Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kosilo

Pojdi na stran 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42
andreisha
Starost: 39Pridružen: 30. apr 2004Prispevkov: 781Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jan 2005 19:13
Povezava do prispevka
Danes sem pa jedla kitajsko zelje s krompirjem-oboje kuhano, pa sem mislila, da ne bo dobro, pa je bilo BBB!
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jan 2005 19:16
Povezava do prispevka

jaz sem jedla sladko zelje (omakica iz sladkega zelja) in pire krompir....NJAAAAAAAAAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!


jutr sem mami naročila, da mi naredi ričet ali pa joto, ker obožujem ti dve jedi!

0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jan 2005 19:16
Povezava do prispevka
aja pa še to, mi naredi posebej zame, ker ne jem mesa...
0
Nazaj na vrh
andreisha
Starost: 39Pridružen: 30. apr 2004Prispevkov: 781Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jan 2005 19:19
Povezava do prispevka
Aleksa, maš pridno mami! Jaz sem ji pa naročila pečenega piščančka!
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jan 2005 20:11
Povezava do prispevka
Andreisha mi zaupaš na kakšen način si pripravila kitajsko zelje? Pravzaprav me zanima cel postopek
0
Nazaj na vrh
**barby**
Starost: -13Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 1374Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jan 2005 20:22
Povezava do prispevka
Sydney je napisal/aJaz nisem Tinna, ampak kuhala bom "pecene testenine"




tole sm danes probala in je res fuuuul dobr! hvala za idejo
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure.
Helen Keller
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2005 1:02
Povezava do prispevka

Punce kako naj pripravim kitajsko zelje?


 

0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2005 10:52
Povezava do prispevka

tukaj imas  2 recepta kako  pripraviti kitajsko zelje


http://www.enaplus.com/1plus/kuhinja/recept.asp?id_recept=12 3&id_kuhinja=100&id_vrsta=35


http://www.web-kulinarika.com/index.php?module=recipes&f unc=display&lid=261&pid=30


 dober tek

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2005 11:05
Povezava do prispevka
hvala barbara!
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2005 11:06
Povezava do prispevka

jz osebno ga naredim na naslednji način Question


paradižnik ali dva olupim ga na drobno narežem in ga vržem na vroče olje, da se malo poduši. medtem narežem zelje kar na drobno (mi je bolj všeč če so majhni koščki) in tudi to dam na paradižnik, ki se je že čisto stopil. malo podušim ter zalijem z vodo, da se vse skupaj lepo kuha. Malo povegetam, posolim in še zalivam z vodo, ker le ta vmes izpareva. Dodam še veliko paradižnikove mezge in sedaj že izgleda kot lepa omakica le, da je potrebno vse skupaj še zgostiti. Malo moke razmešam v še manj hladne vode in to zmes zlijem v zelje. Po potrebi še solim in dodajam poaradižnikove mezge pa tudi popram malo, ker mi je tako boljše. Vse skupaj naj še malo zavre, da se vse lepo skuha in voila...zraven še pire krompir, za mesojede pa kakšen pečen piščančel.

0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2005 11:06
Povezava do prispevka

aja pa če delam s kitajskim zeljem dodam še malo sojine omakice, če pa delam sladko zelje pa brez!


 


NJAMI!

0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2005 11:07
Povezava do prispevka
aja pa zelje mora biti mehko na koncu, kuhamo pa v pol pokriti posodi približno 15-20 minut.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2005 11:08
Povezava do prispevka

andreisha je napisal/aAleksa, maš pridno mami! Jaz sem ji pa naročila pečenega piščančka!


 


0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2005 11:13
Povezava do prispevka
Aleksa hvala zlata si to sem potrebovalaKot bi mi brala misli
0
Nazaj na vrh
blumma
Starost: 43Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 5067Kraj: obalaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jan 2005 11:15
Povezava do prispevka
uuuh, pečeni piščanček  tudi jaz ga bom imela danes 
:L:
LP :L:
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kosilo
Stran 37 od 120
Pojdi na stran 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".