Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kosilo

Pojdi na stran 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36
darja.
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2705Kraj: V ekonomiji...Status:Offline
Objavljeno: 20. jan 2005 15:53
Povezava do prispevka
sej lah tudi kupiš neslane, sami ti so že praženi. Jaz bom tudi probala sam od jajc bom dala samo beljake. Poročam...

želva, je ukinjena, je šla prepočasi ;)
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. jan 2005 15:55
Povezava do prispevka
Ta riž pa res zgleda njami. Bo treba probat.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. jan 2005 15:59
Povezava do prispevka

jaz mesa ne jem imam pa kar pester jedilnik kljub temu...


za zajtrk jem že skoraj zadnji dve leti rogljič (to je edino kar mi paše, če ni je obvezno nekaj sladkega)


za kosilo Question testenine v paraadižnikovi omaki, povrh nariban sir in vse skupaj zapečeno v pečici. NJAM NJAM

0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 46Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 20. jan 2005 16:07
Povezava do prispevka
Tikvica-saj pomoje sem jaz tudi sfalila z začimbami-na rižoto dobro paše žafran in rožmarin (ampak ne na kitajsko varianto), ampak jaz sem dala tu curry, malo čilija pa potem še sojino omako. Seveda tudi sol. Mi je pa zelo všeč čilijeva pasta, samo je trenutno nimam.

Petra-dala sem pražene arašide (darja ima ostro oko), ampak so bili tisti v lupini, tako da sem jih prej lupila...drugače sem hotela dati tiste surove, nepražene, popolnoma natur, pa jih danes na hitrico nisem imela kje kupit, bi bili pa ti verjetno najboljši.

Darja-res upam, da bo prišlo to v navado še kateri, ker bi jest tudi rada še kakšno idejo. Vem, da punce dobro kuhate, dejte mal poslikat!
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
*tikvica
Starost: n/aPridružen: 17. maj 2004Prispevkov: 2884Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. jan 2005 16:11
Povezava do prispevka
Aha, super! Curry obožujem, samo sojino omako je treba spet nabavit, je zmanjkalo. Kakšen čili pa pri naši družini ne pride ravno v poštev, ker se vsi (razen fanta) branijo pekočih stvari. Si pa popopram na krožniku, pa je.
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 20. jan 2005 16:29
Povezava do prispevka

tinna je napisal/aMi je pa zelo všeč čilijeva pasta, samo je trenutno nimam.


Kje jo pa kupiš? Jaz čilijevo "omako" sama delam. Je pa huuuudddooo pekoča. Pa še bolj pekoča. Samo malo barve od te omake si namažeš na kruh in je že preveč.

0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 46Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 20. jan 2005 16:41
Povezava do prispevka
Nama jo je nosila fantova sestra, ki gre vsako leto na Tajsko in tam okoli...trenutno je nimam, jo pa spet kmalu dobim, ker sestra drug teden spet potuje
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jan 2005 12:52
Povezava do prispevka

evo en fajn recept:


tolarji iz rdece pese  z lesnikovo pomako


za 4 osebe:


Pomaka Question zmesaj 60g sesekljanih lesnikov, 2 zlicki olja, 250 g jogurta, sol in poper.


Olupite 4 gomolje rdece pese, jih narezite na debelejse rezine in priblizno 20 min kuhajte v vreli osoljeni vodi. Zmesajte in zacinite 2 jajci. Rezine pese povaljajte v jajcu in nato v 150g ovsenih kosmicev. Panado dobro pritisnite in tolarje popecite z obeh strani na 3 zlicah masla. Ponudite s pomako .


dober tek

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jan 2005 22:44
Povezava do prispevka

SOLATA Z MORSKIMI SADEžI-Preprosta


Sestavine:


Paradižnik, paprika,čebula,česen,poper,sol,olje,limonin sok, kuhani morski sadeži.


Narežeš dva paradižnika, 1/2 paprike,zelo malo čebule in čisto na drobno, 1 česen čisto na drobno,soliš,popraš,olje,limonin sok 1 limone.


POtem skuhaš morske sadeže in jih ko se ohladijo vmešaš v zgoraj opisano omakico


Nekateri dajo zraven tudi kuhan krompir


DOBER TEK!

0
Nazaj na vrh
*tikvica
Starost: n/aPridružen: 17. maj 2004Prispevkov: 2884Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. jan 2005 23:11
Povezava do prispevka
Zelo dober, preizkušen recept za filanega piščanca:

http://www.enaplus.com/1plus/kuhinja/receptvrsta.asp?id_rece pt=142&id_kuhinja=1000&id_vrsta=60
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jan 2005 21:30
Povezava do prispevka

A je že katera kaj druga delala iz morskih sadežev?


Pa zelo bi bila vesela če ima katera kakšen recept za kakšno solato, ki bi bila lahko kot samostojna jed? Kot recimo makaronova solata.

0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 43Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jan 2005 21:33
Povezava do prispevka

Tinna. A imas se kaksen recept z govedino za tortilje??( Pri nas doma ne jemo perutnine.) Ker te tvoje torilje zgledajo tako slastno

[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jan 2005 21:45
Povezava do prispevka
jaz sem danes po Tinninem receptu naredila riž z arašidi in je bil BBB. priporočam
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 46Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 23. jan 2005 22:08
Povezava do prispevka

O Brabrara, to me pa zelo veseli!

Kirka, a veš, da recepta z govedino pa nimam, ker midva pa govedine ne jeva (v bistvu je ne marava) . Samo ti pa lahko svetujem, ker sem malo proučevala to mehiško kuhinjo... oni zelo veliko govedino uporabljajo za svoje jedi in pripravljajo večino jedi (med njimi tudi buritose) v več variantah: zelenjavni buritos, piščančji, goveji tudi seveda itd. Tudi v restavracijah ponavadi dobiš te jedi v teh treh variantah tako, da se brez problema lahko uporabi govedina namesto piščanca. (a se goveje meso tudi lahko popeče kot piščanec? Če se potem je postopek mislim, da kar enak) .
Lahko pa pogledaš še chili con carne, tam je pa sploh govedina prisotna,...no, vidiš zdaj sem se pa spomnila -fajitas je original recept z govedino! To sem pa večkrat naredila in je super (samo, da sem dala namesto govedine, piščanca). Sem dala 1x recept na "mehiško hrano", al na "kosilo", se ne spomnim...


Pozabila sem še omenit, da h govedini, v mehiških jedeh, full dobro paše čebula, zelena in rdeča paprika (to je v fajitasih).



I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 43Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jan 2005 22:12
Povezava do prispevka
Hvala tinna, bom pogledala.
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kosilo
Stran 31 od 120
Pojdi na stran 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".