Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kosilo

Pojdi na stran 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 19:53
Povezava do prispevka
Jutri si bova s fantom skupaj naredila kosilo(valentinovo). Rada bi kaj posebnega pa vseeno ne prezahtevnega in ne predolgo trajajoče priprave. Kaj mi priporočate?Kakšen receptek?PROSIM
0
Nazaj na vrh
Lenči
Starost: 43Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 5979Kraj: ..........Status:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 20:48
Povezava do prispevka
Ariana, prepričana sem, da boš v Darjini tbirki receptov našla kaj primernega.
0
Nazaj na vrh
neleja
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 2678Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 21:55
Povezava do prispevka
ariana, kaj pa kašni puranji zrezki v smetanovi omaki + žlikrofi? s tem ni tolk vlik dela, pa tut zahtevno ni tolk....
Ko hodiš pojdi zmeraj do konca... (T.Pavček)
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 22:02
Povezava do prispevka
Kaj pa je to žlikrofi?
0
Nazaj na vrh
Janči
Starost: 41Pridružen: 9. maj 2004Prispevkov: 5345Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 22:05
Povezava do prispevka
To so testenine, ponavadi polnjene.
Vse ljubezni se zgodijo, a le prava traja. Je kot izvir, nenehno nastaja.
0
Nazaj na vrh
neleja
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 2678Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 23:03
Povezava do prispevka
Ariana je napisal/a
Kaj pa je to žlikrofi?
aja, če jih ne poznaš, pol nikar. drgač so pa to taki mini "žepki"(ene 3 x 1.5cm), ki so polnjeni s krompirjem al nekaj tazga... men je ful dobr, sam če pa tega še nisi jedla pa nikar jutr ne eksperimentirej.
Ko hodiš pojdi zmeraj do konca... (T.Pavček)
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2005 23:20
Povezava do prispevka
Ne bom jutri eksperimentirala
Mi lahko prosim recept napišeš vseeno?
0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -13Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2005 8:41
Povezava do prispevka
Ronza, hvala
 
Ariana, za tisto omakco vzameš običajno sladko smetano (ne rastlinsko), da ni pregosta, dodam malo mleka, malo povrem in prelijem. Božansko dobro!
Kirka, dobro kot vedno, Ostrouška nima konkurence   
mamy od sina
0
Nazaj na vrh
neleja
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 2678Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2005 14:54
Povezava do prispevka
Ariana je napisal/a
Mi lahko prosim recept napišeš vseeno?
vem da sem že prepozna za danes, sam ti pa mogoče koristi za drugič.
torej: pomokane zrezke popečeš na malo olja. vmes skuhaš govejo juho(ali s kocke). pol pa v eno posodo(jz ponavad kr ponev) daš smetano(jz kupim prav ono za kuhanje)-po občutku, pa odvisn kolk hočeš vlik omake. potem tej smetani doliješ govejo juho-tut po občutku-kolk hočeš gosto omako. vse to na majhnem plinu lepo segrevaš, noter daš zrezke, pol pa še malo muškatnega oreščka, rožmarina in soli. seveda pa ne smeš pozabit mešat, da se ti en bo slučajno kej preveč prijelo..
in to je to...upam da je razumljivo
 
 
ariana, in kaj sta skuhala dobrega s fantom?
 
 

 

Ko hodiš pojdi zmeraj do konca... (T.Pavček)
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. feb 2005 15:47
Povezava do prispevka
NELEJA hvala za receptek!
 
Ja jedla sva Tinnine Buritose in so božansko dobri...mmmm..
0
Nazaj na vrh
Ajda
Starost: n/aPridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 599Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 20:05
Povezava do prispevka
Danes za kosilo - gorska mineštra (leča, fižol ,ješprenjček, korenjček itd... ) mmmmmmmmm
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 20:15
Povezava do prispevka
Ariana je napisal/a
Ja jedla sva Tinnine Buritose in so božansko dobri...mmmm..
 
tudi jaz sem jih včeraj naredila in so res BBB
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 20:19
Povezava do prispevka
Danes sem delala Rižev narastek in je bilo super dobro...
Zadnjič sem pa delala kitajsko zelje s krompirjem..božansko
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 46Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 20:28
Povezava do prispevka
barbara22 je napisal/a
Ja jedla sva Tinnine Buritose in so božansko dobri...mmmm..
 
tudi jaz sem jih včeraj naredila in so res BBB


Uau, me zelo veseli, da ste poskusile in, da vam je dobro - mi je v cast!  
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2005 20:41
Povezava do prispevka
jaz sem  dala v filo poleg piščančjega mesa še mešanico mehiške zelenjave, ker če bi uporabila samo koruzo, bi doma vsi nosove vihali , sploh moški del.
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kosilo
Stran 44 od 120
Pojdi na stran 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".