Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Volitve 2008

Pojdi na stran 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2008 13:44
Povezava do prispevka
1pomlad je napisal/a
...zato, ker si želim, da cerkev loči od
države, zato ker si želim, da smo v družbi vsi enakopravni, tudi ljudje
drugih etničnih skupnosti in drugačnih splonih usmerjenosti, ker si
želim svobodo medijev...ker si želim pravno državo...

Dejstvo je, da se pač ne strinjava. Sem pa jaz vsekakor bolj spoštljiva do tebe in drugih drugače mislečih, kot ti do mene.

...no zdajle si želim tudi spat, in prekiniti to brezpredmetno debato!

In levica bo vse to zagotovila.. pa ja da
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2008 14:03
Povezava do prispevka

Požrešna cerkev zagotovo ne bo imela takšnega vpliva in ne bo več vtikovala nosa tja, kamor nima kaj iskati. In JA, zagotovo bo večja demokracija, kot je bila sedaj.

I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2008 14:51
Povezava do prispevka
Bomo videli. Če bo res vse tako kot nekatere trdite mogoče še jaz postanem rdeča.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2008 17:00
Povezava do prispevka
Najnovejša reklama za plačilno kartico Mastercard se glasi:

Obuvanje čevljev v nedeljo zjutraj: 1 minuta.

Pot do volišča: 7 minut.

Izpolnjevanje volilnega lističa: 1 minuta.

Videti obraz Janeza Janše, ko je izgubil volitve: NEPRECENLJIVO!
0
Nazaj na vrh
fridda
Starost: 38Pridružen: 23. jan 2007Prispevkov: 1402Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2008 17:01
Povezava do prispevka
Katja
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Starost: 39Pridružen: 28. apr 2006Prispevkov: 3479Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2008 21:05
Povezava do prispevka
Vsaka ima svoje mnjenje, kolikor sem uspela sama spoznati...ja, Pahor je ded pa pol, ampak po mojem mnenju je to politik in mož, ki nekako ne stoji za svojimi besedami, to je vse in mislim, da imam pravico do svojega mnenja in prav tako menim, da nisem izpadla žaljivo.

Kar se tiče izjave, Pahor je izjavil, bilo je tudi na TV, da gre do konca, četudi to pomeni konec naše države, če sem prav razumela in nisem edina, ki je to videla. Mislim, da si slovenski politik ne zasluži biti politik, če to izjavi. Kljub vsemu sem ponosna, da je Slovenija samostojna država le roka, ki jo vodi še ni prišla prava. Kakorkoli že, upam, da bo bilo katera vlada pač bo na vrhu v prihodnjih letih in desetletjih naredila več za našo državo, kot so do zdaj.

In še to, ljudje, ki niso nikoli užili vsaj drobtinico tega kar je povprečni slovenec (delavec) menim, da s poslansko plačo malo težje razume kaj pomeni živeti s 450 € na mesec. To leti na čisto vse stranke v našem območju - slovenskem. Pač mojo mnenje.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. (W. D.)
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 25. sep 2008 22:10
Povezava do prispevka
Ne razumem, kaj na bi to pomenilo, da gre do konca, četudi bo to pomenilo konec države... kaj pa bi lahko naredil, če ga ne bi izvolili?
0
Nazaj na vrh
Saska1
Starost: 38Pridružen: 21. maj 2006Prispevkov: 214Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. sep 2008 12:28
Povezava do prispevka
AngelEye, Pahor ni dal izjave, da gre do konca tudi če bo konec naše države, ampak je rekel da gre do konca, čeprav bi to lahko pomenilo predčasni odstop njegove vlade. V smislu, da si upa storiti drastične poteze, ki so pomembne za Slovenijo.
0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. sep 2008 14:08
Povezava do prispevka
Meni je ta pomp okrog teh volitev že tako odveč, da je joj. Mislim saj se še druge stvari dogajajo v  Sloveniji in po svetu kot pa te volitve.
Najbolj mi je smešna Kresalova, ko govori smo zmagali...čaki mal, menda ni LDS zmagal z 30%.
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. sep 2008 15:56
Povezava do prispevka
No, čakaj, volitve so kar hudo pomembna zadeva za Slovenijo. Odloča se o politični usmeritvi cele države za 4 leta in nenazadnje se 62% vse starejših od 18. let spravi na volišče... tak da bi rekla da je to politična "the thing" leta.
0
Nazaj na vrh
_barby_
Starost: 39Pridružen: 12. avg 2004Prispevkov: 479Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2008 1:01
Povezava do prispevka
Jaz sm bla kar razočarana nad rezultatom...sploh nisem pričakovala da bo en Pahor (SD) dobil toliko. Pomoje bo stanje v državi (z takšno koalicijo) še slabše.
Wake up in the morning felling like pdiddy, grab my glasses im out the door im gonna hit this city...

