Tudi jaz še nisem prejela parfuma.
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Tudi jaz še nisem prejela parfuma.
Tudi jaz danes prejela šminko, super je. Hvala
No tud jest sem danes dobila svičnik Kajal 104, morala bi pa Deborah Eye Designe Quad Št. 6 (senčila za veke)
Kaj ste ostale punce dobile tisto kar bi morale dobiti?
Punce, ker je nekaterih izdelkov zmanjkalo, ker se je nagradna igra podaljšala, boste nekatere dobile druge-podobne nagrade. Hvala za razumevanje.
Danes sem dobila maskaro. Hvala PL.
Tudi jaz sem danes prejela maskaro. Hvala še enkrat, komaj čakam, da jo sprobam
Tudi jaz dobila danes šminko. Hvala PL
Dobila danes obe nagradi - senčko za nagradno igro ob prenovi PL in nagrado za ugotavljanje novosti na PL. Najlepša hvala PL!
No tud jest sem danes dobila svičnik Kajal 104, morala bi pa Deborah Eye Designe Quad Št. 6 (senčila za veke)
Pri meni je isto. Ampak bo tudi to vredu. Hvala.
Tudi jaz sem včeraj prejela nagrado, ampak moram povedati, da sem razočarana. Izžrebana sem bila za Deborah Eye Design Quad (ne vem več, katera številka) in sem se res zelo veselila nagrade. Zdaj pa sem prejela svinčnik v črni barvi ... če bi vsaj bil v kakšni zanimivejši barvi.
Saj vem, da je nagrada in lahko bi bila izžrebana za svinčnik, ampak jaz sem se pripravila na senčke pa še paleta mi je bila všeč.
Pa ne grajam s tem Planeta Lepote, ekipa se je lepo potrudila in nagradna igra je bila zanimiva. Se mi pa zdi odnos sponzorja nekoliko mimo.
Danes prejela parfum. Hvala
Tudi jaz sem sicer dobila Kajal svinčnik za oči namesto senčil, ampak sem zelo vesela, ker svinčnike za oči res hitreje "pokurim" kot senčila in so tako vedno v pomanjkanju Pa ti od Deborah so res ful fajn, tako da HVALAAAA še enkrat
Jaz pa še vedno čakam svojega Bvlgarija. Res upam, da pride naslednji teden, ker grem po praznikih nazaj na sever pa še ta parfum mi je res všeč, tako da bi bilo fajn, da nagrada pride.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...