Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kaj je za vas "veliko/malo jem"

Pojdi na stran 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23
blumma
Starost: 43Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 5067Kraj: obalaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 11:39
Povezava do prispevka
mi lahko plis...napišeš recept za musako??

sej vem, da je izi, ampak se mi zdi, da ne delam prav
:L:
LP :L:
0
Nazaj na vrh
andreya
Starost: -13Pridružen: 28. mar 2004Prispevkov: 3715Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 12:08
Povezava do prispevka
Jaz v bistvu sploh nimam recepta. Delam čisto na pamet. Skuham krompir in naredim omako iz faširanega mesa (na olju prepražim čebulo + dodam narezan korenček + mleto meso + paradižnikovo mezgo ali omakico + sol in začimbe + stisnjen česen) -  to dušim ene pol ure.
 
Potem pa v pekač dam eno plast narezanega kuhanega krompirja, eno plast mesa, pa spet krompir. žvrkljam 2 jajci in 1 dcl sladke smetane in to polijem po vrhu. Dam v pečico in pečem približno pol ure pri 200 stopinj. 5 minut pred koncem jo še posujem z naribanim sirom.
 
To je to.
0
Nazaj na vrh
blumma
Starost: 43Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 5067Kraj: obalaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 12:11
Povezava do prispevka
tako naredim tudi jaz, pa mi krompir na dnu ne rata dovolj zapečen, sem že mislila, da se nereže surov krompir

tnx!!!
:L:
LP :L:
0
Nazaj na vrh
Milenushka
Starost: n/aPridružen: 13. dec 2003Prispevkov: 1179Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 12:31
Povezava do prispevka
Saj se nareze surov krompir.
0
Nazaj na vrh
blumma
Starost: 43Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 5067Kraj: obalaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 12:34
Povezava do prispevka
ja, ne vem..a surov krompir??? pa bom še tako poskusla
:L:
LP :L:
0
Nazaj na vrh
Milenushka
Starost: n/aPridružen: 13. dec 2003Prispevkov: 1179Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 12:39
Povezava do prispevka
Ja, surov (narezi ga bolj na tanko). Jaz vedno tako delam in mi rata res prava srbska musaka. Pa spustim tudi paradiznikovo mezgo in korencek. Pa malo polivke dam ze na prvo plast krompirja.
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 12:59
Povezava do prispevka
V Ivačičevi kuharski knjigi je tudi za musako s krompirjem omenjen surov krompir, saj je tako musaka okusnejša. Ponekod pa uporabljajo kuhanega, predvsem zaradi hitrejše priprave...njammmi, koliko čase nisem jedla že musake.
0
Nazaj na vrh
blumma
Starost: 43Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 5067Kraj: obalaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 13:02
Povezava do prispevka
če pa daš surov krompir, koliko časa se potem peče?
:L:
LP :L:
0
Nazaj na vrh
Milenushka
Starost: n/aPridružen: 13. dec 2003Prispevkov: 1179Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 13:19
Povezava do prispevka
ene 45 minut
0
Nazaj na vrh
neleja
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 2678Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 13:50
Povezava do prispevka
če delate s surovim kropirjem, je najbolš da krompir narežete na tanke lističe, na kakšen "ribežen" za tako obliko. ker npr. če je pa že kuhan krompir pa ni tko nujno met tko tanke lističe...
 
men je tut musaka ful dobra in dam ponavadi še sir kar vmes med meso, ko pripravljam vse v posodo, tko da je še mal več sira.
Ko hodiš pojdi zmeraj do konca... (T.Pavček)
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. feb 2005 18:47
Povezava do prispevka
danes  Question zjutraj krof in kava, potem čaj pa spet krof in testenine z tuno. Ampak sem vmes smučala dobre  4 ure. Orng!
0
Nazaj na vrh
blumma
Starost: 43Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 5067Kraj: obalaStatus:Offline
Objavljeno: 9. feb 2005 18:48
Povezava do prispevka
včeraj:



zajtrk: kakav

malica: piškotki

kosilo: testenine

večerja: 2 kivija


:L:
LP :L:
0
Nazaj na vrh
pikica
Starost: 41Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 10153Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 9. feb 2005 18:53
Povezava do prispevka
Jaz sem pa danes pojedla hrane, ki bi normalnim ljudem zadostovala za kak teden  ampak se tolažim, da sem zaradi živcev tudi dosti porabila 
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. feb 2005 18:57
Povezava do prispevka
-aria z 2dcl mleka
-pire krompir+omaka iz bučk
-2 kosa štrudla
 
Preveč, glede na to, da kile ne gredo nikamor
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 9. feb 2005 19:13
Povezava do prispevka
 Sinth! To ni nič. Poglejte moj današnji menu, ki ni prav nič zavidanja vreden, zaradi hudega pomanjkanja časa za pripravo in predvsem za obisk trgovine. Jedla sem, ker sem morala in to tisto, kar mi sploh ni ne vem kaj-kar je bilo pri roki. Izhod v sili pač:
-1 jogurt
-1 kos kruha z nutello
-2 tamali konzervi tune za kosilo
-2 kosa kruha z margarino in marmelado

Popolna katastrofa. Ampak količinsko še ni kriza, kolikor je kriza v kvaliteti-to pa rajši ne bi...že dolgo nisem tako grozno jedla. Jest naprimer, se od tega ne redim, hujšam pa tud ne.


I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kaj je za vas "veliko/malo jem"
Stran 18 od 38
Pojdi na stran 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.