Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Volitve 2008

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
L0vErKa
Starost: 40Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 4583Kraj: somewhere over the rainbowStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 15:58
Povezava do prispevka

quote:3b1d5e469f="J.Lo"Jaz še ne vem, najverjetnje Pahorja, ker ima največ možnosti, da zruši Janšo. Ta nas bo ob morebitnem še enem mandatu spravil na kant. 

se strinjam

0
Nazaj na vrh
goga
Starost: 46Pridružen: 14. avg 2004Prispevkov: 8885Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 16:03
Povezava do prispevka
Se podpišem.
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Starost: 39Pridružen: 28. apr 2006Prispevkov: 3479Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 17:00
Povezava do prispevka
Jaz imam pa pomisleke, ali je Pahor sploh sposoben vodit državo...nekak mi niso preveč prepričljivi in, če že zdaj ne...eh, bomo videli v nedeljo, oz. ponedeljek.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. (W. D.)
0
Nazaj na vrh
Connie
Starost: 123Pridružen: 6. apr 2008Prispevkov: 2373Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 17:29
Povezava do prispevka
Mah, ti politiki se obnašajo kot eni otroci ... Jaz bom to naredil, ti pa nisi to naredil ... Skratka zelo otročji so. Še moja šestletna nečakinja in petletni nečak sta bolj zrela.
Jaz Pahorja ne maram, ker ima ob sebi spletkarskega Cvikla in lažnivega ter oblastiželjnega Ropa. Stranko SD ne bom volila, ker bo po mojem mnenju še več škode naredila kot koristi. To Kresalovo, ki je res prava lepotica, a je tudi velika materialistka (lovi le bogate moške ) ter polna samohvale in zna le blatiti, tudi ne, ker sploh nima socialnega čuta. Druži se le s smetano, kaj šele z malimi ljudmi. In ta naj bi se borila za male ljudi ... Samo sanjaš lahko. Je moj znanec, ki je bil njen sošolec na fakulteti, rekel, da je izredno ošabna in vzvišena ter mahnjena na denar. Pa tudi to mi ni bilo všeč o Patrii. Naj nam pokažejo dokaze, če je to res. Skratka sami spletkarji so ... Očitno so oblastiželjni ... SD (Zares, LDS, SD) je bila tudi že 12 let na vladi. Občutek imam, da so se delili le zato, da bodo na tak način dobili več glasov ob volivcev, saj še vedno skupaj sodelujejo.
No, tudi Janša mi ni simpatičen in dober politik, samo zdi se mi, da bo manj škode naredil ...
No, to je samo moje mnenje.

0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 18:15
Povezava do prispevka
Jaz grem izbirat manjše zlo. Se strinjam s SPA.

SPA je napisal/aVolila bom tako, da bo levica prišla na oblast  Čeprav bi glas morda raje namenila kateri drugi levi stranki.

0
Nazaj na vrh
Maja85
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 1565Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 19:08
Povezava do prispevka
Jaz se najbolj bojim, da bo SDS v nedeljo dobila še en mandat. Jaz kakšne desničarske stranke ne bi volila, dokler sem pri zdravi pameti že ne. Iskreno upam tudi, da domobranska cerkvi-v-rit-lezoča NSi (ki mimogrede grdo izrablja ime naše države) ne pride ponovno v parlament. Saj je Bajuk naredil že dovolj škode. SLS me tudi ne prepriča.

Po drugi strani pa niti nimamo spodobne leve stranke. Verjetno bom vseeno volila SD, ker ima še največ šans, da premaga Janšo. Kresalka se mi ne dopade, Golobič pa mi je kar simpatičen (predvsem zato, ker je zaprisežen rdečkar in ateist, tako kot Türk).
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 20:16
Povezava do prispevka
Tudi če dobijo mandat, bodo težko vlado sestavili. NSi in SLS je JJ uničil že v prejšnjem mandatu, SNS bo premajhna za neko resno koalicijo, tako ostanejo samo še leve stranke, ki pa bodo raje same sestavile koalicijo. V tem primeru JJ ne bo mandatar.
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Starost: 45Pridružen: 13. maj 2005Prispevkov: 313Kraj: tu pa tamStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 20:27
Povezava do prispevka
A je kdo opazil, da tisti, ki so za SDS, Janšo in SDS prav hvalijo.

