
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
naceloma uporabljam dolgozrnati, samo ta na tej sliki pa ti povem po pravici ne vem se mi pa zdi od oka da je paraboiled, ker tak bolj mlecen pride.
quote:f84c76bab4="študent"Mi smo mel pa ravno kosilo. Pa kuhar ni dobro kuhal in se je juha prijela oz. zvezdice Pol smo mel pa konstantno solato pa naredil so še pujska sicer ene zrezke
A ti si sprical, ko ste se v soli ucili uporabo locil? Ali ti pa mogoce vejice manjkajo na tipkovnici?
Janči, tudi če takoj vse skupaj zmešaš, ne bo nič narobe. Potem pustiš, da malo vzhaja , nato pa pečeš. jaz sem tudi včasih testo za pizzo delala čisto po "reglcih", pa je trajalo in trajalo, sedaj je pa "en dva" vse skupaj narejeno. To testo je lahko, zato rado vzhaja.   ; Druga zadeva je potica, kjer je testo težko zaradi jajc in maščobe. Tam je pa res potrebno narediti kvasni nastavek in potem še dvakrat vzhajati testo.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...