Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Volitve 2008

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11
LoKo
Starost: 17Pridružen: 4. dec 2007Prispevkov: 84Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:14
Povezava do prispevka
Connie je napisal/a

Pač boste volili SD. Se čisto nič ne obremenjujem. Življenje teče naprej.

Točno to.     Pa veliko sreče v nedeljo.
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:14
Povezava do prispevka

Connie je napisal/aAlly, to so moja mnenja ... 

Ja, Kresalova je iz službe vrgla eno žensko, ki je samohranilka, samo zaradi njenih muh.

Kako ti veš, zaradi česa jo je vrgla na cesto? Mogoče je bila pa zanič delavka? Ali pa pač preprosto ni izpolnjevala pogojev, ki bi jih morala po K. mnenju? In kaj, zdaj je vsak šef, ki je nekoga 'vrgel' iz službe kar a priori slab in grozen človek?

Connie je napisal/a

V našem sorodstvu (imam tudi kar 22 bratrancev in sestričen - imajo od osnovnošolske izobrazbe pa do magisterija) sedaj ni noben brezposeln, medtem ko jih je bilo pred osmimi leti kar osem. Tako da se službe sedaj lažje dobijo, samo len ne smeš biti.

Tvoje sorodstvo morda, ampak kaj pa preostala Slovenija????? To pa ne šteje?
0
Nazaj na vrh
Mis
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:21
Povezava do prispevka
Connie je napisal/aAlly, to so moja mnenja ... 

Ja, Kresalova je iz službe vrgla eno žensko, ki je samohranilka, samo zaradi njenih muh (seveda te muhe so od Kresalove). Nisem napisala, da je to njena mama.
Pečanova je bila zelo razburjena ... ni se in ni se mogla sprijazniti ... Jaz se bom pač sprijaznila, če bo stranka, za katero bom volila, izgubila ... Ni kaj, tako je. Pečanova je pa cel kraval naredila ... Je tudi zlorabljala starejše in dementne ljudi, ki so bili na domu. Taki mi gredo na bruhanje.
Je bil en prostovoljni odstop iz stranke Lipa zaradi ponaredka.
V našem sorodstvu (imam tudi kar 22 bratrancev in sestričen - imajo od osnovnošolske izobrazbe pa do magisterija) sedaj ni noben brezposeln, medtem ko jih je bilo pred osmimi leti kar osem. Tako da se službe sedaj lažje dobijo, samo len ne smeš biti.

Moram še malo pokomentirati:

1) Kresalova vrgla samohranilko iz službe: Tudi če jo je, ne vemo zakaj. Mogoče je slabo opravljala svoje delo, mar dejstvo, da je samohranilka pomeni, da ima zagotovljeno službo, ne glede na kakovost svojega dela?

2) Pečanova - mislim, da Klokočovnik ni bil čisto nič boljši od nje, kar se tiče obnašanja. Poglej, kaj se je zgodilo potem. Ker ni ubogal Popoviča, mu je ta zakuhal ponovne volitve. Tokrat je mandat sicer dobil prepričljivo, vse kar se je dogajalo, pa kaže na zelo umazano igro (spomni se plakatov, ki jih je naročila SJN).

3) Ni bil izstop iz stranke, ampak je dal odpoved vodja pisarne Lipa. (če že nekoga obtožujemo je fino, da navedemo dejstva, ne neke polresnice)

4) To da je manj brezposelnosti v vaši družini, pa je bolj verjetno posledica konjukture v Evropi in Sloveniji (ki bi jo prej lahko pripisali prejšnji vladi, seveda pa gre v prvi vrsti za posledico cikličnih gibanj v svetu) kot pa sedanji vladi, ki ni znala izkoristi top gospodarskih gibanj (visoka gospodarska rast).
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:29
Povezava do prispevka
Connie je napisal/a

To je pa itak predpogoj za debato. Sploh debata o politiki je ena tistih debat, ki hitro ratajo burne in kdor stvari jemlje osebno ali kdor se vključi v debato z namenom, da bo nekoga prepričal v svoje mnenje, je bolje, da se ne vključuje. Tu smo zato, da debatiramo in kljub temu, da imamo in (verjetno) ohranimo svoje mnenje, spoznamo še stališča drugih ljudi.
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
Connie
Starost: 123Pridružen: 6. apr 2008Prispevkov: 2373Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:45
Povezava do prispevka
ally je napisal/a

Ally, to so moja mnenja ... 

