Kje se torej vidi izpolnjevanje pogojev, da lahko sodeluješ v novi nagradni igri?
Kje se torej vidi izpolnjevanje pogojev, da lahko sodeluješ v novi nagradni igri?
O, končno kaže število opravljenih aktivnosti za sodelovanje v nagradni igri. Jaz imam opravljenih 5/7, pa mi ni jasno, kaj sta še preostali dve.
Tanja, boš izdala še kakšne informacije, kaj vse je potrebno opraviti?
Pri meni sta se prikazala število doseženih točk in opravljanje aktivnosti. Kaj pa je pogoj za sodelovanje v nagradni igri? A je to število doseženih točk?
Bomo vse napisali, upam, da uspemo še danes.
Meni na Chromu ne kaže števila točk oz. opravljenih aktivnosti, na Mozilli pa dela (Upam, da je prava tema, sicer se prestavim v "Napake")
Meni kaže vse, imam pa enak problem kot Starlight, ker sem preklikala že cel kup reči, pa sem na 5/7 Dobro, vsaj trudim se
Eno od teh dveh aktivnosti imam na sumu da je vnos novega izdelka na KMMju.
Sam res! To bo naval novih tem, če je res tako. Potem mora biti še drobni tisk, da če temo moderatorke zaprejo zaradi nesmiselnosti, ne šteje.
Upam, da ni to, sicer bodo (boste?) moderatorke imele veliko dela z zapiranjem
Jaz tudi upam, da ni to, ker se mi odpiranje novih tem zaradi nagradne igre ne zdi smiselno. Se mi zdi, da se zelo redko pojavi kakšna debata, ki potrebuje svojo (novo) temo.
Vnos novega izdelka pa, kolikor jaz vem, še ni mogoč, zato upam, da tudi to ni eden izmed pogojev + na KMM je že malo morje izdelkov, jaz dvomim, da bi se spomnila kakšnega novega.
Jaz ne vidim točk ne v Explorerju niti v Mozilli.
Hm, meni jih pa zdaj kaže, tudi v Chromu
Kje pa so izpisane?
Desno zgoraj, pod merilnikom izpolnjenosti podatkov profila
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...
Serum s 6% glikolne kisline, hialuronsko kislino ...
Gel za vse tipe kože s hialuronsko kislino, 15 ...