ja,prijavila sem se lahko. Imam pa chrome. Bomo videli,kolikko časa bom ostala prijavljena,ker me kar samo odjavlja. A pol praviš,da ti je tut znakec spremenilo?. Ja demen
ja,prijavila sem se lahko. Imam pa chrome. Bomo videli,kolikko časa bom ostala prijavljena,ker me kar samo odjavlja. A pol praviš,da ti je tut znakec spremenilo?. Ja demen
Potrebno je izbrisati predpomnilik in to za celotne obdboje. V Chrome se to naredi v Settings - Show advanced settings, Clear Browsing Data, tam se označi Obliterate the following items from the beginning of time in da kljukico na Empty the Cache. Spodaj je še slikca:

Upam, da vam bo šlo. 
Po tem pa bi se morala zamenjati tudi favicon PL.
Na gumbku za spremembo avatarja mi piše 'remeni sliko profila', ker slikica zakriva črki Sp. Uporabljam pa Firefox.
Tole je bilo tudi danes popravljeno. 
Uf, po nekaj dnevih mučenja me je instalacija Chrome variante le uspešno omogočila dostop do PLja. Vse pohvale za super prenovo PLja
.
Me pa zanima, če so sporočila v inboxu v splošnem že urejena in samo meni ne delujejo ali še vsem ne delujejo?
Ne zasebna še ne delujejo, upam, da našim programerjem to uspe jutri.
Ok, hvala za informacijo 

Še par napak, ki sem jih opazila:
- ko dobim obvestilo, da je nekomu všeč moje sporočilo, ne morem pogledati katero sporočilo mu je všeč. Javi mi: Napaka - ni vira,
- ne morem (ali ne znam) iskati po vseh objavah določenega uporabnika (včasih vem da se je dalo in so bile objave na forumu kronološko od prve do zadnje navedene),
- nikjer na portalu ne najdem kontaktnih podatkov PL (npr. emaili...).
Meni pa tega obvestila o katerem govori JoLynn sploh ne pokaže (Safari).
Na uvodni strani portala sta zamenjani sličici pri članku "Kozmetika ArtDeco na spletu - popust za PLanetke" in "Recept za kolač s posušenimi paradižniki namočenimi v olivnem olju z baziliko". Če osvežim stran pa se pri obema člankoma pokaže sličica kolača.
Res ne utegnem pregledati celotne teme, če je katera že to omenila - v KMM ne deluje iskalnik, ali pa je tako nefunkcionalen, da ga ena normalno računalniško usposobljena baba (jaz) ne zna uporabit. Želela sem poiskati en MAC puder in sem po parih minutah obupala. Vem, da je nekje, samo ko izberem proizvajalca mi ne da nič ven, pomoje bolj neko random stran. Klikat se mi pa niti slučajno ne da do onemoglosti po razvrstitvi po imenu/oceni.
BTW - zelo lepo! 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...