Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Viktorji 2008

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
densy
Starost: 37Pridružen: 16. dec 2007Prispevkov: 308Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 12:08
Povezava do prispevka
Se oproščam za popolnoma nerazumljiv prispevek
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 12:10
Povezava do prispevka
Bonanza je napisal/aDrugače pa me pri Slovencih najbolj moti, da spljuvajo skoraj vsako oddajo na TV. Če ne drugače, se morda splača zamislit, koliko ljudi se teden za tednom muči in gara, da neka stvar koliko toliko "zgleda".

Mene bolj skrbi to, da ko se zamislim, koliko ljudi gara za vse to ;), kako da še vedno izpade tako ubogo, amatersko, negledljivo, _______ (vstavi po želji)? Ne vem, kako je pri ostalih, ampak sama pokritiziram izključno tiste, ki si kritiko zaslužijo in pohvalim tiste, ki si pohvalo zaslužijo, in dejstvo je, da so Viktorji vedno bili, so (in žal tudi bodo, vkolikor ne spravijo skup ekipe, ki ve, kaj dela) podpovprečni. In če se nekdo tedne in tedne trudi za nekaj in mu ne uspe, jah, je morda pohvala na mestu? Zame ne, vse dokler bodo takšni "šljami" na TV.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 12:17
Povezava do prispevka
tudi jaz ne kritiziram vse po vrsti Smile

sem tudi rekla, da jima je vmes parkrat uspelo, da smo se fajn nasmejali Smile vsekakor pa je ocena oz. kritika posledica osebnega okusa. nekomu gre pa mogoče zrnec za bruhat na živce (čeprav dvomim, da je dosti takih )

pa osenarjeve tudi mnogi ne prenašajo, meni se zdi pa idealna za big brotherja  npr.

ali pa recimo anja tomažin, večini je bila full všeč, gledljiva in simpatična, meni pa antipatična

...
0
Nazaj na vrh
Bonanza
Starost: n/aPridružen: 11. feb 2007Prispevkov: 1084Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 12:27
Povezava do prispevka
Naj povem, da moje pisanje ne leti na nikogar od vas. Razmišljam pač po svoje. Potem pa bom vprašala takole: Kako pa naj bi Viktorji izgledali, da ne bi bili podpovprečni? Ali pa en primer oddaje, kjer ekipa dela super in je nasploh super oddaja?

Kakšen se vam pa je zdel nastop Big Foot Mame in Slaka?
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 12:30
Povezava do prispevka
densy je napisal/aSe oproščam za popolnoma nerazumljiv prispevek

densy, ne bodi užaljena. Brisanje prispevka je bilo čisto nepotrebno.  Nisem rekla, da je popolnoma nerazumljiv, le da se težje bere zaradi neupoštevanja osnovnih pravopisnih pravil, nič drugega.
Sem OT, oprostite.
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 12:33
Povezava do prispevka
Bonanza je napisal/a

Ideja sicer zanimiva, čeprav nisem ljubiteljica tovrstne zvrsti, ki jo izvaja Slak. Bilo pa je vse skupaj - zlasti petje - precej nerazumljivo. Komentar prijatelja: "Kolk enga ropotana!"
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 12:40
Povezava do prispevka
Jaz je nisem gledala, ker me ni bilo doma, gledala sem prejšnja leta,
tako da si nekako predstavljam kako je vse skupaj izgledalo.
Dolgočasno. Ampak se pa vprašam kaj bi lahko naredili, da bi bla
prireditev bolj pestra? Pomoje, da nič, ker Slovenci ravno ne slovimo
po humorju in zabavnosti (v dokaz so vse t.i. humoristične nanizanke).
Pa tud nam nasploh te znane face niso preveč simpatične. Tko, da iz
vsega tega je pol težko narest nekaj kar bi bilo res dobr.
Sicer pa, tudi podelitev Oskarjev je ena najprestižnejših prireditev v svetu zabave obenem pa tudi ena najbolj dolgočasnih.
0
Nazaj na vrh
Janamari
Starost: 54Pridružen: 19. jun 2007Prispevkov: 3064Kraj: MBStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 13:02
Povezava do prispevka
gita je napisal/a

ali pa recimo anja tomažin, večini je bila full všeč, gledljiva in simpatična, meni pa antipatična

