Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Viktorji 2008

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
lencica
Starost: 40Pridružen: 5. mar 2006Prispevkov: 1064Kraj: pri prvem semaforju na levoStatus:Offline
Objavljeno: 17. mar 2008 10:13
Povezava do prispevka
Še nekaj.. ali niso to Viktorji 2007 ?   
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 17. mar 2008 10:27
Povezava do prispevka
gita je napisal/a
... samo neisha je že od vedno tako drobna ...

Jaz sem jo videla v živo čisto na začetku njene kariere, pa mi niti približno ni izgledala drobna.
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 17. mar 2008 10:46
Povezava do prispevka
Jap, Neisha ni bila taka suhica na zacetku.

No jaz jih se nisem videla, tako da prav veliko ne morem komentirat, si jih bom pa te dni zagotovo ogledala, ko bom imela cas (mi jih je bratec posnel). Naceloma jih vsako leto z veseljem pogledam, kljub temu da se od trenutka do trenutka vlecejo, samo meni je pac v naprej jasno, da je zadeva v globalu dolgocasna, ker monotono podeljevanje nagrad nekako ne more biti nek presezek dinamike in torej niti ne pricakujem neke ultra komedije ampak samo fine vmesne vlozke, ki pac popestrijo dolgocasno poanto vecera. Naceloma se mi zdijo zgreseni tudi viktorji popularnosti, ampak jih pac imamo pa naj torej bodo. (Se mi zdi namrec totalno mimo sistem ful dragega tele/mobi glasovanja oz preko revije Stop, ce se za slednjo ne motim, ki jo tudi drzim v rokah ankrat na leto.) Pac ti viktorji popularnosti za moje pojme odrazajo samo eno plat poplarnosti, ki meni ponavadi ne potegne. Pa dobro, tako pac je... tudi z akademijo se velikokrat ne strinjam... ampak kot sem rekla, jih pa vsako leto res z veseljem pogledam.

No edina stvar, ki mi je do sedaj padla v oci po fotkah na 24ur je ta, da je imela njihova novinarka Urska Pirs wannabe kopijo obleke, ki jo je na oskarjih nosila tista igralka, ki igra v Grey's anatomy (se sedaj res ne spomnim imena).
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
Bonanza
Starost: n/aPridružen: 11. feb 2007Prispevkov: 1084Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 17. mar 2008 13:37
Povezava do prispevka
lencica je napisal/aŠe nekaj.. ali niso to Viktorji 2007 ?   

Imaš prav, ja. Ker jih podeljujejo za preteklo leto.

gita je napisal/a
... pa je na posnetkih in slikah vedno delovala, kot da je je malce več
skupaj.

TV kamere ti bi naj dodale okrog 5kg.
0
Nazaj na vrh
fridda
Starost: 38Pridružen: 23. jan 2007Prispevkov: 1402Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 18. mar 2008 8:36
Povezava do prispevka

za moje pojme zasluženi Viktorji: New swing quartet, Jurij Zrnec, režiser oddaji Tistega lepega popoldneva in Hribar, Zoran Predin.  teh se trenutno spomnim.
ko so podeljevali Viktorja za najboljšega TV voditelja in je bila nominirana Nina Osenar, bi me verjetno kap, če bi ona dobila.   že nominacija je absolutno preveč. če me spomin ne vara, je tudi Lado bil v tej skupini, ampak mi niti on ni vredu voditelj zaradi pretirane "ljubljanščine". saj je zabaven, ampak en bonton pa vseeno mora obstajat. zato mi Marko Potrč dosti lepša govori - vsaj pravilno.
voditelja sta mi bila vredu, zabavna in dopadlo se mi je, da sta imela dosti šal na svoj račun. sicer na druge tudi, ampak sta jih odtehtala z svojimi.
zalo so mi bili všeč glasbeni vložki, ki so jih vedno zapili tisti štirje fantje. carsko!
tega se na kratko spomnim. aja, pa Neishine obleke seveda. saj vredu, lušna, ampak ne za ta letni čas, predvsem pa ne za takšno prireditev.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Viktorji 2008
Stran 3 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".