Ja, Kresalova je iz službe vrgla eno žensko, ki je samohranilka, samo zaradi njenih muh.

Kako ti veš, zaradi česa jo je vrgla na cesto? Mogoče je bila pa zanič delavka? Ali pa pač preprosto ni izpolnjevala pogojev, ki bi jih morala po K. mnenju? In kaj, zdaj je vsak šef, ki je nekoga 'vrgel' iz službe kar a priori slab in grozen človek?

Connie je napisal/a

Tvoje sorodstvo morda, ampak kaj pa preostala Slovenija????? To pa ne šteje?

Tudi na naši ulici ni nobenega brezposelnega. Službe so, samo vztrajen moraš biti, to je to. Ne pa samo jamrati, da služb ni ... Čudno, da firme zaposlujejo Slovake, Bosance, Poljake oziroma tujce, kot da pri nas ni nobenih delovnih sil. V Revozu so hoteli za troizmensko delo zaposliti kar precej ljudi. In kaj je bilo na koncu? Prišli večinoma delavci iz oddaljenih krajev in zelo zelo malo novomeščanov.

Kresalova je zelo znana po svoji muhavosti in ima tudi svojo oprodo, ki stalno nosi njene kovčke in drobnarije na sestanke, ker ji je to zelo težko in da tudi ne bi dobila žuljev od držanja.
Tudi s človekom, ki svoje delo opravlja tako, kot je treba, muhast in razvajen človek ne bo nikoli zadovoljen.

Sto ljudi, sto čudi ...

ally je napisal/a
Saj je tudi povprečna plača v Slo dokaj visoka, ampak koliko ljudi pa jo ima????
Saj imamo tudi blazno visoko inflacijo, ampak to je itak 'normalno'????

S tem dvojem se pa s tabo popolnoma strinjam.
Ta statistika je res blesava, tisti, ki zasluži 20.000 evrov na mesec, zna res pokvariti statistiko. Dobro bi bilo, da bi imeli povprečje delavskih plač, ne pa to neumnost, da potem tako izgleda, kot da vsi dobro zaslužimo.
Ni normalno, inflacija je res izredno visoka, toda to je odvisno tudi od svetovnega tržišča (nafta ...).
Nazadnje urejeno 16. sep 2008 14:08; skupaj popravljeno 2 krat
0
Nazaj na vrh
ally
Objavljeno: 16. sep 2008 13:50
Povezava do prispevka
Zakaj firme zaposlujejo tujce? Zato, ker Slovenci nočejo delat za minimalca (beri malo manj kot 600 € bruto, kar je dobrih 400 € neto!!!!), ker s tem ne morejo preživet svoje družine. In to je plača, ki jo je določila vlada JJ!

Bo treba malo preko plotov pogledat, ni cel svet samo tvoje sorodstvo in ulica, postavi se kdaj pred kak zavod za zaposlovanje, pa boš videla.
Je problem zaposlovanja mnogo širši in kompleksnejši, kot ga vidiš ti.

Oprodo ima Kresalova? Za crknit, sem mislila, da so oprode živele v času vitezov... Hm, da ni Kresalova odpustila tebe?  ;)
0
Nazaj na vrh
Connie
Objavljeno: 16. sep 2008 13:55
Povezava do prispevka
Ally, ne vem, zakaj me stalno napadaš s temi vprašanji ... Pač imamo tako mnenje. Ne vem, kaj te tako moti, če ima kdo drugačno mnenje.

