Dobrodošla v klubu iskalcev 6 aktivnosti
Predhodnika ni potrebno citirati, saj to le zmanjšuje preglednost foruma.
Tanja
Dobrodošla v klubu iskalcev 6 aktivnosti
Predhodnika ni potrebno citirati, saj to le zmanjšuje preglednost foruma.
Tanja
Hmmm, mene tudi 'matra' teh '6 aktivnosti' ...
EDIT: uspelo! ... veliko zabave in sreče vsem pri iskanju! ;)
Uspelo mi je najti vse aktivnosti. Juhuhu Popolnoma nepričakovano, sploh se mi ni (več) šlo za izpolnitev aktivnosti in glej ga zlomka... Tu so.
Evola, meni je tudi danes končno uspelo najti še 6. aktivnost Sicer sem že nekaj časa sumila kaj mi manjka, ampak nisem vedela točno kako se to izvede
Hmm, jz tudi nekaj sumim ampak negre oddati... haha
Ha ha ha, sem uporabnik tedna pa ne najdem 6 aktivnosti......
No, "všečkanje" čisto vseh prispevkov na forumu to zagotovo ni. Daj času čas, tudi nekatere uporabnice, ki so na portalu precej dlje časa in se bolj vključujejo v različne teme na forumu, še niso našle 6. aktivnosti. Če boš pa ves čas samo to iskala, res ne boš nikamor prišla.
glede na to da so podaljšali čas nagradne igre jo boste sigurno našle
Tokrat bom pa malo žleht (nisem taka, samo ne morem biti tiho)
Nekatere so se prijavile le zaradi nagrade igre in ko bo tega konec oz. ko bodo izžrebane, bodo nekatere tudi kar naenkrat potuhnile. Nekaj takega se je zgodilo tudi pri eni "akciji".
Točke boste dobile takrat, ko boste najmanj pričakovale (vsaj tako se je pri meni in marsikateri zgodilo).
Connie v bistvu imaš prav ampak sama spremljam planet lepote že nekaj let vendar nisem bila nikoli aktivna in me je prenova le spodbudila k sodelovanju.
Misija opravljena D yey! Vsem puncam pa želim veliko sreče v nagradni igri!
Woop woop, da se še js pofočkam! Uspelo!
Zdej pa držim pesti še za ostale punce!
Bravo, meni še kar ne uspe.
Connie v bistvu imaš prav ampak sama spremljam planet lepote že nekaj let vendar nisem bila nikoli aktivna in me je prenova le spodbudila k sodelovanju.
jaz sem hotla isto napisat morm pa še priznat, da sm umes nehala hodit gor ker se ni nič dogajalo in ni blo nič novega, sm pa nazaj prišla ko sm vidla da je prenovljen, sam mi ni blo jasno kaj pa kako je s to nagradno igro do predvčerišnjem
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...