če si ameriški republikanec, katolik ali kake druge oblike netolerantnež.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 21. sep 2008 0:05
Povezava do prispevka
Hja bo treba pa kar primere navest.

Samo za to, ker se na lepe zenske ponavadi kot spolni objekt, to se ne pomeni, da se jih kar avtomatsko diskreditira kar se njihovih sposobnosti tice. Razen ce je to tista blond voditeljica / pevka z umetnimi joski, ki se vozi naokoli pri 25ih v belem ferrariju. No tukaj pa mislim da ni nic narobe s tem avtomatizmom ker si levo jajce odrezem ce si ga je kupila z denarjem ki ga je sama zasluzila.

Am tukaj ne govorim o gayevski druzini niti o swingerski (WTF je sploh swingerska druzina??). Govorim o pometanju pred svojim pragom. In v ameriki so tudi demokrati zelo druzinsko usmerjeni. Povej mi ENEGA ameriskega predsednika, ki ni bil porocen. Zdaj ne pravim da bi tudi pri nas moralo biti tako, se mi pa zdi, da moras imeti vsaj malo normalne druzinske odnose doma da te lahko jemljejo resno.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Objavljeno: 21. sep 2008 0:14
Povezava do prispevka
Zakaj moram kaj navesti, saj nisem politik in nisem na soočenju. Govorim o splošnih predsodkih.

Kaj je Swingerska družina si pogooglaj.

Najboljši ameriški predsednik v zadnjih 15 letih je dobil BJ od tajnice in je imel zaradi tega celo štalo. Trenutni bedak ima pa domnevno krasno družino.

Torej, urejene družinske razmere zame niso pogoj za (politično) kompetenco. Še manj pa spolna usmerjenost. Volila bi tudi gaya ali nekoga ki vara ženo, ali celo nekoga ki je/dela oboje naenkrat, če bi menila da je sposoben za svoj položaj in bi uspešno vodil državo. Se ne omejujem na hinavske "vrednote" netolerantnih oseb.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
inga
Starost: 42Pridružen: 30. nov 2004Prispevkov: 2410Kraj: RatečeStatus:Offline
Objavljeno: 21. sep 2008 10:32
Povezava do prispevka
Tikka, .
Prav žalostna sem, ko na vsakem koraku, tudi na tem forumu, srčujem ljudi, polne predsodkov in ko nimajo nič pametneg več za povedati, se spravijo na osebne zadeve, spolno usmerjenost,zadeve, ki so stvar rumenega tiska.. Ne bom volil Kresalove (btw. tudi jaz jo ne bom), ker je njen partner gej, je argument, ki ne zdži pri nekomu, ki se vsaj 5% spozna na politiko, razen če voli Jelinčiča.
Drugače sem pa jaz tudi za Irglovo že slišala, da se z Zamernikom daje dol , ampak koga to pravzaprav zanima.
Drugače je pa Janša ločen in nažiga več kot 10 let mlajšo žensko od njega pa še poročena nista. Vrag pa take krščankse vrednote (tudi pri Šrotu btw.), ki jih tako radi poudarjajo.
Da te bar mogu probuditi...
0
Nazaj na vrh
Ledena
Starost: n/aPridružen: 25. okt 2007Prispevkov: 125Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. sep 2008 14:40
Povezava do prispevka
Nisem prebrala celotne teme ampak kakorkoli...za vse, ki natolcujejo, da je Kresalova v lds prišla zaradi Senice, Gantarja ipd...Kresalova bi oba lahko kupila. Prihaja namreč iz zelo premožne družine. Kar se tiče njenega odnosa s Senico...ubistvu naj to ne bi nikogar brigalo kaj oz. česa ne počneta skupaj. Privatno življenje nima nobene veze s politiko.
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. sep 2008 18:00
Povezava do prispevka
Še eno uro. Zdej sem pa že mal nervozna Smile
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. sep 2008 18:13
Povezava do prispevka
www.volitve.si

Mislite, da je kaj na tem?
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. sep 2008 19:00
Povezava do prispevka
Vzporedne volitve kažejo, da je SD zmagovalka Smile
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 42Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. sep 2008 19:11
Povezava do prispevka
^^ Clinique Superdefense?
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
Tikka
Objavljeno: 21. sep 2008 19:21
Povezava do prispevka
Buah! Kaka prednost! Mislim da smo zmagali Big smile
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Volitve 2008
Stran 12 od 22
Pojdi na stran 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Čedalje več žensk v srednjih letih se odloča za ločitev – in večino ločitvenih postopkov sprožijo prav ženske.