- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Veš da bom poročala:) Jutri zvečer:) MOj je že čisto navdušen..veš kaj mi povej...če nimam peteršilja in drobnjaka bo zlo hudo:)? pa začimbe Koper:)?
Ker ne vem kje bi lahko zdaj drobnjak+peteršilj kupila v taki količini ki ga bom tukaj porabila:)
Jaz pa tortilje naredim iz polovice bele moke in polovice koruzne pa malo solim in malo tople vode, da se naredi testo. Tole se potem razvalja na res zelo tanke "palacinke" in na brznino popece v ponvi brez olja. Na vsaki strani ene 10 sekund.
Vcasih podobno kot tinna, vcasih dam noter samo zelenjavo in sir pa potem popecem v pecici, velikokrat pa pripravim vec omak in razne zelenjave ter pecenega mesa pa si vsak potem sam zvije svojo tortiljo pri mizi.
Tinna, tale recept je najblizji tapravim mehiskim tortiljam. Oni jih delajo iz ene posebne koruzne moke, ki se je valjda pri nas ne dobi, in sicer dajo za maso samo moko, sol in vodo. Potem pa jih specejo v eni taksni zadevci, ki je ful vroca in jih splosci - pomembno je namrec, da se med peko ne napihnejo.
PS: tortilje samo iz nase koruzne moke, vode in soli se bolj slabo skup drzijo in moras zato naredit malce debelejse. Zato dam jaz se malo bele moke poleg.
Pet minut preden jih vzamem ven jih polijem z malo salse in posipam z sirom.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...