Kaj pa, če bi vi nam povedali kaj moramo nardit, pa vam pol odgovorimo kaj smo že, česa pa ne?
- Audrey Hepburn
Kaj pa, če bi vi nam povedali kaj moramo nardit, pa vam pol odgovorimo kaj smo že, česa pa ne?
Ali še malo poenostavimo pa kar namesto vas poklikamo?
Ne bo šlo, malo se bo pa treba še potruditi.
Koliko vas ima zdaj (vsaj) 300 tolk in 6 aktivnosti od 6?
4/6 imam in sploh ne vem več kaj naj naredim, se mi ne sanja
Ja, punce, prvi namig je dejansko že bil v Tanjinem postu: napišite tisto, kar ste že opravile, da bo vedela, kaj manjka in kako na tisto aktivnost nakazat.
Jaz sem zaradi pomanjkanja časa (in zaradi nasveta PLanetk, ki že imajo vse aktivnosti) malce pustila ob strani iskanje, ker sem prepričana, da gre za nekaj dokaj očitnega, pa ne najdem zaradi prevelike fokusiranosti, ampak mi ena še manjka. Točk imam krepko čez 1000, ampak te je lahko dobiti, KMM ocene, pisanje po forumu, dodajanje slik, komentiranje člankov in pisanje po globalnem zidu, čisto običajne zadeve za portal. Takole grejo moje 'aktivnosti': pisanje prispevkov na forumu, všečkanje ostalih prispevkov, komentiranje & lajkanje člankov, pisanje po globalnem in privat zidu, komentiranje ostalih vpisov na zidu, ocenjevanje in lajkanje ocene na KMMju, uporaba desne strani portala za hitre skoke na teme/prispevke ki me zanimajo, uporaba zasebnih sporočil, spremljanje PLanetk, popravki in dopolnitve profila (pa smo že dognale, da to ni ena od aktivnosti), uporaba iskalnika ... aha, nalaganje fotk tako na forum kot na zid. O madoniš, saj se vsega niti ne spomnim.
Aja, YT video sem tudi že vstavila, pa seveda brskala po velikih naslovih člankov portala in po novicah. Možno da sem kaj pozabila.
Sem pa še zmeraj prepričana, da dovolj aktivna Planetka lahko najde vse aktivnosti, firbca me le, kako mi je lahko ena ušla in se me tako uspešno izogiba (aktivnost, ne PLanetka ;)).
Jaz jih mam, ampak nimam pojma kako sem jih dobila. Se mi zdi, da nisem nič posebnega naredila.
Enako. Se preden sem pridobila 300 tock sem imela 6 aktivnosti.
Ali še malo poenostavimo pa kar namesto vas poklikamo?
Ne, Tanja, ne trudite se preveč. Čisto dovolj bo, če poveste, katera dejavnost še manjka meni.
Točk imam več kot 300, aktivnosti pa 5/6. Ker sem (to sem vam že izdala) vztrajna!
PS: mislila sem, da dobiš zadnjo aktivnost avtomatsko, ko dosežeš 300 točk. Ni res.
Jaz jih mam, ampak nimam pojma kako sem jih dobila. Se mi zdi, da nisem nič posebnega naredila.
Tudi jaz sem jih imela že v začetku decembra, pa se tudi nisem kaj posebej trudila . Kar naenkrat je bilo 6/6.
300 točk pa sploh nabereš mimogrede
Razen videa imam enake aktivnosti kot Aralyn, čez 740 točk in še vedno 5/6.
No jaz sem na 5/6 pa sem posodobila moj profil, komentirala članke, komentirala objave na forumu, objavila mnenje o izdelku na forumu, objavila na zidu....... se keri sanja kaj naj še naredim, ker zadnje točke ne dobim in dobim
Jaz isto, vse sem že poskusila, pa mi ne uspe pa konec.
Kakšen namig na vstopni strani (6. aktivnost) bi kar prav prišla .
Jaz sem zaradi pomanjkanja časa (in zaradi nasveta PLanetk, ki že imajo vse aktivnosti) malce pustila ob strani iskanje, ker sem prepričana, da gre za nekaj dokaj očitnega, pa ne najdem zaradi prevelike fokusiranosti, ampak mi ena še manjka. Točk imam krepko čez 1000, ampak te je lahko dobiti, KMM ocene, pisanje po forumu, dodajanje slik, komentiranje člankov in pisanje po globalnem zidu, čisto običajne zadeve za portal. Takole grejo moje 'aktivnosti': pisanje prispevkov na forumu, všečkanje ostalih prispevkov, komentiranje & lajkanje člankov, pisanje po globalnem in privat zidu, komentiranje ostalih vpisov na zidu, ocenjevanje in lajkanje ocene na KMMju, uporaba desne strani portala za hitre skoke na teme/prispevke ki me zanimajo, uporaba zasebnih sporočil, spremljanje PLanetk, popravki in dopolnitve profila (pa smo že dognale, da to ni ena od aktivnosti), uporaba iskalnika ... aha, nalaganje fotk tako na forum kot na zid. O madoniš, saj se vsega niti ne spomnim.
Aja, YT video sem tudi že vstavila, pa seveda brskala po velikih naslovih člankov portala in po novicah. Možno da sem kaj pozabila.
+1 (samo točk nimam čez 1000, ampak nekaj čez 800)
Ekola pa sem našla 5 aktivnost zdaj še 6. Nekaj sem poklikala pa je prišla.
Še mal upam da mi uspe. Točke imam 552
Meni se točke vztrajno nabirajo, medtem ko imam še vedno 5/6 aktivnosti.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...