Kaj pa, če razmišljate tako, da je prenovljen PL podoben socialnim omrežjem? Imamo zid, na katerega lahko pišemo, lahko dodajamo youtube posnetke in počnemo neko stvar s fotografijami. Še en namig - ta reč ni nova in je obstajala že pred prenovo.
Kaj pa, če razmišljate tako, da je prenovljen PL podoben socialnim omrežjem? Imamo zid, na katerega lahko pišemo, lahko dodajamo youtube posnetke in počnemo neko stvar s fotografijami. Še en namig - ta reč ni nova in je obstajala že pred prenovo.
Jaz sem prejšni teden pogruntala za kaj se gre
, vendar si nisem vzela še časa da bi stvar naredila
. Namigi so bili v veliko pomoč
.
Očitno nam ne potegne
Res ne vem kako še drugače pomagat. Bo treba malo preklikat in se bolj potrudit 
Namigi so v veliko pomoč. No vsaj meni so bili.
Jaz sem slike že delila....če pa grem pod album...pa mi vrže samo neko iskanje albmov, tak da ne vem kje lahkomustvari, album...če je to to slučajno 
Res ne vem kako še drugače pomagat. Bo treba malo preklikat in se bolj potrudit 
Ja, kaj naj rečem potegne tudi malo večksno. Ti si pa res zaslužiš
ker nas tako vzpodbujaš. JEEEE uspelo je, ampak priznam, da si carica.
Upam, da uspe tudi ostalim planetkam.
Uuu...pa je tudi meni uspelo!! Hvala za namige..fora je bila v tem, da nisem imela pojma, ker nisem točno vedela kje to naredit. 

Pa je končno tudi meni uspelo osvojiti šesto aktivnost. Hvala vsem za namige, še posebej Shaheeni 
Ahahahahah,pa je tudi meni ratal,muahahah,hvala punce 
Meni je tudi uspelo! Hvala vsem za namige!

Čas se izteka, punce ...
Mislim, da vam je Šahina že kar preveč dobro
namignila, tako, da malo aktivirati možgančke
in ne brezglavo bezljati po portalu, pa bo hitro jasno.
Jaz sem pa še kar na 4/6 aktivnosti, točk imam pa dovolj. Namig s slikami pa je tudi meni koristil 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...