SAJ SE NE BODO NIKOLI VEČ PONOVILE.
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Jaz čisto resno razmišljam o kakšni tehnični napaki (jah, vse je možno ). Točk imam že več kot preveč...
Well, če smo ene lahko prijazno povedale za druge aktivnosti, bi pa lahko druge izdale tudi to zadnjo. Nagrade se v vsakem primeru žrebajo in par članov več v bobnu gor ali dol!
O, ne, to pa ne. Se vam ne zdi, da bo potem igra izgubila ves čas in zanimivost?
Pa še tiste, ki razkrijejo, bannamo + povrniti bodo morale vrednost vseh nagrad.
Ok, priznam...jaz sem ga pri čokoladi polomila I'm not that strong!
Tudi jaz nikakor ne najdem zadnje 6te. Sem že celo naslovno stran pregledala...
Jaz sem pa že obupala. Imam 4 aktivnosti in to je to.
Ne bom delala enih reči, do katerih mi ni, da bi MOGOČE imela šanso kaj zadeti. (pa 2/3 nagrad me sploh ne zanima)
(ker pač ene aktivnosti so mi kar nekaj in ne vidim koristi, da jih izvajam "zaradi nagradne igre")
KMM bom ocenjevala, ko se bo dalo predlagati nove izdelke.
Well, če smo ene lahko prijazno povedale za druge aktivnosti, bi pa lahko druge izdale tudi to zadnjo. Nagrade se v vsakem primeru žrebajo in par članov več v bobnu gor ali dol!
O, ne, to pa ne. Se vam ne zdi, da bo potem igra izgubila ves čas in zanimivost?
Igra je že izgubila čar. Prvih pet je bilo še ok. Komentirjanje novice, ocena izdelka itd. - nič kar nismo delale že prej. To prisilno iskanje 6tke mi je pa samo še nadležno in ne zanimivo.
Podpis. Iskanje na silo nikakor ni več zabavno.
Podpis. Iskanje na silo nikakor ni več zabavno.
Na žalost ali srečo se moram strinjati!!!
Saj pa vas nihče ne sili, da sodelujete.
Ok... samo mene tudi zanima kaj je oz. če sploh je ta 6. aktivnost... pa jih imam 6.... dejansko nisem naredila nič kar ni bilo tu našteto, sploh pa nič posebnega... vsaj zavedno ne... tako, da me res zanima... mi prihaja dvom, če je to sploh odvisno od nas...
Od česa pa naj bi bilo po tvoje odvisno?
Jaz jih imam še vedno 5, ampak se ne sekiram. Če bo, bo, če ne pa tudi okej.
Ne... v smislu... res pojma nimam... ko sem pisala mi je prišlo na pamet, da kaj če je odvisno od tega, da kdo lajka tvoj post... samo v bistvu v naslednji sekundi, se mi je zdelo že neverjetno.... drugače pa ja... sem mislila nekaj v tem smislu... ali pa da te citira.... ma... ne to je že preveč neumno... buuuu
O, marička, koliko nejevolje na kupu.
Saj pa vas nihče ne sili, da sodelujete.
Tako je, prosim, čim manj se obremenjujte in prepustite nagrade MENI!
Shaheena, kot vem, si ti že bila razglašena za uporabnico tedna, tako da prosim, zadovolji se s to častno titulo in se ne pehaj za materialnimi dobrinami (bom že jaz poskrbela za to umazano opravilo).
Tanja mi ponavadi nič ne da - no, da ne bom nepravična, sem enkrat dobila paket proizvodov Joico, ampak Tanja, ali se lahko zmeniva, da sem raje skuštrana in grem kar z neurejeno frizuro v toplice??
Pha, gotovo ne bo dovolila neurejenih frizur v toplicah, tako da se bom lahko spet obrisala pod nosom.
(Mimogrede, jaz ne vem, katera je bila 6. aktivnost, čeprav sem jo očitno že opravila.)
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...