Jaz sem za levo opcijo in bom izbrala najmanjše zlo, da bi koga hvalila mi pa še na misel na pride.
Si pa raje vse prste posekam, kot da bi v nedeljo obkrožila SDS, NSI, SLS, SNS...
Kaj bi vam govorila, če pa nič ne zaleže.
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Objavljeno: 15. sep 2008 22:06
Povezava do prispevka
Se strinjam s Connie, glede Pahorja, čeprav jaz ne maram Potrča! Poleg tega Kresalova res nima občutka za sočloveka, no, glede tega bi lahko izpostavila kar večino politikov in poslancov. Kakorkoli že, še 1x poudarjam, da se mi zdi skrajno nesmiselno volit SD izključno zato, da ne dobi glas SDS (Janša).

Sama raje ne grem volit, kot da obkrožim SD, SNS, LDS, Zares.

Kaj pa menite o Lipi, Desusu?
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Objavljeno: 15. sep 2008 22:13
Povezava do prispevka
AngelEye je napisal/aDobro Janša je dosti naredil
Lahko našteješ 5 stvari?
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 22:21
Povezava do prispevka
AngelEye je napisal/ase mi zdi skrajno nesmiselno volit SD izključno zato, da ne dobi glas SDS (Janša).

Jah, gre pač za izbiranje manjšega zla.
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Objavljeno: 15. sep 2008 22:37
Povezava do prispevka
Glede Janšee: nisem rekla ali je naredil dobro ali slabo, je naredil dosti slabega, tako da se v momentu ne spomnim ne slabih ne dobrih stvari kot takih, vejretno bi se morala poglobit v zadevo. Pa vendar je kakšna malenkost, ki je dobra, poleg vinjet, če je kaj koristnega in ga verjetno ne bom volila. Slabe stvari so plače, in na k* mi gre, ko nonstop višajo in se zavzemajo za dvig plač sodnikov in zdravnikom ter raznim politikom, nadzornim svetom in še komu...če delavec kaj zaserje mora odgovarjati in ima borih 400€ plače, če nadzorni kaj zaserje krivijo podrejene in se tožijo, kdo zmaga vemo, če naredi zdravnik napako iz malomarnosti, vemo kaj sledi. Pri nas je zdravstveni dom skoraj prazen, prostori se dajejo v najem, zdravniki so dobili večinoma koncesije in zdaj so malomarni oz. neprijazni do nas, pacientov.

...mogoče ne bom nobenga volila odvsino kje se bom nahajala...verjetno bi kakšno manjšo poslansko skupino volila kot je Lipa, iz preprostega razloga, ker mi nihče od taglavnih strank ne odgovarja. Programi so pa šlampasto zastavljeni.
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Objavljeno: 15. sep 2008 22:48
Povezava do prispevka
...mene pač vinjete ne prepričajo, ker mi je bolj pomembna svoboda medijev, spoštovanje ustave, spoštovanje enakosti pred zakonom, ločitev cerkve od države...
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 22:54
Povezava do prispevka
Tudi mene vinjete ne prepričajo! In če začnem samo s tem, da je praktično uničil Kad in Sod sem dovolj povedala...
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 23:22
Povezava do prispevka
AngelEye je napisal/a
Kaj pa menite o Lipi, Desusu?

Lipa niti ni tako napačna, Tavševa je zelo ostra babnica, ki se je ne da kar tako scat peljat. Vendar je zraven Peče, ki je imel svoje 'svetle' trenutke v politiki, poleg tega imam občutek, da bodo malo po vetru iskali svojo pozicijo v parlamentu... Overall, premladi so, da bi si lahko res kvalitetno sliko človek ustvaril.

Desus pa jaz niti ne jemljem resno. Edina stranka, ki temelji na stanovski pripadnosti in ne na podlagi politične usmerjenosti. Če nisi v penzionu, potem verjetno njihovi cilji niso enaki tvojim?
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Volitve 2008
Stran 2 od 22
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.