Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Volitve 2008

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 12:49
Povezava do prispevka

quote:0591fd2006="_Nuš@_"Mene pa zanima, če katera ve, kako zgledajo predčasne volitve? Namreč, v nedeljo me ne bo doma, ker odpotujem na dopust, vseeno pa bi rada šla volit - je treba poslati kakšno zahtevo ali samo grem na upravno enoto in tam vse opravim?

Z listkom in osebnim dokumentom greš na UE, v kraju, kjer imaš stalno bivališče.

0
Nazaj na vrh
Connie
Starost: 123Pridružen: 6. apr 2008Prispevkov: 2373Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 12:50
Povezava do prispevka
Meni ti levičarji niso čisto nič všeč, npr.:
- Širca - na črno je imela zaposleno neko gospodinjsko pomočnico (za političarko ("zakonodajalko") je to čudno),
- Pečan - ni se mogla in ni se mogla sprijazniti z izgubo na volitvah za županjo,
- Peče - kazal ponaredek v parlamentu,
- Cvikl - zna samo spletkariti in rovariti,
- Rop - laže ko pes teče,
- Kresal - vrgla na cesto mamo samohranilko (hm, čuden socialni čut do sočloveka),
- Kučan - bil je proti osamosvojitvi Slovenije
in še marsikaj bi naštevala ...

Me pa veseli, da ni več take hude brezposelnosti kot pod vladavino LDS-a. Res je to uradno, samo potem je tudi manj takih, ki bi samo socialo in podporo jemali ter nič delali.
Upam, da se bo res kaj ukrepalo proti tajkunom ... Jelinčič je bil za to, da bi imeli finančno policijo, za katero je bil LDS proti (očitno podpirajo prevzeme ...).
No, od vseh politikov mi je najbolj simpatičen Erjavec s svojimi hudomušnimi komentarji ...

Človek pač voli tistega, za katerega misli, da bo manj škode naredil ... Ok, ljudje smo si tudi pač različni ...

Nazadnje urejeno 16. sep 2008 12:59; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
ally
Objavljeno: 16. sep 2008 12:58
Povezava do prispevka
Ok, Connie, večina tvojih očitkov je 'rekla-kazala' sistem. Pečanova se ni mogla sprijaznitii z izgubo in zato ti ni všeč? Kresalova je vrgla mamo samohranilko na cesto? Kako - svojo mamo je vrgla? Al kar eno drugo, je prijela in jo vrgla ven? Peče je kazal ponaredek? Kako ti to veš? A mu je bilo dokazano?

Pa ni hude brezposelnosti? Seveda je stopnja brezposelnosti nižja, ker so spremenili definicijo in jo merijo drugače. Koliko je pa v realnosti brezposelnih oseb, je pa seveda skrito javnosti.

Saj je tudi povprečna plača v Slo dokaj visoka, ampak koliko ljudi pa jo ima????
Saj imamo tudi blazno visoko inflacijo, ampak to je itak 'normalno'????
0
Nazaj na vrh
848
Starost: 40Pridružen: 22. apr 2008Prispevkov: 306Kraj: ljubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:00
Povezava do prispevka
Ja no, sej ponavadi je tko, da če npr. desnica neki predlaga, bo levica sigurno proti in obratno. Sej zato pa jih mamo, da delajo tisto, kar mislijo da je prou.

Kam bi pa prišli, če bi vsi mislili enako? OMG! Raje sploh ne pomislim....

Drugače pa ja, ne bi bilo slabo, da se tudi Zares voli, do bo mel Pahor podporo, če slučajno J zmaga!
0
Nazaj na vrh
Mis
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:00
Povezava do prispevka
ally je napisal/a

Da pa je na PL toliko 'levice', me pa sploh ne čudi - saj če pogledate opredelitev 'tipičnega' levega volilca, je jasno - mladi in izobraženi

Točno tako.

0
Nazaj na vrh
LoKo
Starost: 17Pridružen: 4. dec 2007Prispevkov: 84Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:01
Povezava do prispevka
ally je napisal/a
Oh, tale očitek desnice glede komunistov, rdečkarjev ipd je pa že tako passe, da je joj...

Kot je očitek nekaterih tukaj, ko na veliko povezujejo SDS s cerkvijo.
0
Nazaj na vrh
ally
Objavljeno: 16. sep 2008 13:03
Povezava do prispevka
In s tem se ti braniš???
0
Nazaj na vrh
mimika
Starost: 42Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 6588Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Povezava do prispevka
Uf, kako sem spregledala to temo?
LIVvy je napisal/aJaz tudi razmišljam v to smer, da dam svoj glas pač tistemu, ki je Janšev največji konkurent. Bi se mi zdela večja neumnost, da glasu ne dam nikomur ali komu tretjemu, ker potem bo toliko več šans za Janšo.

