- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Sem opazila, da so tiste, ki so se prijavljale zaradi nagradne igre in imajo že vse aktivnosti in točke, že sedaj poniknile. No, in na koncu pa bodo samo te izžrebane. Me ne moti drugače, samo izkoriščanje pa mi ni všeč.
Sorry, nisem mogla biti tiho.
Mene ne moti, da so se prijavile punce, ki se jim gre le za nagrado. Jaz včasih tud začnem spremljat nek blog zarad kakega giveawaya pa mi pol rata ful všeč in mu z veseljem sledim, komentiram objave itd. Te nagradne igre so le marketinška fora, da se pridobi več sledilcev. Da nekaj spoznaš (in ne, da nagradiš zvestobo).Če imaš srečo pa dobiš še nagrado. Pogoj poleg aktivnosti je tak sreča - pri žrebu se pač ne glede na to kdo je nova al stara uporabnica, al ima nekdo 5000 postov al 1000. In meni se zdi to prav (pa čeprav sem že par let na PL). Če bo pa kdaj nagradna igra za članice, ki so že vsaj 3leta na PL, pa bom tud vesela. Ampak dokler pravila ne govorijo o temu, bomo v žrebu pač vse, ki smo izpolnile aktivnosti, ne glede na to, kdaj/zakaj smo se prijavile.
Me pa moti 50 lajkov na uro (sploh na moje objave). Ajde, da polajkaš 50 postov od 50 uporabnic je eno, ne pa da se prijavim in me kap, k vidim, da sem nabrala 50 lajkov v eni uri. Saj vem, da sem fajn in da so moji posti odlični (joke, seveda), ampak dojemite, da 50 lajkov ne pomeni nič. Če (nisem zihr) je lajkanje ena od aktivnosti je dovolj, da polajkate eno al dve objave, ne pa cel forum. Brezveze, da tako zapravljate čas, ko pa vam ni treba.
Lubenica, kako to, da ne moreš popraviti posta, ker drugače se da... Je to napaka le pri tebi? Če je potrebno, to prosim zapiši v temo Napake
Tako je.
Ne predstavljam si najbolje, kaj imaš v mislih?
Sem opazila, da so tiste, ki so se prijavljale zaradi nagradne igre in imajo že vse aktivnosti in točke, že sedaj poniknile.
Jep.
Če bo pa kdaj nagradna igra za članice, ki so že vsaj 3leta na PL, pa bom tud vesela.
Nekaj podobnega je že nekaj časa v planu.
Super, mislim, da si tudi dlje časa aktivne članice zaslužimo kakšno nagradno igro.
Hahaha, Iree - zdaj moraš pa samo še povedati, kaj je novoletna bunčka.
Japajade, vsaj 2004 naj se še upošteva, no.
Mislim, da je mislila bučka. Za na smrekico.
Ja, bučke (samo mi ji pravimo bunčke) - okraski za novoletno jelko (sem dala oglas, da posvojim tiste stare).
Ne, Alena, 2004 pa ne more priti v poštev. Tekmujeva zaenkrat samo jaz in Tanja, ona ne sme, tako da razen če ne pokuka na dan še kakšna od prvih članic, grem naravnost v toplice.
Sicer bi bilo pravično, če bi zlasti pri žrebanju toplic upoštevali tudi starikavost. Naj se prosim komisija vpraša, komu kakšna stvar bolj koristi - mladim ali starikavim ženskam (toplice: starikavim, kreme: starikavim, parfumi: starikavim, mlade so že same po sebi privlačnejše).
Ne predstavljam si najbolje, kaj imaš v mislih?
Lahko bi kot dobitnice napisale le naše nicke, nas mogoče preko maila/zasebca obvestili, da smo izžrebane , pa vam potem vsaka posebej javi podatke.. A bi bilo to izvedljivo?
Jaz sem mislila, da pač samo obvestite izžrebance o nagradah (in seznama ne objavite javno), če pa kdo pisno zahteva, mu pošljete poimenski seznam.
Lubenica, kako to, da ne moreš popraviti posta, ker drugače se da... Je to napaka le pri tebi? Če je potrebno, to prosim zapiši v temo Napake
Ma ne, nekaj mi je štekal Safari, ker sem hotela naredit preveč naenkrat, pa ni šlo.
Jaz sem mislila, da pač samo obvestite izžrebance o nagradah (in seznama ne objavite javno), če pa kdo pisno zahteva, mu pošljete poimenski seznam.
Lahko bi kot dobitnice napisale le naše nicke, nas mogoče preko maila/zasebca obvestili, da smo izžrebane , pa vam potem vsaka posebej javi podatke.. A bi bilo to izvedljivo?
Podpiram ta predlog.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...