Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kosilo

Pojdi na stran 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50
Maša
Starost: n/aPridružen: 27. apr 2004Prispevkov: 2946Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 20:41
Povezava do prispevka
Tinna, potem ti moram pa tudi jaz povedati, da sem sprobala tvoj recept in je bilo BBB dobro!!!

Pa ful so bile dobre tortilije (sem jih se kar z nutelo mazala in jedla). Skratka, res B!
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 20:41
Povezava do prispevka
Tinna če še imaš kakšen tako zaimiv in dober recept se priporočam
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 20:44
Povezava do prispevka
ariana a tiste iz zbirke receptov si že vse poskusila ?
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 21:01
Povezava do prispevka
Barbara nekaj sem jih preizkusila...ampak ni ga čez buritose Jedla sva jih že trikrat. Fant je navdušen. Barbara katero mehiško zelenjavo vzameš? Jaz sem jo imela zdaj že dvakrat od Mercatorja:mizica pogrni se..pa mi nekako ni odgovarjala. Fižol je bil trd po kuhanju in zelo čudnega okusa. Tako da sem jih morala pobirati ven. Potem je bilo ok..ampak vseeno. Katero zelenjavo ti kupiš?
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 21:07
Povezava do prispevka
mešana mehiška zelenjava  Eta  - meni ja ta ful dobra - notri je rdeča paprika , čebula, koruza, pa jaz sem še zraven narezala malo zelene paprike...
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 21:21
Povezava do prispevka
Hvala Barbara bom poizkusla.
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 22:02
Povezava do prispevka
žlikrofi , moja najljubša jed.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 22:41
Povezava do prispevka
jaaaa..žlikrofi...v Idriji v gostilni Nebesa (a je kakšna idrčanka tle, a ta gostilna še obstaja?) tm so mi bli najboljši...pa ni bla sam ena porcija dost
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Sasha
Starost: 43Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 1227Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2005 13:46
Povezava do prispevka
Danes bomo imeli oblečene hrenovke (v krompirjevem testu) s paradižnikovo omako.
Sasha
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2005 15:26
Povezava do prispevka
Sasha recept lepo lepo prosim
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2005 15:53
Povezava do prispevka
danes Question domača fižolova juhica s testeninami in slivovi cmoki
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2005 15:57
Povezava do prispevka
Aleksa kako doma narediš fižolovo juhico? Jaz sem vedno vajena le tiste iz vrečke. Pa se mi zdi da bi bila doma narejena bolj zdrava!
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2005 16:02
Povezava do prispevka
joooj nevem, mama je
0
Nazaj na vrh
Sasha
Starost: 43Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 1227Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2005 22:06
Povezava do prispevka
Saj ni nič kaj spektakularen recept...:
Skuhaš krompir (10 pribl. enako velikih), olupiš, pretlačiš, dodaš 1 žlico margarine, 1 jajce, zmešaš, soliš (zvrhana žlička oz. po okusu) in počakaš da se masa ohladi.
Dodaš 5 zvrhanih žlic moke in premešaš in dodatne 3 če je masa po mešanju preveč pocasta (ne najdem lepšega izraza ). Delovno ploskev posipaš z moko (in roke), vzameš 1 malo kepico testa, ga sploščiš in vanj vtisneš hrenovko (oz. pol hrenovke, da ni preveliko), ki jo "zaviješ" (oblečeš) v testo.Tako oblečeno povaljaš po pomokani površini.
Ponavljaš dokler ne porabiš vsega testa in hrenovk.
 
Omaka: kakršnakoli paradižnikova omaka (lahko tudi z bučkami, ki jo pretlačiš s paličnim mešalnikom) ali čisto simple: Pomi (ali paradižnikovo mezgo) in vodo (če je Pomi dodaš v razmerju 50:50), dodaš začimbe (bazilika, sol, origano, lahko še kaj). Ko omaka zavre, vanjo zložiš hrenovke in kuhljaš ca. 15-25 min (ca. dokler ne splavajo na vrh). Pazit moraš, da se ne primejo dna.
 
To je vse umetnost.  Vredu je tudi, če potrebuješ kdaj kaj na hitro (lahko zamrzneš in ostane enako dobro in takrat samo pogreješ).
Sasha
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2005 22:20
Povezava do prispevka
Super ! Hvala Sasha!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kosilo
Stran 45 od 120
Pojdi na stran 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".