&
quote:493f73dee5="Lai Ming"
AngelEye je napisal/ase mi zdi skrajno nesmiselno volit SD izključno zato, da ne dobi glas SDS (Janša).

Jah, gre pač za izbiranje manjšega zla.

Točno to in ravno zaradi tega gre tudi moj glas SD (čeprav mi Pahor sploh ni simpatičen). Kakšne resne stranke, ki bi jo res želela volit, itak nimamo (še najbližje temu je recimo Zares).
Nazadnje urejeno 16. sep 2008 13:04; skupaj popravljeno 1 krat
“Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.” - Cecil Beaton
0
Nazaj na vrh
LoKo
Povezava do prispevka
Mis je napisal/a

Da pa je na PL toliko 'levice', me pa sploh ne čudi - saj če pogledate opredelitev 'tipičnega' levega volilca, je jasno - mladi in izobraženi

Točno tako.

Ojoj hude obtožbe. Potem smo ostali, stari ali pa neumni al kako?????
0
Nazaj na vrh
ally
Objavljeno: 16. sep 2008 13:05
Povezava do prispevka
Tega se nisem izmislila jaz - to je znano dejstvo na podlagi raziskav.

Jaz nisem napisala, da si ti ali kdor koli star ali/in neumen!
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:05
Povezava do prispevka
LoKo je napisal/aKot je očitek nekaterih tukaj, ko na veliko povezujejo SDS s cerkvijo.

Ja, točno to sem rekla par postov nazaj:

paisley je napisal/aKomunizma je konec že zdavnaj in levičarje enačit s komunizmom je res že malo zlajnano. Kot prvo, to je popolnoma isto, kot če bi vse desničarje označili za klerikalce. ...
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
armyBITCH
Starost: 39Pridružen: 17. maj 2006Prispevkov: 1678Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:06
Povezava do prispevka
LoKo kdo že? Če je to letelo na Paisley, je dala samo primerjavo da je levico enačiti s komunisti enako kot desnico z klerikalci...ni bilo nobene obtožbe
Life begins at the end of your comfort zone
0
Nazaj na vrh
Mis
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:09
Povezava do prispevka
Izobraženost ni nasprotje od neumnosti. Izobraženost pomeni samo to, da se je nekdo izobraževal. Nikakor niso vsi izobraženci pametni oz. vsi, ki se niso izobraževali neumni.

Poleg tega je Ally napisala, da gre za "tipičnega", lahko bi napisala tudi povprečnega. Vedno pa so tudi izjeme od pravila.

Kdo v povprečju (oz. večinoma) voli katero stransko pa je merjeno s statistiko. In statistika kaže, da leve stranke večinoma volijo mlajši (vendar ponavadi ne tisti, ki prvič volijo - ti velikokrat volijo SNS) in izobraženi. Desne stranke, predvsem SLS in NSI tipično volijo ljudje s podeželja, z nižjo izobrazbi, ponavadi starejši (nad 65). To je pač statistika.

Sama pa JJ nikakor ne povezujem s Cerkvijo, če ne zaradi drugega, ker je koruznik (tukaj je pri meni dobil edine + točke). Poleg tega je bil JJ dolga leta član Zveze komunistov, torej vsi tisti, ki ste tako proti rdečkarjem in ga volite, ste malo v nasprotju sami s sabo.
0
Nazaj na vrh
Connie
Starost: 123Pridružen: 6. apr 2008Prispevkov: 2373Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 13:09
Povezava do prispevka
Ally, to so moja mnenja ... 

Ja, Kresalova je iz službe vrgla eno žensko, ki je samohranilka, samo zaradi njenih muh (seveda te muhe so od Kresalove). Nisem napisala, da je to njena mama.
Pečanova je bila zelo razburjena ... ni se in ni se mogla sprijazniti ... Jaz se bom pač sprijaznila, če bo stranka, za katero bom volila, izgubila ... Ni kaj, tako je. Pečanova je pa cel kraval naredila ... Je tudi zlorabljala starejše in dementne ljudi, ki so bili na domu. Taki mi gredo na bruhanje.
Je bil en prostovoljni odstop iz stranke Lipa zaradi ponaredka.
V našem sorodstvu (imam tudi kar 22 bratrancev in sestričen - imajo od osnovnošolske izobrazbe pa do magisterija) sedaj ni noben brezposeln, medtem ko jih je bilo pred osmimi leti kar osem. Tako da se službe sedaj lažje dobijo, samo len ne smeš biti.

Pač boste volili SD. Se čisto nič ne obremenjujem. Življenje teče naprej.

Nazadnje urejeno 16. sep 2008 13:12; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
LoKo
Objavljeno: 16. sep 2008 13:10
Povezava do prispevka
Se mogoče nisem najbolje izrazila. Hotela sem reči, da mi je ravno to trapasto, povezovanje s komunizmom in cerkvijo. Se mi ne zdi prav tako ozko gledanje na politiko.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Volitve 2008
Stran 5 od 22
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.