Alena ima prav. Ker smo imeli norišnico ob launchu strani, je tudi kakšno besedilo kje malo nepopolno .. bomo popravili/dopolnili.
Sicer pa da vam malo namignem: 'sedma' akcija je smešno lahka in pred nosom ... na vstopni strani npr.
Alena ima prav. Ker smo imeli norišnico ob launchu strani, je tudi kakšno besedilo kje malo nepopolno .. bomo popravili/dopolnili.
Sicer pa da vam malo namignem: 'sedma' akcija je smešno lahka in pred nosom ... na vstopni strani npr.
Ok, zdaj me pa res že firbca, kaj je, imam občutek da sem v tem času res že čisto vse preklikala na naslovni strani.
Sedma? Zakaj imam pa jaz napisano 6/6?
Ok, zdaj me pa res že firbca, kaj je, imam občutek da sem v tem času res že čisto vse preklikala na naslovni strani.
+1
Sedma? Zakaj imam pa jaz napisano 6/6?
+1
Joj, šesta. Torej če imate vse točke in vse akcije, potem avtomatično sodelujete v nagradni igri!
(hitim, ker še delam poleg)
Jaz sem imela včeraj pri aktivnostih 6/7, danes pa imam 5/7.
Drugače pa nisem nek manijak po zbiranju tega in onega, čeprav so nagrade res mamljive. Sodelujem, kolikor lahko, pa če so nagradne igre ali ne.
Jaz sem imela včeraj pri aktivnostih 6/7, danes pa imam 5/7.
OMG. Sicer je to zelooo stestirano in mislim, da pravilno šteje - bom pa vseeno rekla, naj še malo preverijo (razen, če je morda odštelo odprtje nove teme, če si jo slučajno odprla, ker to ne bi smelo biti poleg? Če ne, pa nič jasno.
)
Sicer pa: pohvalno in super te je več brati.
Saj nima veze, haha. Nič nisem odpirala.
Ja, hvala!
Jaz jih imam 4/6. Sem komentirala na globalnem zidu, likala objave na forumu, odprla debate, komentirala in lajkala clanek/novico, postala sliko in yt video...edino KMM ocene še nimam, ker čakam, da se bo dalo dodati izdelke, da naredim cel paket ocen.
Kaj mi zdaj še manjka razen KMM ocene? (se nekaj mora biti)
A profil moram imeti 100% izpolnjen? (nočem dajati več info, kot sem jih že)
Tiste, ki vam še vedno kaže x/7, dajte osvežit stran z f5 ali se odlogirat in ponovno logirat. Aktivnosti je samo šest (kolikor vem) in če vam kaže 7, nimate "posodobljene" verzije.
Khm. Pomislila sem, da je to mogoče uporaba iskalnika. Pa ni. Let's keep on lookin'!
Mah, jaz sem šla že kar po vrsti in poklikala vse kar se da, od enega kota do drugega kota ekrana, in je še vedno 5/6, tako da res ne vem več ... Sem že kar obupala Upam da bom po nesreči odkliknila tudi šesto, enkrat do konca nagradne igre ...
Jaz imam že več kot dovolj točk, zadnje akcije pa kar ne najdem...
Pa ste res poskusile vse? Čisto vse?
Mislim, da sem poskusila, ali pa mi ne pade na pamet. Nikakor pa nočem na silo klikati všečkov samo zaradi všečkanja samega, ali objavljati itd., samo da bi dobila več točk/dodatno akcijo.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...