Jaz imam končan faks, pa ker ni bilo priložnosti za moj poklic, sem delala pred parimi leti kot administratorka s plačo 450 evrov. Pač ni šlo drugače. Bolje to kot pa brezposeln biti.
Nazadnje urejeno 16. sep 2008 13:58; skupaj popravljeno 2 krat
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -13Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:57
Povezava do prispevka
paisley je napisal/a
Sploh debata o politiki je ena tistih debat, ki hitro ratajo burne in kdor stvari jemlje osebno ali kdor se vključi v debato z namenom, da bo nekoga prepričal v svoje mnenje, je bolje, da se ne vključuje. Tu smo zato, da debatiramo in kljub temu, da imamo in (verjetno) ohranimo svoje mnenje, spoznamo še stališča drugih ljudi.

Vsi, ki želijo sodelovati v tej temi, bi si pomoje morali obvezno najprej tale zgornji post prebrat.

Paisley
Nazadnje urejeno 16. sep 2008 13:58; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
ally
Objavljeno: 16. sep 2008 13:57
Povezava do prispevka
Connie,
ne, drugo oz. bolje rečeno drugačno mnenje me sploh ne moti. Motijo me klevetanja in argumenti, ki to niso.
Poleg tega pa za moje pojme vprašanja niso napadi...
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 14:00
Povezava do prispevka
Ally, v izi, saj ne, da se ne strinjam s tabo v določenih stvareh, ampak mislim, da lahko svoje poveš na lepši način. 
0
Nazaj na vrh
ally
Objavljeno: 16. sep 2008 14:01
Povezava do prispevka
OK, LM, kje in kaj sem napisala kaj tako grdega oz. nesprejemljivega?
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 14:02
Povezava do prispevka
raketa je napisal/aSploh pa primerjava z SD in komunisti ni žaljiva temveč je realna. Na vseh srečanjih SD vrtijo partizanske pesmi, marsikdo pa pride tja celo oblečen v staro uniformo.

Sicer se nisem mislila oglašati v tej temi, ampak mimo tega pa ne morem. Da pa nekateri ne ločijo niti teh dveh pojmov ... za zjokat ... sramota.
Niso bili vsi partizani "tardeči" in obratno. Partizani so se borili za osvoboditev izpod okupatorja.
In da se dolgoletno trpljenje mnogih, ki so danes že pokojni (nekateri so dali življenje za to, nekateri zdravje, vsi pa mnogo, mnogo trpljenja), takole tepta, da ne rečem žali - oni pa so se borili proti fašizmu in nacizmu, zato, da danes ne govorimo nemško, ampak slovensko ... In da se potem o teh ljudeh govori z zaničevanjem ... Sram vas je lahko.

Pa ko že enačite leve z rdečimi, dajmo še desne s klerikalci, ki pa so bili med 2. sv. vojno večinoma izdajalci. (ne, nisem za pogrevanje zgodovine, kar je bilo, je bilo, ampak enačenje partizanov z "rdečimi" ... I'm speechless nad nepoznavanjem osnovnih dejstev.)

(btw., tiste, ki imate otroke v OŠ - a se danes tega ne učijo več? So preprosto izbrisali del zgodovine? Ali so kar "tabeli" prikazani kot rešitelji???)

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Connie
Objavljeno: 16. sep 2008 14:02
Povezava do prispevka
ally je napisal/a
Oprodo ima Kresalova? Za crknit, sem mislila, da so oprode živele v času vitezov... Hm, da ni Kresalova odpustila tebe?  ;)

Nisem jaz tista.
Jaz sem pač oseba za hece, zato sem napisala oproda.

0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 14:05
Povezava do prispevka
Smile Ally, vprašanja so čisto na mestu, gre za samo izražanje, zaradi katerega se lahko nekdo nehote počuti "napadenega" (kar se zgodi že pri čisto navadnih debatah, kaj šele malce bolj resnih kot je tale npr.). 
0
Nazaj na vrh
ally
Objavljeno: 16. sep 2008 14:06
Povezava do prispevka
Ja, ok, a mi lahko prosim napišeš, kje se tako 'izražam'? Ker jaz tega res ne vidim. PA niti slučajno ne izzivam ali kaj podobnega, ampak res se mi ni zdelo, da sem  napadalna.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Volitve 2008
Stran 6 od 22
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Izbira čevljev valižanske princese in bodoče kraljice dokazuje, da je kraljica kraljevskih, ženstvenih čevljev.