Jaz sem tudi na 5/6. In če bo - bo, če ne - ne. Načrtno nič ne iščem. Pa tudi časa nimam. Sem vesela, če že malo pogledam, kaj dogaja in da kaj uredim, odgovorim.
Popoln podpis!
Jaz sem tudi na 5/6. In če bo - bo, če ne - ne. Načrtno nič ne iščem. Pa tudi časa nimam. Sem vesela, če že malo pogledam, kaj dogaja in da kaj uredim, odgovorim.
Popoln podpis!
jaz sem pa še kar pri 4/6, pa se ne sekiram. bo že enkrat prišlo, če misli pridet.
Lahko bi kot dobitnice napisale le naše nicke, nas mogoče preko maila/zasebca obvestili, da smo izžrebane , pa vam potem vsaka posebej javi podatke.. A bi bilo to izvedljivo?
Podpiram ta predlog.
tudi jaz sem za!
Meni je sicer uspelo že kak mesec nazaj, me je pa bolj zanimalo, kaj je ta zadnja akcija - nasploh sem zelo redko izžrebana in nič ne pričakujem od nagradnih iger. Kolikor je svet pošten, pa znajo biti žal prav kakšne take izginule spamerke na dobičku...
Kakorkoli, mogoče se splača za navdih malo pogledati po profilih tistih, ki so že dosegle vseh 6 točk?
Dober predlog
Uspelo mi je končno! :)
Namig glede fotografij je bil koristen
Tudi meni manjka še ena aktivnost Pa ne najdem,,,,
Avtomatično se mi je izbrisalo približno 30 točk. Potem sem se odjavila in na novo prijavila, pa mi je izginila še ena. Se je to zgodilo še kateri in ali kdo ve zakaj je prišlo do napake? Nisem sicer fanatik pri nabiranju točk, nisem pa vedela, da grem lahko tudi v minus
Grem stavit, da je za to poskrbela Iree
Jaz tudi ne vem kaj naj še naredim, da bom dosegla vde aktivnosti..kakšen namigec še mogoče?
Manjka ti nekaj v zvezi s slikami
Avtomatično se mi je izbrisalo približno 30 točk. Potem sem se odjavila in na novo prijavila, pa mi je izginila še ena. Se je to zgodilo še kateri in ali kdo ve zakaj je prišlo do napake? Nisem sicer fanatik pri nabiranju točk, nisem pa vedela, da grem lahko tudi v minus
Sure?
(Morda pa nisi bila dovolj pridna?)
___________________________________________________________________________________
Kako vam gre sicer? Koliko vas ima zdaj že 6 aktivnosti?
Hehe, mogoče se bo pa oglasila in priznala. Iree, če ti manjka točk, povej, se lahko kaj zmenimo
Tole s točkami me je najprej zbegalo, zdaj mi je pa že smešno. Mogoče pa pridem nazaj na nulo
Tanja, sodelujem res ne najbolj pridno, se pa zato toliko bolj pridno učim za izpite.
Sedaj se dela kot da ne spremlja več te teme.
Iree, come out come out wherever you are.
Tudi meni so se v zadnjih dveh dneh zbrisale točke. Vsakič ko kaj komentiram mi po 20 minutah zginejo tiste na novo pridobljene točke
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...