Sedaj sem opazila, da so na desni strani spet le Kozmetometer, Trenutno dogaja in Izpostavljamo oz. brez Foruma.
Urejeno.
Sedaj sem opazila, da so na desni strani spet le Kozmetometer, Trenutno dogaja in Izpostavljamo oz. brez Foruma.
Urejeno.
Pa cela PL stran bi morala biti ožja, da ni treba uporabljati drsnika za levo/desno.
Pri meni je pa stran čisto normalno široka... Lepo zasede cel prostor na ekranu in mi ni treba nič levo/desno premikat.
Fantje temo spremljajo in iščejo rešitve za težave, zato ne odgovarjajo vsaki posebej in sproti. Vse se bo počasi uredilo, brez skrbi.
Hmmnn, ne vem, mogoče sem tudi jaz malo "čorava", ampak bolj ko boljim v ekran, bolj ne vidim , kaj se na forumu spremeni, če si prebral vse neprebrane teme (tako kot je bilo na starem pisemce v kuverti). Ne vem, katere teme in poste sem že brala, katere nisem.
Prav tako me moti, ker spodaj pod zadnjim postom ni več direktnih povezav na forum in podteme foruma -
Še tole sem našla - imena na mojem in globalnem zidu so združena... (Zraven pa vadim vstavljanje slik )
Še sem kopiram iz teme KMM:
Jaz imam na sploh težave s slabo berljivostjo vseh bledih pisav na tem prenovljenem forumu, ki jih je dosti.
To bi morali NUJNO spremeniti, ker je nepregledno, da ne omenjam, da je treba napenjati oči...in še font je pogosto premajhen....
Lažje se bere ostro ločljive temne pisave v primerni velikosti.
Slogovna podoba PL ne bi smela imeti prednosti v tem primeru, saj gre za osnovno funkcionalnost.
Kako je s sporočili? Že lahko pošiljamo? Jaz ne morem, pa ne vem, ali ne znam ali so še težave.
Edit: Glede KMM bi pa tudi jaz rekla, da mi je zaenkrat manj pregleden kot prej. Ne morem namreč iskat po proizvajalcu (ali pa ne znam) in tako ne vem kako naj pogledam oceno točno določenega izdelka. Glede pisave sem že v temi KMM napisala, da me zelo moti, ker so ocene napisane s sivo barvo, ki jo jaz osebno zelo slabo vidim (dopuščam tudi možnost, da je problem v meni, ker sem precej "čorava", hhehe ).
Sicer bodo še fantje odgovorili, ko bodo utegnili, ampak ker imam računalničarja doma, vem, da se takih reči ne da predvideti, kdaj bodo, ker lahko ena napaka traja 10 min, da se jo odkrije in reši, lahko pa se jo samo išče nekaj ur (!).
So pa fantje skos pri delu.
Na KMM pride še iskalnik, da boste lahko iskale le po proizvajalcu, tako, da brez skrbi.
KM, kje natanko so premajhne črke?
Barva pisave bo potemnjena.
ker imam računalničarja doma, vem, da se takih reči ne da predvideti, kdaj bodo, ker lahko ena napaka traja 10 min, da se jo odkrije in reši, lahko pa se jo samo išče nekaj ur (!).
Jaz imam tudi en tak primerek doma in o, ja, še kako se strinjam - ponavadi reče, da bo samo 10 minutk trajalo, da nekaj uredi, na koncu ga čakam 2 uri.
Barva pisave bo potemnjena.
Kako pa si lahko nastavim, da se mi ni treba premikat levo, desno, da vidim celo stran?
JoLynn kakšen monitor pa uporabljaš?
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...