- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Ja, pri vseh temah je tako, da ne pokaže prve objave na zadnji strani, ampak samo osveži predzadnjo.
Meni tudi ne prikazuje youtube klipov, ampak sklepam da zato, ker uporabljam Safari na ipadu.
Predogled sporočila mi čisto zamakne tekst v levo, težko opišem, ampak potem objavljeno je ok.
Če kliknem na sliko pri izdelku na KMM, se mi odpre okence, v katerem piše: "Nimate dovolj dovoljen za navedeno akcijo" .
Bi bilo fajn, da bi bile črke (mislim le na te: FORUM, NA TESTU, KOZMETOMETER), poudarjene, ker je kar malce izgubljeno.
Zanima me tudi, kako se odjavim, ker je v službi malce neprijetno , ker nisem edina, ki imam dostop do računalnika.
Pri kozmetometru me pa moti, ker ne morem iskati po proizvajalcih. Fajn bi bilo tudi, da bi bile črke temnejše. Pa tudi to me moti, da ne najdem svojih ocen na KMM. Moram priznati, da je bil prejšnji KMM boljši tudi zaradi tega, ker je bilo skoraj vse na eni strani, sedaj pa moram pritiskati na 1, 2, 3, 4 ..., tako da se kar zavleče, še posebej če si v službi ...
Joj, jaz pa upam, da se čimprej uredi inbox sporočil, ker sem z eno planetko dogovorjena, da ji danes nekaj pošljem, zdaj pa ne morem do njenega naslova
Če to bereš, veš kdo si, mi prosim še enkrat na OS posreduj svoj naslov, upam da sveže OS prikazuje!
Pulcina, mi prosim pošlješ mail na tanja'at'planet-lepote.com, nas je ena Planetka kontaktirala na FB.
Moram priznati, da sem za nagradno igro, ki sem jo šele danes opazila, malo zmedena, ker sem dopoldne kar precej brskala po PL in nisem dobila nobenih točk pri mojemu profilu? Zato me zanima, kakšne so te funkcionalnosti po portalu? Vidim samo Izpolnjenost podatkov vašega profila. A je to morda oz. se mora priti do 100 %, da lahko sodelujem v nagradni igri?
Se opravičujem za neumna vprašanja. Že vnaprej hvala!
Teatime, najlepša hvala!
Pri kozmetometru me pa moti, ker ne morem iskati po proizvajalcih. Fajn bi bilo tudi, da bi bile črke temnejše. Pa tudi to me moti, da ne najdem svojih ocen na KMM. Moram priznati, da je bil prejšnji KMM boljši tudi zaradi tega, ker je bilo skoraj vse na eni strani, sedaj pa moram pritiskati na 1, 2, 3, 4 ..., tako da se kar zavleče...
Ja, pod vse podpis glede KMM. Da se bi dalo iskati po proizvajalcu in po uporabniku (ocenjevalcu). Da bi bilo čim več na eni strani (čim manj klikanja).
Pa cela PL stran bi morala biti ožja, da ni treba uporabljati drsnika za levo/desno.
@Pulcina, si moje sporočilo dobila morda (Cherry Princess)?
Snappy85 ne.. tvojih OS nisem dobila. V mislih sem imela drugo Planetko, hmm
pa ko kliknem sporočilo, ni nobenega odziva
Sedaj sem opazila, da so na desni strani spet le Kozmetometer, Trenutno dogaja in Izpostavljamo oz. brez Foruma.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...