- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Jaz ne morem pogledati 4. strani te teme (odprem lahko samo prve tri, čeprav mi kaže, da so štiri).
Edit: V bistvu ugotavljam, da mi niker noče odpreti zadnje strani teme, če je na zadnji strani samo en prispevek (kolikor sem uspela zaenkrat ugotoviti). Sem pa na Chromu.
Imam enake težave kot Biži. Uporabljam windows internet explorer....................
Drugače je pa stran nooorrooo dobra!!!!!!!!!!!!!!!
Fantje nas preklinjajo zdaj po mojem. Upam, da jim ni žal, da so se spravili prenavljati "babji" portal.
V tej temi kar manjka pol mojega sporočila
Ja, smo ugotovili, da kjer je bil uporabljen znak € (EUR), od tam dalje odreže sporočilo. Bodo pogledali in rešili.
Jolynn, ne klič' hudiča, nas bodo nekam poslali pa bomo ostale z napol delujočim PL-jem.
končno mi je uspelo tudi preko telefona,juhuuu
pa smeški so tudi tu
Na prejšnjem forumu si lahko pogledal tudi, katere teme so bile uporabljene zadnjih 24 ur. Pa me zanima, kako je s tem tukaj? Ali boš lahko kje posebej kliknil, da boš to videl? Hvala
Meni je bil prejsnji Kozmetomer bolj pregleden. No, mogoce se to se ureja. Moti me tudi, da so komentarji na kozmetomeru pisani s svetlo sivkasto in se tezko bere, sploh ce svetloba udarja na ekran, moram prvo zatemnit okno in sele potem berem.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...