Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Volitve 2008

Pojdi na stran 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. sep 2008 20:29
Povezava do prispevka
Danes še lahko povem, jutri moramo namreč bit tiho
Volila bom Janezeka.
Jelinčič je svoj kaliber, ampak mu dam marsikaj prav, kar pove.
Karli pa me spravi vedno v smeh. Ali zaradi svojih cvetk,ki jih trosi, če ne pa vsaj zaradi svojega irahlo neumnega zraza na obrazu.

Kresalka bluzi skoz eno in isto, kar se je napiflala in isli, da bo najbolj šlo v promet.
Pahorja ne prebavljam, on se spozna na politiko, o ekonomiji in ostalih vsakdanjih zadevah kaj dosti ne ve.
Golubiča, Pečeta pa tak sploh poslušat ne morem, ker me kar nekam sili.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. sep 2008 23:01
Povezava do prispevka
SD, čez 4 leta pa Zares
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Starost: 45Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 8:05
Povezava do prispevka
Vceraj mi je bilo blazno smesno ko je rekla da njenega partnerja odvetnika Senice ni prisotnega na soocenju. A je kdo videl tega senico? Tip je cisti gey. Moj znanec ki je tud homoseksualec, je sam povedal da je Senica gay in da ga niti malo ne zanimajo zenske, kar se je preprical iz prve "roke". Hehe tko da ne vem kako lahko zenska se vedno govori, da je on njen partner, ko pa itak vsak ki malo pozna te ljudi ve, da trdega lulcka od njega ne more dobit. 
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Starost: 45Pridružen: 13. maj 2005Prispevkov: 313Kraj: tu pa tamStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 8:25
Povezava do prispevka
ja in? Je pa gay. A to nas kaj briga? Matr mi grejo čistuni na živce.
Kaj bi vam govorila, če pa nič ne zaleže.
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 20. sep 2008 10:11
Povezava do prispevka
Ni problem v tem da je gay. Problem je v tem da Kresalova govori da je njen "partner". 
0
Nazaj na vrh
Mis
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 10:31
Povezava do prispevka
Čeprav to res nima veze z volitvami:

Po mojem imata Kresalova in Senica dogovor. Zakaj koristi njemu je jasno, zakaj pa se gre ona te igrice mi je pa neznanka. Me pa ne moti, ker je njen private life čisto njena stvar.
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Objavljeno: 20. sep 2008 11:20
Povezava do prispevka
DeviLee je napisal/aNi problem v tem da je gay. Problem je v tem da Kresalova govori da je njen "partner". 
Sej je njen partner. Kdo pa pravi, da je tvoja definicija partnerstva edina pravilna?
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 20. sep 2008 11:22
Povezava do prispevka
Zato ker je novinarka vsakega od predsednikov strank v studiju vprasala ce je pripeljal svojega partnerja. Bajuk je mel zeno sabo, Erjavec isto, Golobic jo je doma pustil, itd. in so tudi to povedali. Tako da ni bilo nobenega dvoma kaj se skriva za to besedo.

Ce mas pa ti se kaksno drugo razlago me pa prav zanima.
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 11:54
Povezava do prispevka
Čist irelevantno je, kakšna je spolna usmerjenost Senice, še manj pa ali Kresalova od njega dobi kaj trdega ali ne.
0
Nazaj na vrh
Lisa
Starost: -13Pridružen: 27. jan 2006Prispevkov: 927Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 12:13
Povezava do prispevka
Heh, je pa smešno 
0
Nazaj na vrh
diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 12:51
Povezava do prispevka
Glede na to, kako so homoseksualci obravnavani v naši družbi, Senici ne bi preostalo nič drugega, tudi če bi bil homoseksualec (česar ne verjamem, ker sem slišala prej obratno).
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Objavljeno: 20. sep 2008 15:51
Povezava do prispevka
DeviLee je napisal/aCe mas pa ti se kaksno drugo razlago me pa prav zanima.
Razlago za?
0
Nazaj na vrh
jagoda007
Starost: n/aPridružen: 21. mar 2007Prispevkov: 1216Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 17:36
Povezava do prispevka
Sinthija je napisal/a
Danes še lahko povem, jutri moramo namreč bit tiho
Volila bom Janezeka.
Jelinčič je svoj kaliber, ampak mu dam marsikaj prav, kar pove.
Karli pa me spravi vedno v smeh. Ali zaradi svojih cvetk,ki jih trosi, če ne pa vsaj zaradi svojega irahlo neumnega zraza na obrazu.

