Majci22za večerjo je meni ful dobro skuta,malo paprike v prahu,narezane kumarice,malo soli in malo česna.
Odlično. Sicer pa v skuto res lahko daš karkoli...Sadje bi jaz zjutraj bolj,jabolka,pomaranče,kiviji,banane so tk tk če hujšaš (Veliko OHjev)...
Potem jej za zajtrk ni treba da samo kosmiče v mlaku,kupi si v merkatorju jogurt od Dukat-a Light, full je dobr...Če se naveličaš mleka (jst ga ne maram). Potem recimo pirin ali ržen kruh,da ne ješ vedno kosmičev,pa kake piščančja prsa in light zdenka (ali happy cow)...pa kosmiči tud ne smedo biti kar vsaki (recimo ne vem,z belo čokolado ali kaj takega,preveč enostavnih OHjev...).
Lahko ješ tudi oreščke (dopoldanska malica), naredi si kdaj natreen puding (90 kcl na porcijo)-dobiš v mullerju.
Potem razni crispyji in podobno...Predvsem pa naj velja kompleksni oh+ beljakovine za zajtrk,potem pa bolj beljakovinsko čez dan.
Za kosilo lahko karkoli,samo ne mešaj OH-jev in beljakovin, izogibaj se krompirja...Jej bolj belo meso (puran,piščanec,ribe),zelenjavo,veliko solate,lahko ješ pečene bučke,melancane,hranovke in vse to.
Upam da sem kaj pomagala sicerp a tudi jaz še nisem ravno ekspert