Sicer OT, ampak Gita jaz se moram spet podpisat pod tvojo izjavo. Sprva mi je bila všeč (v TLP), toda ko je začela oponašati Lada (vsaj jaz sem dobila takšen občutek), pa nič več.
0
Nazaj na vrh
lencica
Starost: 40Pridružen: 5. mar 2006Prispevkov: 1064Kraj: pri prvem semaforju na levoStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 14:08
Povezava do prispevka
PRVA! stvar, da je ta prireditev ni tako podpovprečna je, da bi se vsi z voditeljema na čelu lahko zamislili nad svojo spakedravščino. Slovenski jezik bi lahko uporabljali tako kot se spodobi, saj je to vendar dogodek, ki bi moral biti na nekem kulturnem nivoju. Razne Nine Osenar so žal le slab zgled vodenja, ampak takšna ženska žal ne more misliti na dve stvari hkrati (KAJ bo povedala in KAKO se bo vsaj približno lepo slovensko izrazila). Malo je pa vendarle treba pomisliti kako se bo človek izrazil na odru pred vso slovensko publiko.. halo?

Pa še nekaj.. Ali mi lahko kdo pove, kaj je tako zelo fascinantnega naredil Zoran Predin, da je dobil Viktorja? Kaj je bilo bistvu Tomaža Domicelja na odru? Zakaj rabijo hodit na Viktorje vse, ki so se slekle za Playboy?

No, da ne bom samo kritizirala, naj povem še, da sta bila Slon in Sadež vseeno dovolj izvirna, da sta ustvarila neko vzdušje, da so bili fantje, ki so ves čas peli na odru res pohvale vredni pa še kdo bi se našel..

0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 44Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 15:03
Povezava do prispevka
Jaz sem bila v živo tam, zdajle pa tako z enim učem spremljam ponovitev po tv in moram reči, da je v živo zadeva boljša, kot pa potem izpade na tv. V živo mi je bilo kar všeč, zdaj ko pa gledam po tv, je pa dolgočasno in brezvezno in gledam samo zato, da se vidim po televiziji.
0
Nazaj na vrh
_Nuš@_
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 331Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 15:14
Povezava do prispevka
Tinka je napisal/a

Ideja sicer zanimiva, čeprav nisem ljubiteljica tovrstne zvrsti, ki jo izvaja Slak. Bilo pa je vse skupaj - zlasti petje - precej nerazumljivo. Komentar prijatelja: "Kolk enga ropotana!"

Meni je super izpadlo. Že ko so bili Slaki gostje na koncertu BF ene dve leti nazaj so bili super. Pa čeprav ne spremljam njihove glasbe, so me obojekrat navdušili.
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 15:35
Povezava do prispevka
Pri nas doma so se kresala mnenja- mama je rekla, da se ji to zdi zanimiva gesta strpnosti med različnimi stili gasbe, očetu pa se je zdelo, da je bil to nastop pod nivojem Slakov. Meni sam komad ni bil všeč, zato gre tej točki en velik minus.
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 22:37
Povezava do prispevka
Meni prireditev ni bila všeč. Sicer sta mi drugače Slon in Sadež všečna, ampak žal včeraj ni vse skupaj izpadlo, vsaj meni. Viktorji...Privoščila bi ga Janu, pa Zrnecu namesto Potrča, Lili ga po mojem mnenju tudi ni zaslužila... Sem pa zelo vesela za Avanturo! 
Obleke tudi nič posebnega. Ni bilo nekih posebnih kiksov, pa tudi nekih vau kreacij ne. Všeč mi je bil Sabina Remar.
Neisha je pa ful shujšala!
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 23:15
Povezava do prispevka
... samo neisha je že od vedno tako drobna  nazadnje, ko je imela koncert v trbovljah, sem prav opazila, kako je v živo vitka ... pa je na posnetkih in slikah vedno delovala, kot da je je malce več skupaj.
0
Nazaj na vrh
1A
Starost: 42Pridružen: 7. mar 2006Prispevkov: 2365Kraj: vedno nekje vmesStatus:Offline
Objavljeno: 17. mar 2008 0:41
Povezava do prispevka
ja obraz ma taki hrčkast, jaz sem tudi mislila da je bolj močna, pa ni, samo lica ma okrogla
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Viktorji 2008
Stran 2 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.