Kresalka bluzi skoz eno in isto, kar se je napiflala in isli, da bo najbolj šlo v promet.
Pahorja ne prebavljam, on se spozna na politiko, o ekonomiji in ostalih vsakdanjih zadevah kaj dosti ne ve.
Golubiča, Pečeta pa tak sploh poslušat ne morem, ker me kar nekam sili.

Sinthija, ne bi mogla boljš povedat.   
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 20. sep 2008 22:43
Povezava do prispevka
Edini ki lahko Jansi kontrira po argumentih je Golobic, ker sta oba stara macka politike, le da ima Golobic dosti vec masla na glavi, se iz casov, ko je bil se glavni kadrovnik LDSa. Pece itak pljuva in pljuva, zraven pa izpade totalno nekultiviran. Vceraj je res izpadel kot cisto teslo, ko je tezil celo voditeljici oddaje in res upam da ne pride v parlament. Ce ne pride, napovedujem, da bojo tole Lipo ukinili in se bojo pridruzili ali Zares ali pa SD. Upam da ma Golobic dovolj pameti da tega kretena ne bo spustil v stranko.

Kresalovi sta LDS kupila Senica in Gantar, z enim zivi z drugim sexa ker je Gantar pac porocen. Tisti ki dvomite ali je to res, se vprasajte: Mislite da bi stari LDSovci pustil smrklji kot je Kresalova da bi postala predsednica stranke, ce nebi imela mocnega financnega lobija in vplivnezev za sabo? Mislim pa da se za zacetnico v politiki, ker vredu drzi. Jelincica bi jaz za 1 leto dal za notranjega ministra, da malo popuca in ljudi pomece v arest, potem pa bi ga prestavil na ministrstvo za kulturo, ker je le mal prevec nor, da bi mel dalj casa pomembno funkcijo.

Pahor se v zivljenju ni dal enega konkretnega predloga, vceraj je nekaj bluzil z prestrukturiranjem lastnistva v drzavnih podjetjih, itak pa tip samo meketa kot mu Potrc pove. SD je Potrceva stranka ne Pahorjeva ki je tam samo za sliko. Pahorja najlazje utisas tako, da takoj ko blekne en podatek ga vprasas: Kako ste pa ta podatek dobili oz. kako ste ga zracunali... odgovor bo... umm amm to so uradni podatki xyz agencije. Karl bi pa moral met dosmrtni sedez na enem od ministrstev, ker je edini, ki deluje iskren in dobronameren. 

Bajuka bi moral dat na kaksna pomirjevala, ker se cisto prevec sekira in jezi ce mu kdo kontrira. Nazalost cerkvenih strank, se posebej takih ki basejo verouk v sole in so proti splavu nikoli ne podpiram. Srot pa itak boljs da razpusti svojo stranko, ker z ozadjem ki ga ima nikoli ne bo iz nje mogel narediti nekaj resnega, ker tokrat stejejo glasovi navadnih smrtnikov in ne tajkunskih bogatasev. Mogoce pa mora tud on malo past cez kaksno ograjo in se skotalit v Dragonjo, kot se je Podobnik pred presnjimi volitvami.

Nic volil bom SDS, ker mislim da si Jansa zasluzi se 4 leta da pokaze, ce res zmore naredit en red v drzavi. Ce ga ne bo, bom naslednjic volil Golobica. Za mandatarja sta dovolj brihtna le onadva.

0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 23:02
Povezava do prispevka
Ah tega lopova pa jaz ne bom volila.
Se pa strinjam, da Pahor nima pojma o pojmu.Še najbolje mu gre od roke znojenje.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Volitve 2008
Stran 11 od 22
Pojdi na stran 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.