Mah, ti politiki se obnašajo kot eni otroci ... Jaz bom to naredil, ti pa nisi to naredil ... Skratka zelo otročji so. Še moja šestletna nečakinja in petletni nečak sta bolj zrela.
Jaz Pahorja ne maram, ker ima ob sebi spletkarskega Cvikla in lažnivega ter oblastiželjnega Ropa. Stranko SD ne bom volila, ker bo po mojem mnenju še več škode naredila kot koristi. To Kresalovo, ki je res prava lepotica, a je tudi velika materialistka (lovi le bogate moške

) ter polna samohvale in zna le blatiti, tudi ne, ker sploh nima socialnega čuta. Druži se le s smetano, kaj šele z malimi ljudmi. In ta naj bi se borila za male ljudi ... Samo sanjaš lahko. Je moj znanec, ki je bil njen sošolec na fakulteti, rekel, da je izredno ošabna in vzvišena ter mahnjena na denar. Pa tudi to mi ni bilo všeč o Patrii. Naj nam pokažejo dokaze, če je to res. Skratka sami spletkarji so ... Očitno so oblastiželjni ... SD (Zares, LDS, SD) je bila tudi že 12 let na vladi. Občutek imam, da so se delili le zato, da bodo na tak način dobili več glasov ob volivcev, saj še vedno skupaj sodelujejo.
No, tudi Janša mi ni simpatičen in dober politik, samo zdi se mi, da bo manj škode naredil ...

No, to je samo moje mnenje.