Predpomnilnik sem zbrisala od začetka, planet lepote pa imam res med favorites, bom poskusila še to zbrisat.
Hvala ! Grem na Chrome.
Predpomnilnik sem zbrisala od začetka, planet lepote pa imam res med favorites, bom poskusila še to zbrisat.
Hvala ! Grem na Chrome.
bubica10, hvala! Urejeno! A oblikovat se ga pa ne da, škoda.
Hvala vsem za javljanje napak. Fantje pridno berejo to temo in delajo, počasi se bo vse poštimalo.
(Po)hvala tudi vsem, ki ste se že znašle, za pomoč ostalim PLanetkam.
In seveda ne pozabite na glasovanje za Netko 2012 vsaj 2x na dan. Hvala vam!
Tanja, jaz kliknem na bannerja Netko najmanj desetkrat na dan ... Uf, to bo pa rekord!
Ko poskušam objavit kako sliko, jo s klikom na gumb "prenos" naložim v ikono "vstavi medij", ko pa jo hočem vstavit v post je pa razvlečena, ful večja. Zakaj se to dogaja, a jaz delam kaj narobe?
Tanja, jaz kliknem na bannerja Netko najmanj desetkrat na dan ... Uf, to bo pa rekord!
Tudi jaz!
Ko poskušam objavit kako sliko, jo s klikom na gumb "prenos" naložim v ikono "vstavi medij", ko pa jo hočem vstavit v post je pa razvlečena, ful večja. Zakaj se to dogaja, a jaz delam kaj narobe?
Pulcina, ko klikneš vstavi medij, imaš spodaj možnost, da izbereš velikost slike. Avtomatsko je nastavljeno 'polna velikost', ampak če izbereš polovična, pride čisto lepa slika
Pozdravljena Pulcina. Sliko lahko vstaviš v treh velikostih:
polna velikost - širina je enka širini "posta"
polovična velikost - širina je polovica posta
četrtinska velikost - širina četrtina posta). Polovočna in četrtinska sta poravnani v levo.
lp
Ali se bo na KMM-ju dalo spreminjati ocene? Sem ravno hotela popravit eno staro oceno, pa vidim, da se ne da (še)...
Flafi, vsekakor, samo, da se uredi.
Marko najlepša hvala.
V članku Veliki test tekočih pudrov - 7. del mi ne kaže nekaterih sličic, uporabljam pa Safari.
(Še vedno) ne delajo zasebna sporočila (ne vem, če bi to že naj bilo urejeno ali ne) in tudi obvestil o odgovorih v temah na forumu ne dobivam na mail.
+ še nekaj malenkosti, ampak ne bom težila, ker verjamem, da pridno delate in da bo v roku nekaj dni vse urejeno.
Edit: še ena pomembna pomanjkljivost - ne morem vstavljati linkov.
Sem na IE , v Chromu mi ne dela gumb za prijavo. A bi morala jaz kaj narediti, da bi delovalo ali je to napaka, ki jo boste odpravili vi?
petsi, imaš mogoče PL shranjen med zaznamki? Jaz sem ga imela, tudi tisti znakec PL je bil ta star, gumb za prijavo ni dela, zato sem PL zbrisala iz zaznamkov in ga na novo shranila. Tako da je sedaj vse OK . Pa preveri, če imaš zbrisan predpomnilnik čisto od začetka (poglej, kako imaš nastavljeno).
bubica,jst sm vse zbrisala iz zaznamkov in piškotke pa te reči,pa ko grem na PL,je ponovno stari znakec
Ja, potem pa ne vem, nisem glih strokovnjak za to . Jaz sem tako naredila in v Chromu in v Operi in v IE-ju in se lahko v vseh normalno prijavim (uporabljam pa kar Chrome) + vse normalno dela oz. tiste funkcije, ki so trenutno na voljo. In tudi ta znakec oz. favicon se je prenovil in je logo nov.
A prijaviš se lahko?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...