Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Viktorji 2008

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. mar 2008 20:37
Povezava do prispevka
Letos prvič kolikortoliko prav spremljam prenos Viktorjev, rdeča preproga niti ni bila tako zelo slaba, mi je bila pa smešna izjava Andreje, da je "RC tako hitro minila" - seveda, če 20min govoriš z g. Kastelicem in vmes kamera preklopi na tri obleke (mimogrede, Ota Roš je imela res lepo obleko s povsem zgrešeno pričesko, pa o MU bi se dalo debatirati).  Aja, pa Urška Pirš se več kot očitno ni dobro počutila v rdeči obleki, ker je stala kot en nogometaš v večerni toaleti. Nasploh bi bilo vredno razmisliti o zamenjavi Urška-dvojca za takšne zadeve ...

Neprijetno me je presenetila zmagovalka za Obetavno medijsko osebnost, ker si Lili Žagar niti pod razno ni zaslužila Viktorja, prej bi si zaslužila sack sploh, če jo primerjamo z gdč. Suzano Lovec, ki je veliko bolj sposobna za delo pred kamerami.

Voditelja sta kar ok, Lucija Ćirović Wink je prijetno popestrila vse skupaj in bi jo bilo prav lepo videti v vlogi voditeljice. Oder je pa postavljen nekam daaaaleč

Kako je pa vam všeč?
Nazadnje urejeno 16. mar 2008 11:58; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Janamari
Starost: 54Pridružen: 19. jun 2007Prispevkov: 3064Kraj: MBStatus:Offline
Objavljeno: 15. mar 2008 20:45
Povezava do prispevka
quote:65eb4f8f73="Lai Ming"

Neprijetno me je presenetila zmagovalka za Obetavno medijsko osebnost, ker si Lili Žagar niti pod razno ni zaslužila Viktorja, prej bi si zaslužila sack sploh, če jo primerjamo z gdč. Suzano Lovec, ki je veliko bolj sposobna za delo pred kamerami.

Voditelja sta kar ok, Lucija Ćirović Wink je prijetno popestrila vse skupaj in bi jo bilo prav lepo videti v vlogi voditeljice.

Vem, da ne smem citirati predhodnika, ampak želim poudariti, da se s tema dvema izjavama v popolnosti strinjam. Definitivno sem navijala za Lovčevo, ki se je tudi na predsedniških volitvah, IMHO, super izkazala ... oni pa nagradijo Lili Žagar, hmm...
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Objavljeno: 15. mar 2008 20:57
Povezava do prispevka
Lahko citiraš, če ni citat celotnega predhodnega posta, torej samo izjave s katerimi se strinjaš/ne strinjaš itd. Big smile

Ja, bolj ko razmišljam, manj mi je jasno, Lili Žagar si res ne zasluži nagrade, meni je pravzaprav ena manj gledljivih oseb na TV izključno zaradi njene, khm, ne morem ravno reči "nesposobnosti", ker se grdo sliši, ampak roko na srce ... Ni ravno nek višek kvalitetnega vodenja in vsega, kar spada zraven.
0
Nazaj na vrh
galyka
Starost: 46Pridružen: 26. okt 2006Prispevkov: 2090Kraj: Nm-LjStatus:Offline
Objavljeno: 15. mar 2008 21:37
Povezava do prispevka
Omg, kje se je pa Neisha oblekla?!
Nasmehni se, nekdo te ima rad!
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Objavljeno: 15. mar 2008 23:19
Povezava do prispevka
Heh  Tudi meni je bila čisto zgrešena.

Drugače pa, povzetek letošnjih Viktorjev: oz. Prvič, zadnjič in nikoli več  (sem vedela, da iz dobrega razloga bojkotiram V. vsa ta leta)
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 15. mar 2008 23:23
Povezava do prispevka
parkrat vmes jima je celo uspelo

sicer pa sta bila popestritev lucija in jurij (+ lado).

zaslužena oskarja pa petelinji zajtrk in jurij zrnec. pa verjetno še kdo ...

vse ostalo, načelu z lili in potrčem  pa nevem no ...
Nazadnje urejeno 15. mar 2008 23:37; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Objavljeno: 15. mar 2008 23:29
Povezava do prispevka
O ja, dva največja kiksa podeljenih Viktorjev, Lili Žagar in Marko Potrč ... 

Ja, ene parkrat smo se celo uspeli nasmejat
0
Nazaj na vrh
1A
Starost: 42Pridružen: 7. mar 2006Prispevkov: 2365Kraj: vedno nekje vmesStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 0:59
Povezava do prispevka
eh, meni je bilo kar smešno. Še najbolj to da sta viktorje dobila lili in marko Big smile ejejej. Sem si pa želela da ga dobi tudi on, ko ga je dobila ona, ker se mu je tak sladko zahvalila, pa sem čakala kaj bo sladkega on rekel njej Eh pa ji ni nič reko..... tak da nič smeha na ta račun Smile Po mojem bo pa ded doma dobil svoje za to. Smile

Voditelja sta bila kar zabavna, zrneca sicer nista prekašala, sta pa vse ostale. Tak da .