Blue eyeshadow should be illegal.
0
Nazaj na vrh
TEJAgirl
Starost: 41Pridružen: 9. nov 2007Prispevkov: 1958Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2008 8:25
Povezava do prispevka
Slabše že (skoraj) ne more bit.....
Jaz sem pa ZA, da se politiki mlace menjajo na vladi, da dobijo priložnost naredit kej dobrega, sej bolj zafurat že (skoraj) ne morjo....
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Starost: 39Pridružen: 28. apr 2006Prispevkov: 3479Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2008 10:47
Povezava do prispevka
Potem pa se opravčujem, če sem narobe razumela, ker je govoril njpre o napi državi in to..in koliko sem se pogovarjala nisem edina to tako razumela. Mogoče je bilo malo dvoumno povedano:D

Kakorkoli, upam, da bo se izšlo na srečo nas samih!
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. (W. D.)
0
Nazaj na vrh
Ninja
Starost: n/aPridružen: 30. maj 2004Prispevkov: 838Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2008 10:47
Povezava do prispevka
AngelEye je napisal/a

Kar se tiče izjave, Pahor je izjavil, bilo je tudi na TV, da gre do konca, četudi to pomeni konec naše države, če sem prav razumela in nisem edina, ki je to videla. Mislim, da si slovenski politik ne zasluži biti politik, če to izjavi.

No, tukaj si se pa krepko zmotila. V mislih je imel predčasni odstop njegove vlade.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2008 11:03
Povezava do prispevka
Mislim da ni nihče tako neumen, da bi kaj takega izjavil, še Jelinčič si ne bi drznil, kaj šele Pahor ki je "vzor" diplomacije in obvladanega obnašanja. Je fajn preveriti dejstva preden se zapiše kake sodbe, tudi logično razmisliti ali je kaj takega sploh možno glede na situacijo in lastnosti dotičnega posameznika.

Osebno mi celotna situacija ni všeč, želela bi da imamo Slovenci kaj več kompetentne izbire, "sveta trojica" se mi nikakor ne zdi dobra izbira, a JJ je po mojem mnenju še slabša, vseeno ga tule ne mislim "žaliti" in popljuvati, ker se mi ne zdi na mestu, če se pogovarjamo na nekem nivoju. Kar mi ni bilo všeč in se mi je zdelo nedopustno za nekoga ki je premier, so določene reakcije na zaplete, obtožbe in razplete situacij. Če bo Pahor s svojimi prikolicami kaj boljši bomo videli, naj se izkažejo, pa da vidimo, če ne bomo pa spet zamenjali in upam, da se v prihodnosti pojavi neka res dobra alternativa na politični sceni.

Slovenci niso volili SD, ker bi jim bil "trojček všeč, ampak zato ker jim JJ ni všeč in to je vsa umetnost, zato menim, da je vse prepiranje in subtilno žaljenje na tej temi popolnoma odveč, ker konec koncev imamo vsi enako željo, nobena pa najbrž ni toliko trapasta, da bi bila skrajna desničarka ali levičarka, če bi ji to posredno škodilo (preko ukrepov vlade). Meni je čisto vseeno če je levo, desno, gor ali dol, volila bi vedno tistega, ki se mi zdi manjše zlo oz. če bi imeli kaj izbire, tistega, ki se mi zdi najboljši, ne glede na stran. 
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Volitve 2008
Stran 20 od 22
Pojdi na stran 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.