Mene je tudi danes v nabiralniku pričakala dolgo pričakovana maskara, hvala vam!!!
- Nega obraza &
telesa - Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiNajbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Mene je tudi danes v nabiralniku pričakala dolgo pričakovana maskara, hvala vam!!!
Danes sem tudi jaz prejela svojo nagrado. Sem že komaj čakala, da preizkusim La Prairie Liquid Soft Glow, ki naj bi bil nekakšen osvetljevalec (na take reči sem nora). Zato sem bila kar razočarana, ko sem odprla paket in ugotovila, da so mi poslali kremo s SPF za obraz z zanič sestavinami (na kateri piše "GWP-darilo ob nakupu"), ki je žal ne bom mogla uporabiti (vsaj ne na obrazu). Seveda nisem nič jezna na PL, ampak na sponzorja, ki je prispeval kozmetične nagrade, Everet International d.o.o., ker je bil podroben seznam nagrad objavljen že 12. nov 2012 in so torej že skoraj pol leta nazaj vedeli, kaj prispevajo. La Prairie Liquid Soft Glow naj bi (če se ne motim) prejeli samo jaz in še ena uporabnica, Kontra. To ni ravno ogromna količina, zato težko sprejmem razlago, da je izdelkov zmanjkalo. Obljubljene izdelke bi lahko že ob začetku nagradne igre shranili v škatlo z napisom "Za PL" in jih pustili pri miru do konca nagradne igre, pa ne bi ničesar zmanjkalo. Nič lažjega. Se opravičujem, ker sem se razpisala in ker se pritožujem, namesto da bi bila hvaležna, ampak na strani, kjer je bila objavljena nagradna igra lepo piše, da sponzorji prevzemajo vso odgovornost glede pošiljanja nagrad in z njimi povezanih vprašanj. Ker nimam kontaktnih podatkov sponzorja nekako upam, da jih bo to doseglo.
Hvala vsem za vašo potrpežljivost in deljenje izkušenj. Sem vesela, da vas je večina zadovoljnih in žal mi je za vse, ki niste - se strinjam, da bi morali izdelke, ki so bili namenjeni za NI, dati na stran (popolnoma logično in samoumevno).
Vseeno upam, da vam bodo prejeti izdelki prišli prav, za prihodnjo NI pa smo se iz tehle pripetij tudi kaj naučili (doslej še nikoli ni bilo nikakršnih težav, a v prihodnje bo treba očitno zadeve drugače zastaviti).
Jaz sem tudi prejela nagrado in sem zadovoljna, ker je prišla taprava Čeprav je izdelek pakiran v embalaži na kateri piše tester - ni za prodajo. No, mogoče ga pa zato ni zmanjkalo
Se strinjam, da je s strani sponzorjev zelo neposlovno, da razpišejo izdelke za nagradno igro, potem pa jih zmanjka. Kljub temu, da PL ni ničesar kriv pa to vendarle meče slabo luč tudi na PL kot organizatorja nagradne igre in jim je vsekakor to potrebno povedati. Meni se zdi to zelo slaba reklama za uvoznika. Če pa izdelek že menjajo, ga je po mojem mnenju potrebno nadomestiti z izdelkom enakega namena, kvalitete in cene.
Danes dobila lepo nakupovalno torbo (Juvena). Hvalaaaaaaa PL
Če bi se katera želela obrniti direktno na Everet, ker je dobila manj vredno/neustrezno nagrado, se lahko obrne na:
Katja Šafar
katja.safar'at'everet-int.si
01 586 22 52
Verjetno se bo dalo še kaj zmeniti.
Jaz še nisem dobila moje nagrade
Ne najdemo tvojega maila s podatki, tako, da ali jih nisi poslala ali pa ga nisi poslala tako, kot je navedeno v navodilih. In navodila smo dali zato, da lahko najdemo vaše podatke, sicer med 200 maili vsak dan lahko tudi kakšnega spregledamo.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...