Mislim da ni nihče tako neumen, da bi kaj takega izjavil, še Jelinčič si ne bi drznil, kaj šele Pahor ki je "vzor" diplomacije in obvladanega obnašanja. Je fajn preveriti dejstva preden se zapiše kake sodbe, tudi logično razmisliti ali je kaj takega sploh možno glede na situacijo in lastnosti dotičnega posameznika.
Osebno mi celotna situacija ni všeč, želela bi da imamo Slovenci kaj več kompetentne izbire, "sveta trojica" se mi nikakor ne zdi dobra izbira, a JJ je
po mojem mnenju še slabša, vseeno ga tule ne mislim "žaliti" in popljuvati, ker se mi ne zdi na mestu, če se pogovarjamo na nekem nivoju. Kar mi ni bilo všeč in se mi je zdelo nedopustno za nekoga ki je premier, so določene reakcije na zaplete, obtožbe in razplete situacij. Če bo Pahor s svojimi prikolicami kaj boljši bomo videli, naj se izkažejo, pa da vidimo, če ne bomo pa spet zamenjali in upam, da se v prihodnosti pojavi neka res dobra alternativa na politični sceni.
Slovenci niso volili SD, ker bi jim bil "trojček všeč, ampak zato ker jim JJ ni všeč in to je vsa umetnost, zato menim, da je vse prepiranje in subtilno žaljenje na tej temi popolnoma odveč, ker konec koncev imamo vsi enako željo, nobena pa najbrž ni toliko trapasta, da bi bila skrajna desničarka ali levičarka, če bi ji to posredno škodilo (preko ukrepov vlade). Meni je čisto vseeno če je levo, desno, gor ali dol, volila bi vedno tistega, ki se mi zdi manjše zlo oz. če bi imeli kaj izbire, tistega, ki se mi zdi najboljši, ne glede na stran.