Nagrade pa, zrnec ok, new swing ok, ostalo pa tak standard, ne morejo narediti nić iz nič. Pri nas bi morali te nagrade podeljevati na 5 let.
Aja, pa Avantura je meni všeč oddaja, mislim taka sproščena in naravna sta voditelja, pa res se trudijo
0
Nazaj na vrh
Janamari
Starost: 54Pridružen: 19. jun 2007Prispevkov: 3064Kraj: MBStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 9:13
Povezava do prispevka
Meni sta bila voditelja tudi smešna ... mislim, da sta zelo dobro opravila svojo nalogo. Ok, pač Zrnec je bil boljši, ampak, kot pravi 1A, sta ona dva takoj za njim.
Tudi glasbeni izvajalci so bili ok. Kar se tiče Lili Žagar, sem že omenila par postov nazaj. Prav tako mi ne gre v glavo Marko Potrč, ... samo čakala sem še, da bodo zbrali Svet za najboljšo informativno oddajo (še dandanes mi ne gre v glavo viktor za oddajo E+ ) ... 
0
Nazaj na vrh
Bonanza
Starost: n/aPridružen: 11. feb 2007Prispevkov: 1084Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 9:53
Povezava do prispevka
Meni sta pa bila voditelja super! Od Zrneca sicer vedno veliko pričakujemo, se pa mi ne zdi, da je avtomatsko dober voditelj, kjerkoli se pojavi. Lani, če se ne motim, se mi ni zdel nič posebnega. Mi pa je bilo njegovo prvo vodenje viktorjev s Tjašo Železnik zakon! Vsaka čast Slonu in Sadežu, meni sta smešna tudi, ko se delata norca iz Štajercev. Drugače pa me pri Slovencih najbolj moti, da spljuvajo skoraj vsako oddajo na TV. Če ne drugače, se morda splača zamislit, koliko ljudi se teden za tednom muči in gara, da neka stvar koliko toliko "zgleda".

Kar se pa tiče dobitnikov nagrad, pa za njih, če se ne motim, glasujejo ljudje, občinstvo, gledalci in poslušalci. Tu ni potem kaj za komentirat, ker so ljudska izbira in so se jim očitno priljubili...
0
Nazaj na vrh
Mis
Starost: n/aPridružen: 16. sep 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 10:19
Povezava do prispevka
No, meni sta bila voditelja všeč. Dvakrat sta zelo hitro odreagirala na dva "neprijazna" komentarja (Zrnčeva komemoracija, in Kranjčev odhod zaradi dolgočasja).

Meni osebno se zdi, da si je Lili definitivno bolj zaslužila viktorja kot Marko. Je pa res, da bi bila  Suzana Lovec boljša izbira.
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 10:42
Povezava do prispevka
Meni je bila pa prireditev v povprečju kar všeč, je bila pa absolutno preveč razvlečena. Saj ne rečem, da je bila perfektna- nekaj vmesnih delov je bilo res kar nekaj (lovljenje Štajerca, nekateri ''govori'' nagrajenih, nasplošno Neishino in Domiceljevo obnašanje na odru in še bi se kaj našlo), ampak določene stvari so bile pa zakon- npr fora o Miši Molk, pa a capella petje Nokia tune-a, č-ji in ć-ji Lucije Ćirović, pripombe Jurija Zrneca, prekrižanje za vklop nacionalke... Presenetil me je viktor za Predina in oddajo Avantura, Lili Žagar in Marko Potrč pa mi sploh nista tako napačna (ne poznam pa njene protikandidatke, tako da ne morem komentirat). Ni bilo slabo, ne morem pa reči, da so bili to eni boljših viktorjev.
0
Nazaj na vrh
SaMa
Starost: 41Pridružen: 1. avg 2005Prispevkov: 2138Kraj: LjStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 10:59
Povezava do prispevka
Meni je bilo pa vse skupaj takoooo zanimivo, da sem po 40  min že sladko spala

Lp, SaMa
0
Nazaj na vrh
densy
Starost: 37Pridružen: 16. dec 2007Prispevkov: 308Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 11:25
Povezava do prispevka
....
Nazadnje urejeno 16. mar 2008 11:42; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. mar 2008 11:40
Povezava do prispevka
densy, tvoje pisanje se pa precej težko bere. Malo preberi 9. člen pravil PL.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Viktorji 2008
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".